İlkokul ogretmeni degilim ama ogretmenim.
İnanin 4. Sinifla 5. Sinif arasinda cok bir fark yok.
Hatta 8. Sinif ogrencileri bile ne kadar cocuksu sikayetlerle geliyorlar, veliler de dahil, anlatilmaz yasanir turden cidden.
Ve bu cocuklar pandemi cocuklari, dolayisiyla sosyal ortamlari cok olamadi ya da kesintiye ugradi.
Bu sebeple bu cocuklara sosyal olarak da bir sey verme, ogretme derdinde olan ve sizin cocugunuzu sizin kadar dusunen baska bir meslek grubu yokken bu kadar yormamalilar.
Cok samimi soyluyorum, akil sagligi yerinde olan bir ogretmenin ogrencisiyle gonul bagi cok farklidir.
O yuzden cocugumun iki ismi de kullanilacak, ben her seyi gonderirim azrasu ister verir ister ister vermez, iste azrasu cok ozel bir cocuk velileri cekilir gibi degil.
Hepimizin cocugu cok ozel, kimsenin cocugu semizotu degil yerden bitmiyor, emek emek isleniyor.
Cocuklar cok tatli ve ben hic kiyamiyorum, caninin cekecegi bir seyi yiyememesi alamamasi beni cok uzuyor
Bu cagin anne babasinin adeta bana ne o cocuktan tavrini da sevmiyorum.
Benim de cocuklarim var kimseden daha bugune kadar bir sey istemek zorunda kalmadim ama bizden istenen seylerde isteyen kisi de bir cocuk oldugu icin orta yolu bulmayi tercih eden bir anneyim.
Oyle yoksul bir cocukluk da yasamadim hatta babamin durumu cok iyiydi ama cocugun cocukluk hislerine kiyamiyorum.
Tesekkur ediyorum bu arada :)
İlk kez bi konudaki mesajlarim konu sahibinin mesaj sayisiyla yarisir halde, anlatasim varmişsa demek ki :)
Cokmuzor hocam, hos bir seda birakmak amac.
Bir ogrencinin ne iyi ogretmendi sag olsun, olduyse Allah rahmet eylesin demesi kadar buyuk bir kazanc yok.
Gerisini bos vermek lazim.
Hoşça kalın