Whatsapp plus kullanan var mı ? Hayatında biri mi var

ucanhayaller

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
495
433
23
36
Bir süredir biriyle görüşüyorum ve bugün ilginç bir şey farkettim. Dün gece saat 02:00 ye kadar whatsappta konuştuk biz. Ama sabah masaj atacağımda baktığımda baktığım son görülmesi 23:15 yazıyor. Belki şöyle diyen olabilir uygulamaya girmeden yazdı hayır uygulamaya girdi. Yani üstten okuyarak yazmadı. Olayın içinde bir şey var. Whatsapp plus mı kullanıyor, kullanıyorsa bile bir iş çevirdiği belli değil mi.

Mesajınızı Whatsapp a girmeden sadece gelen bildirimlerin üstüne uzun tıklayarak cevap yazmış
Hayır üstten okumadı. Son görülmesi hep sabit değildi girdikçe değişti. 01:20 01:45 diye girdikçe değiştiyordu yani eminim

Son görülmesi ve mavi tiki kapalı da olabilirdi bir de öyle düşün
Anladığım kadarıyla daha sevgili değilsiniz bir isim konmamış şimdiden böyle ufak detaylara takılmanıza gerek yok eğer ille aklınızda şüphe kalıyorsa uygun bir zamanda şakayla karışık sorabilirsiniz.

Ek olarak eskiden whatsapp plus kullanmış biri olarak son görülmeyi sabit tutacak bir ayar yoktu şuan varsa bilemem tabi.

Sabah mesaj yazayım dediğimde gördüm.

Hayır üstten okumadı. Son görülmesi hep sabit değildi girdikçe değişti. 01:20 01:45 diye girdikçe değiştiyordu yani eminim
Ya iphone telefonların yenilerinde sanırım kişiye özel ayarlar var onu munaktüfleşitirdi acaba

Valla Whatsapp çok değişti takip edemiyorum hele benim bir yengem var son görülmesi ve çevrimiçi olmadan yazmadı aklımı allak bullak ediyor

Valla Whatsapp çok değişti takip edemiyorum hele benim bir yengem var son görülmesi ve çevrimiçi olmadan yazmadı aklımı allak bullak ediyor
Bu ayarlar var biliyorum bende. Bunun herşeyi açık ama son görülmesini geri bir saate almış

Valla bilen biri yazarsa öğreniriz o zaman. Kuşkulandığın insan kimdir

Bence direk sormalısın mırın kırın ederse direk ayrıl

Bence direk sormalısın mırın kırın ederse direk ayrıl
Bir sürü burada sinsice aldatılma olayı okuyoruz ne dolaplar dönüyor. Whatsappın böyle bi özelliği varsa kesin değiştirmiş apacık ortada. Evet değiştirdim demez açıkça bir problem vardır falan der uygulamaya hakim olmadığımı düşünürse

Aslında yaptığını biliyorum farkettim beni uyuttuktan sonra ne işler çevirdiğini farkedebiliyorum. Eğer bu durum devam edecekse birbirimizi oyalamayalım desen daha etkili olacaktır

benim çevrimiçi durumum bile kapalı. tüm listemi seçip çevrimiçi olduğumu gösterme dedim. ne zaman o kişiye yazarsam sadece o görüyor o sırada çevrimiçi olduğumu. yapmıştır seninki de bi ayar

Bende eskiden whatsapp plus kullanmıştım ve o zamanki özelliklerinde son görülme saatinizi ayarlayabiliyordunuz, kendizi sürekli çevrimiçi yapabiliyordunuz böyle değişik değişik özellikleri vardı

Gençler hileli dedikleri bir wp kullanıyor son görülme dediğin istediği saate kadar görünüyor silinen mesajlar ve fotolar görünüyor durumları kaydediyor onlar geç yattıkları ailerine görünmesin diye kullanıyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…