- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
Öyle olmuş cidden.Herşeyi geçtim de “biz diğer velilerle öyle anladık” ne demek.
Giybet voltranı oluşturulmuş maaşallah.
Yarın mutlaka okul çıkışı tanışalım dedim ama denk gelemedik hala :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle olmuş cidden.Herşeyi geçtim de “biz diğer velilerle öyle anladık” ne demek.
Giybet voltranı oluşturulmuş maaşallah.
Bizim grup çok aktif.
Sürekli buluşalım, çay kahve içelim muhabbetleri dönüyor.
Konuşmanın o yöne gitmemesi için elinden geleni yaptı, zıtlaştı ısrarla.Ya olmamis bence sizin laf. Onunki zaten edepsuzlikte. Sizlik bir durum yok hanımefendi ödev bizim cocuk bizim siz olayın neresindesiniz falan tarzi terslemeniz daha yerinde olurdu gibi.
En doğrusunu yapıyorum o zaman :)Velilerden çokta arkadaş olmuyor. Belki içinden bir kaç kişi çıkıyor.
En mesafeli olunması gereken kişiler veliler bence :)
Ben susabiliyorum direk iyi günler diyorum.çünkü o kadar gereksiz insan var ki benim ana sınıfı grubunda da ben hiçbirini tanımam çok muhabbet döner katılmam bir vaka da ben yaşadım şimdi oğretmenden başka hiçbiri muhattabım değildir.insanlar yanlış anlamaya yer arıyorlar resmen yada birbirlerine üstünlük taslamaya ne kadar az insan o kadar iyiBen susamıyorum maalesef.
Ben olsam bu tür bir densizlige hic cevap vermez kaile bile almazdımSelam kızlar,
Kızım anaokuluna gidiyor. Her hafta sonu boyama, kesme vb ev ödevleri oluyor.
Öğretmen gruba "son ödev için ay sonuna kadar vaktiniz var" yazmış.
Bir veli de "hangi ödev için?" diye sormuş. Ben de merak ettim hangi ödev diye.
Diğer veli "çocuklarınızı takip etmiyor musunuz, okuma yazmanız yok mu?" vb şeyler yazmış.
O sırada ödevin sayfalardan birinde en altta yazdığını farkettim, soran veliye yazdım "şu sayfada şu ödev" diye.
Bize laf soktuğunu düşündüğüm veliye de "iyi ki varsınız, sayenizde ödev yapabiliyoruz" yazdım.
"Mühim değil size hatırlatırım bundan sonra" yazmış.
"Madem öyle yarın okulda buluşalım" yazdım.
Konuşma bitti.
Yarım saat sonra o veli aradı "neden randevu verdiniz? Kavga mı edeceksiniz? Diğer velilerle öyle anladık" dedi.
"Biz ergen miyiz? Düello mu yapacağız? Sadece emri vaki konuşan arkadaşla yüzyüze görüşüp, varsa yanlış anlamayı giderelim istedim" dedim.
Kadın özür diledi vs.
Bu kadın ve diğer veliler beni ergen mi sandılar nedir yani?
Dipnot olarak; velilerin çoğunu tanımıyorum çünkü çıkış saatine en son ben gidiyorum, çoğu veli çocuğunu alıp gitmiş oluyor.
Okul öncesinde ödev uygulaması diye bir şey yok.Uyarsa bile bunun bir üslubu olur. Hesap sormak nedir?
evet çünkü niyetim zaten görüşmek.
Ancak 15 yaşında değiliz ki saç baş girelim, hem de okul önünde.
Bunu düşünebilmesi mantık dışı bence.
Her hafta 7-8 sayfa ödev var. Sanırım ilkokula hazırlık.
Aslında niyetim yazışmada kullanılan bu üslubu tanışarak ortadan kaldırmaktı.
Ancak 15 yaşındaymışız gibi ergen tavır beklentisine girmeleri şaşırttı.
İyi yapmışsınız beter olsun öyle anladıysa bile müstehak
off şu sınıf grupları..
bende kafamda kuruyorum bir tanesini üstüne zıplamalık tam. :))
Hah.ben hiç kavga dövüş vb ergence bir teklif anlamadim. whatsuptan ukala ukala konuşmayı biliyordun gel bakalım yüzüme şöyle, derdin neymiş öğrenelim anladım. cuk oturmuş cidden. tanımadığı etmediği birinin annelik sorumluluklarını sorgulamak ona mi düşmüş. iyi tutuşmuş sonradan oh olsun.
Boşverdim zaten. Tanışamadık kaç gün oldu :)Eee yazı dili :)
İlk okumada öyle anlaşılıyor gerçekten de ama kendisi başlatmış.
Boşverin fazla muhatap olmamak lazım.
Kadın inatla dik dik yazınca, tanışalım bari dedim :)kadının cevabı terbiyesizce olmuş, sizin cevabınız da gereksiz olmuş. 'çıkışta görüşelim.' tarzı bi cevap.