• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsapp anne okul grubu

Bence asıl sorun mesajlaşmalarda mimiklerin kullanilmamasi. Herkes kendince anliyor. Belki o bayanda tam olarak öyle demek istememistir. Yuz yuze karsilasirsaniz konusursunuz tekrar :)

Ogretmeniniz sinif grubunu sadece yoneticilerin yazabilecegi sekilde ayarlasin. En lacka muhabbetler de su whatsapp gruplarinda donuyor. Ben takip etmek zorunda miyim? Herkesin soylediklerini tek tek okuyup ogretmeninkini aramak zorunda miyim?
Maalesef öyle.

Bu sene dedim numaramı vermiyecem.
Grup felan aman aman.
Eşime dedim sen ver numaranı adam bir ay anca dayanabildi:))))
Sinirlenmiş çıkmış gruptan:KK70:
Çıkamıyorum çünkü önemli duyurular vs buradan yapılıyor.

Bence asıl sorun mesajlaşmalarda mimiklerin kullanilmamasi. Herkes kendince anliyor. Belki o bayanda tam olarak öyle demek istememistir. Yuz yuze karsilasirsaniz konusursunuz tekrar :)
Evet.
Telefon açıp özür diledi ama henüz tanışamadık :)

Bizim anasıfı grubunda veliler de mesaj yazabiliyodu ama öğretmen velilerin saçma tavırlarından sıkıldı sadece kendi mesaj atıyordu sonra tekrar velilere açtı ögretmenimizde velilerle muhabbet etmeye bayılıyor

Sizin yazığınız şey tehditvari duruyor gerçekten. Okulda kavga için çıkışa çağıran çocuklar gibi. Kavga edecekmişsiniz gibi anlaşılması gayet normal. Çünkü öyle yazmışsınız. Ve hatta daha kötüsünü de söyleyeceğim, " yok ben tanışmak için demiştim" demeniz de lafı kıvırmak gibi olmuş.

Ben olsam,
1. Belki 20 tane velinin olduğu yazışma grubunda biriyle laf dalaşı şovu yapmazdım. Millet ne yazarsa yazsın, cevap vermezdim. Oyle çıkışmak, onun saygısızlığı olarak kalırdı, ikili tartışma olarak değil .

2. Okulda ertesi günü tanışmak istiyorsam açıkça öyle söylerdim. Yarın okulda görüşürüz falan... resmen kavgaya çağırmak yaa. :)

Anaokulunda ne ödevi yaa
Üstelik whatsapp grupları kadar saçma bir şey daha yok
Söylediğin biraz çıkışta görüşürüz minvalinde olmuş

Back