Ben şaşırmam çünkü çok var bu şekilde kavgacı kadın. Sizi tanımadıkları için öyle zannetmiş olabilirler.Uyarsa bile bunun bir üslubu olur. Hesap sormak nedir?
evet çünkü niyetim zaten görüşmek.
Ancak 15 yaşında değiliz ki saç baş girelim, hem de okul önünde.
Bunu düşünebilmesi mantık dışı bence.
Her hafta 7-8 sayfa ödev var. Sanırım ilkokula hazırlık.
Aslında niyetim yazışmada kullanılan bu üslubu tanışarak ortadan kaldırmaktı.
Ancak 15 yaşındaymışız gibi ergen tavır beklentisine girmeleri şaşırttı.
Bu okul gruplarından bende muzdaribim. Sınıf annemiz kendisinin dünyanın en ulvi görevini yaptığını zannediyor. Kendi isteğiyle seçilen birinin sürekli takdir beklemesini anlamıyorum. Hep şunu yaptım bunu yaptım yoruldum modlarında. Birde arka arkaya günaydın iyi akşamlar hayırlı cumalar vb. mesajları var. 30.tane kişi iyi akşamlar yazınca birine önemli mesajlar arada kaynıyor.Açıkçası kadın laf sokunca ben de geri kalmadım.
Ama yanlış anlaşılmayı yüz yüze konuşarak giderme konusunda samimiydim.
Gününü göstermek değil de "endamını göreyim yiğidim" merakıydı daha çok :)Ben şaşırmam çünkü çok var bu şekilde kavgacı kadın. Sizi tanımadıkları için öyle zannetmiş olabilirler.
Yazdığınız son mesaj çıkışa gel gününü göstereyim der gibi olmuş
O kadar direkt yazamazdım :)Ne niyetle yazarsanız yazın hak etmiş ukala dümbük.
He he diyeydin en en en muhteşem anne sensin,Tanrı anneliği senin için yaratmış.
Konuşmanın başında kinaye yaptım hatasını anlasın diye.ben sahsen sızden oyle bır cevap beklemezdım burda tanıdıgım kadarıyla
sız ne muhattap alıyorsunuz kı oyle bırını daha bırde cevap verıyorsunuz
ben olsam adam yerıne koyup tenezzul edıp cevap bıle vermem sız ustune sankı cıkısta kapıya gel der gıbı yazmıssınız :)
Ahahah kadın tırsmış bence
Bence kadının kendi terbiyesizliği.
Bence de :)Bir gaza gelmiş ama sonra fısssssss diye sönmüş
Heh aynen sizin gibiydi tarzı.Karşılıklı ergen gibi davranmışsınız kusura bakmayın. O yüzden ergen sanılmanız çok doğal. "Çıkışta gel" muhabbetini ergenken bile basit bulurdum ben, koca koca insanlar... İlginç...
Şu whatsapp veli gruplarına da uyuz oluyorum. Yanlış anlamayın ama işsiz güçsüz insanların gereksiz muhabbetinden başka birşey değil. Ödevi yazıyorlar, aç da bak. Telefona bakacağına çocuğunun defterine bak. Bize okumak zahmet geliyor, birine sorayım söylesin mantığındayız. Muhtemelen o veli de şimdiye kadar ne abuk sabuk muhabbetler döndü de buna patladı. Ayıp etmiş ama siz de altında kalmamışsınız. Kişisel algılamayın, böyle kalabalık ve bu kadar saçma muhabbetlerin döndüğü yerlerde bu tür gerginlikler olur.
Grubu sessize alın, bir sıkıntınız olunca ya yakın gördüğünüz bir veliyle yada öğrtemenle bizzat görüşün. Boşuna niye gerilesiniz. Hem bu saçma gruplara harcayacağınız vaktinizi çocuğunuza evinize harcayın, bir faydası olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?