- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
En mantıklısı.Bence ilkokul da hiç WhatsApp olayına girme çok önemli bir şey varsa arasinlar direk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En mantıklısı.Bence ilkokul da hiç WhatsApp olayına girme çok önemli bir şey varsa arasinlar direk
Açıkçası kadın laf sokunca ben de geri kalmadım.
Ama yanlış anlaşılmayı yüz yüze konuşarak giderme konusunda samimiydim.
Bence de.İsabetli bir karar cidden.
İnsanlar bir tuhaf neticede veliler grubu açılmış,nedeni bilgilerden haberdar olunsun diye.
görmeyebilirsiniz neticede dalgınlık olabilir, insanlar kendini sadece tüm sınıfın tek akıllısı kendiymiş gibi görmesi de saçma.
O veli terbiyesizlik yapmış sizinki de laf sokmadan ziyade çıkışta görüşelim demek gibi olmuş.
Sen bide bunların ilkokul versiyonunu gör
Seneye tanışacağız inşallah :)
Bizim veliler çok aktif.Bu gruplar amacına göre kullanılsa işe yarıyor aslında, ama malum çeşit çeşit veliyle aynı grupta olunca anlaşmak zor :))
Benim de çocuklarım ilkokulda ve 2 ayrı sınıfın grubundayım. Sohbete muhabbete katılmam, bütün gün canımlı cicimli saçma muhabbetler dönüyor çünkü.
Geçen hafta velilerden biri ödev için "hangi kitap" diye sormuş, kitabın adını yazmışlar, sonra "bizde öyle bir kitap var mıydı?" Diye sormuş, şaşırıp kaldım. 2. Sınıf öğrencisi, ama annesi hangi kitaplarının olduğunu bilmiyor!! Üstelik 1.dönem bitmek üzere
Daha önce de bir tören esnasında çocuğunu zorla c şubesinin sırasına sokmaya çalışan bir anne görmüştüm. Çocuk ısrarla "anne benim sınıfım c değil" dedikçe iteleyerek sıraya sokmaya çalıştı
6.sınıftaki çocuğunun 7.sınıftaki öğretmene ( öğretmen burda öyle biri yok demesine rağmen) "benim çocuğum bu sınıfta" diye ısrar ederek derslerini sormaya gelen veli gördü bu gözler!
Daha neler neler..
Sonra da whatsapp gruplarında ahkam keserler, o yüzden hiç birşey yazmıyorum ben. Sizde okuyun okuyun geçin arkadaşım. Önemli olanlara cevap yazarsınız sadece.
Bakalım.Cidden suyunu çıkardılar bu grupların. Yazmıyorum hiç. Dana altında buzağı arıyor millet. Öğretmenler de bıktı artık. WhatsApp grubu değil yayın grubu yapıyor. Sadece kendisi yazıyor. En temizi.
Bence ilkokul da hiç WhatsApp olayına girme çok önemli bir şey varsa arasinlar direk
Aynen.yıllarca watsaap kullanmadım
oğlum ilkokul 1 e başladığında öğretmen dedi ki toplantıda grup kuruyorum duyuruları oradan göndereceğim
mecburen yükledim
o esnada anneler de veli grubu kurup beni de aldı
sonra oturduğum sitenin grubu oldu
çocuğun kurs grubu
benim gittiğim her bir eğitimin ayrı ayrı grubu
grup deryası oldum
bazılarını sessize aldım zira gece gündüz demeden bipleyebiliyor
Farzetsinler ki telefonun akıllı telefon değil internet in yok vs o zaman ne yapacaklarduyıllarca watsaap kullanmadım
oğlum ilkokul 1 e başladığında öğretmen dedi ki toplantıda grup kuruyorum duyuruları oradan göndereceğim
mecburen yükledim
o esnada anneler de veli grubu kurup beni de aldı
sonra oturduğum sitenin grubu oldu
çocuğun kurs grubu
benim gittiğim her bir eğitimin ayrı ayrı grubu
grup deryası oldum
bazılarını sessize aldım zira gece gündüz demeden bipleyebiliyor
Boş muhabbeti hiç sevmemAynen.
Benim whatsapp a ihtiyacım yok normalde.
Şimdi kızımın okulunun, benim okulun grubu var ve 2 si de sessizde.
40 yılda bir duyuru oluyor, gerisi boş muhabbet.
Farzetsinler ki telefonun akıllı telefon değil internet in yok vs o zaman ne yapacaklardu
Hiç özel okula gitmedim. Ama zaten normal devlet okulunun velilerinden bahsetmiştimFarz etmiyorlar işte
Duyuru vs oradan gönderiyor
Çocuğu özel okula gönderen alır akıllı telefon diyorlar
Teşekkürler :)
Hiç özel okula gitmedim. Ama zaten normal devlet okulunun velilerinden bahsetmiştim
Ben durduk yerde laf sokmadım.Ego savaşına çevirmişsiniz olayı .Aman altta kalmıyim aman laf sokayım diye çok gereksiz olmuş .Hem sizin ki hem onun ki
Şu whatsup grubu kadar saçma bir uygulama yok .Teknoloji ilerledi ama kullanamiyoruz