Whatsapp anne okul grubu

Ben de ogretmenim veli grubunda boyle birsey olmasi cok can sikici birsey.zatrn yapan olursa da direk uyariyorum ben.ayrica kim hakli kim haksiz hic onemli degil boyle tartisma icine giren velilere artik farkli bir gozle bakiyorum.keske hic girmeseydiniz tartismaya ayrica verdiginiz cevaptan direk bu anlasiliyor

Ay şu kendi anneliğini övmek, en mükemmel anne benim mesajı vermek için insanları bu şekilde rencide eden kadınlardan nefret ediyorum. İnsanlık hali görmemeniz çok normal. Sanki çocuğun yemeğini unutmuşsunuz. Terbiyesizlik yapmış. Ama sizinde son cümleniz yanlış anlaşılmaya çok müsait bi cümle olmuş. Açıklama yaptıysanız o kadında diğer velilere söyler zaten aradım böyle dedi diye.

Bence iyi olmus ya okudugum boyle grup olaylarinin b..u cikmaya cok musait oluyor maalesef kustah istedigini istedigi uslupta yazip soyleyecegini sanan tipte cok okul,okul aile birligi, okul w.upp gruplari kabus gibi bise olmus cocuk falan yaristiran varmis bir yerde uyari gibi olmus kustahlasirsaniz kustahlasirim benimde agzim dilim var mahiyetinde yanliz sonuncu cikisa gel cikisa grubunu topla gel len gibi olmus

Ben olagan karsiladim ya gerci bu ara atara atar gidere gider takiliyorum ciddiyede almayabilirsin grill im

Gerçekten öyle.
Bir öğretmenin iyi/kötü olduğunu verdiği ödeve göre değerlendiriyor bazı veliler.

Geçen seneki öğretmeni beğenmiyorlardı çünkü çocukları tiyatro, sinema, müze vb yerlere götürüyor, harfleri sayıları öğretmiyor diye eleştiriyorlardı.

Bu seneki öğretmenimiz her hafta 7-8 sayfa ödev veriyor, veliler memnun.

Niyetim tehdit değildi, yazarken bu kadar dik olan veli yüz yüzeyken de aynı davranır mı diye öğrenmekti.

Özür diledi konu kapandı.

Kesinlikle.
Kendisi korktu sanırım, diğerlerini de dahil edip sıyrılmaya çalıştı.

Whatsapptan tanışalım istedim, yanlış anlamaya gerek yok yazdım.
Anlamışlardır herhalde :)

Ya başta gayet mülayimdim.
Baktım üslup iyice sıkıntı olmaya başladı "klavyede iyisin de bir de reelde görelim seni yiğidim" minvalindeydi o çıkışım.

Ben de geri adım olmaz pek. Atara atar, gidere gider :)))
Az çok konularımı biliyorsun, sorunları hep meşru sınırlar içinde çözerim :)

Kesinlikle.
Kendisi korktu sanırım, diğerlerini de dahil edip sıyrılmaya çalıştı.
Ben olsam telefondan sonra whatsappada yazardım. “Hanımlar, x şimdi sizinde kavga edeceğimizi düşündüğünüzü söyledi. Yapmayın Allah aşkına, çocuk muyuz? Bu fevri çıkışı anlayamadım, tanışıp konuşmak istedim.” tarzı bir şey yazar bozardım kadını. Madem ergen muhabbeti seviyorlar, verin istediklerini.

sadece tanışmaktı amacım, hepimiz aklı başında insanlarız vs yazdım.

Kadın fena korktu yalnız :)

sadece tanışmaktı amacım, hepimiz aklı başında insanlarız vs yazdım.

Kadın fena korktu yalnız :)
Evde sıkılıyorlar herhalde, başka bi açıklaması olamaz. Hiç tanımadığın insana çıkışıp sonra paçanın peşine düşmek çok aklı başında bi hareket değil.

Evde sıkılıyorlar herhalde, başka bi açıklaması olamaz. Hiç tanımadığın insana çıkışıp sonra paçanın peşine düşmek çok aklı başında bi hareket değil.
Artık sıkılmaz :)

kendisi medenice konuşmayan(yazamayan) medenice konuşmaktan anlar mı anlamaz bence.
grup içinde höt höt yazılmaz az kibar olur insan:)
Bundan sonra kibar olur inşallah :)

Bende öyle anlardim buluşmak istemenizi ama o da terbiyesizlik etmiş bazı veliler sırf öğretmenin gözüne girmek i lcin yarışıyorlar resmen ://
Yok yahu.
Hepimiz anne olan yetişkin insanlarız.
Düelloyla ne işimiz olur? :)

Bence hata öğretmende bende öğretmenim ve veli grubum var ama yönetici olarak sadece ben msj yazabiliyorum benim disimda kimse bişey yazamıyor ben ödev yada söylemem gereken her neyse yazarım gruba sorusu olan özelden döner bana böylece gereksiz polemikler de yasanmiyor

Bizim grubu öğretmen değil sınıf annesi yönetiyor.

Ne niyetle yazarsanız yazın hak etmiş ukala dümbük.
He he diyeydin en en en muhteşem anne sensin,Tanrı anneliği senin için yaratmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…