• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsapp anne okul grubu

Açıkçası kadın laf sokunca ben de geri kalmadım.
Ama yanlış anlaşılmayı yüz yüze konuşarak giderme konusunda samimiydim.

İsabetli bir karar cidden.
İnsanlar bir tuhaf neticede veliler grubu açılmış,nedeni bilgilerden haberdar olunsun diye.
görmeyebilirsiniz neticede dalgınlık olabilir, insanlar kendini sadece tüm sınıfın tek akıllısı kendiymiş gibi görmesi de saçma.

İsabetli bir karar cidden.
İnsanlar bir tuhaf neticede veliler grubu açılmış,nedeni bilgilerden haberdar olunsun diye.
görmeyebilirsiniz neticede dalgınlık olabilir, insanlar kendini sadece tüm sınıfın tek akıllısı kendiymiş gibi görmesi de saçma.
Bence de.
Velev ki görmedim. Ne var bunda?

Sen bide bunların ilkokul versiyonunu gör

Seneye tanışacağız inşallah :)

Bu gruplar amacına göre kullanılsa işe yarıyor aslında, ama malum çeşit çeşit veliyle aynı grupta olunca anlaşmak zor :))

Benim de çocuklarım ilkokulda ve 2 ayrı sınıfın grubundayım. Sohbete muhabbete katılmam, bütün gün canımlı cicimli saçma muhabbetler dönüyor çünkü.
Geçen hafta velilerden biri ödev için "hangi kitap" diye sormuş, kitabın adını yazmışlar, sonra "bizde öyle bir kitap var mıydı?" Diye sormuş, şaşırıp kaldım. 2. Sınıf öğrencisi, ama annesi hangi kitaplarının olduğunu bilmiyor!! Üstelik 1.dönem bitmek üzere :(

Daha önce de bir tören esnasında çocuğunu zorla c şubesinin sırasına sokmaya çalışan bir anne görmüştüm. Çocuk ısrarla "anne benim sınıfım c değil" dedikçe iteleyerek sıraya sokmaya çalıştı :(
6.sınıftaki çocuğunun 7.sınıftaki öğretmene ( öğretmen burda öyle biri yok demesine rağmen) "benim çocuğum bu sınıfta" diye ısrar ederek derslerini sormaya gelen veli gördü bu gözler!
Daha neler neler..
Sonra da whatsapp gruplarında ahkam keserler, o yüzden hiç birşey yazmıyorum ben. Sizde okuyun okuyun geçin arkadaşım. Önemli olanlara cevap yazarsınız sadece.

Cidden suyunu çıkardılar bu grupların. Yazmıyorum hiç. Dana altında buzağı arıyor millet. Öğretmenler de bıktı artık. WhatsApp grubu değil yayın grubu yapıyor. Sadece kendisi yazıyor. En temizi.

Bu gruplar amacına göre kullanılsa işe yarıyor aslında, ama malum çeşit çeşit veliyle aynı grupta olunca anlaşmak zor :))

Benim de çocuklarım ilkokulda ve 2 ayrı sınıfın grubundayım. Sohbete muhabbete katılmam, bütün gün canımlı cicimli saçma muhabbetler dönüyor çünkü.
Geçen hafta velilerden biri ödev için "hangi kitap" diye sormuş, kitabın adını yazmışlar, sonra "bizde öyle bir kitap var mıydı?" Diye sormuş, şaşırıp kaldım. 2. Sınıf öğrencisi, ama annesi hangi kitaplarının olduğunu bilmiyor!! Üstelik 1.dönem bitmek üzere :KK43:

Daha önce de bir tören esnasında çocuğunu zorla c şubesinin sırasına sokmaya çalışan bir anne görmüştüm. Çocuk ısrarla "anne benim sınıfım c değil" dedikçe iteleyerek sıraya sokmaya çalıştı :KK43:
6.sınıftaki çocuğunun 7.sınıftaki öğretmene ( öğretmen burda öyle biri yok demesine rağmen) "benim çocuğum bu sınıfta" diye ısrar ederek derslerini sormaya gelen veli gördü bu gözler!
Daha neler neler..
Sonra da whatsapp gruplarında ahkam keserler, o yüzden hiç birşey yazmıyorum ben. Sizde okuyun okuyun geçin arkadaşım. Önemli olanlara cevap yazarsınız sadece.
Bizim veliler çok aktif.
Sık sık buluşuyorlar.
O yüzden sessize aldım grubu

Cidden suyunu çıkardılar bu grupların. Yazmıyorum hiç. Dana altında buzağı arıyor millet. Öğretmenler de bıktı artık. WhatsApp grubu değil yayın grubu yapıyor. Sadece kendisi yazıyor. En temizi.
Bakalım.
Yavaş yavaş tecrübe kazanıyorum ben de :)

Bence ilkokul da hiç WhatsApp olayına girme çok önemli bir şey varsa arasinlar direk

yıllarca watsaap kullanmadım

oğlum ilkokul 1 e başladığında öğretmen dedi ki toplantıda grup kuruyorum duyuruları oradan göndereceğim

mecburen yükledim

o esnada anneler de veli grubu kurup beni de aldı

sonra oturduğum sitenin grubu oldu

çocuğun kurs grubu

benim gittiğim her bir eğitimin ayrı ayrı grubu

grup deryası oldum

bazılarını sessize aldım zira gece gündüz demeden bipleyebiliyor

oğlum ilkokul 1 e başladığında öğretmen dedi ki toplantıda grup kuruyorum duyuruları oradan göndereceğim

mecburen yükledim

çocuğun kurs grubu

grup deryası oldum

Aynen.
Benim whatsapp a ihtiyacım yok normalde.
Şimdi kızımın okulunun, benim okulun grubu var ve 2 si de sessizde.

40 yılda bir duyuru oluyor, gerisi boş muhabbet.

mecburen yükledim

çocuğun kurs grubu

grup deryası oldum

Farzetsinler ki telefonun akıllı telefon değil internet in yok vs o zaman ne yapacaklardu

Ego savaşına çevirmişsiniz olayı .Aman altta kalmıyim aman laf sokayım diye çok gereksiz olmuş .Hem sizin ki hem onun ki

Şu whatsup grubu kadar saçma bir uygulama yok .Teknoloji ilerledi ama kullanamiyoruz

Bizim öğretmenimiz wattsapın ortak mesajından duyuruda bulunuyor.. onun mesajı hepimize, bizim cevabımız sadece ona gidiyor..
Sınıf anneniz ortak mesaj grubu oluştursun herkesin sorusu ve gereksiz yazılarıyla münasebetiniz olmaz.

Ego savaşına çevirmişsiniz olayı .Aman altta kalmıyim aman laf sokayım diye çok gereksiz olmuş .Hem sizin ki hem onun ki

Şu whatsup grubu kadar saçma bir uygulama yok .Teknoloji ilerledi ama kullanamiyoruz
Ben durduk yerde laf sokmadım.
Buraya yazmadığım kısımda veli uzattıkça uzattı meseleyi.
Ona laf sokup, okula çağırmak farz olmuştu. Ben de öyle yaptım.

Back