Benim zaten vaktim yok ne gruplaşmaya, ne zıtlaşmaya.Bu tip şeyler yaşanmasın diye açtığım grubu sadece yönetici mesaja cevap verebilir ayarlı yaptım. Sadece ben yazabiliyorum. Hiçbir veli cevap veremiyor. Çok mutluyum. Keşke öğretmeniniz de öyle yapsaymış.
Not: Siz veliler böyle olursanız, çocuklarınızın sınıf birliğinden de hiçbirşey beklemeyin. Birbirinden hazzetmeyen annelerin çocukları da sınıfta birbirinden hazzetmiyor. Sonra sonuç; sınıf için gruplaşmalar, birbirine tahammül edemeyen, empati kuramayan öğrenciler... Keşke yapmasanız böyle.
Bu yüzden okulda görüşüp tanışalım dedim.Sizin diyaloğunuz biraz uygunsuz olmuş. Her iki tarafın da konuşma tarzı yanlış anlamaya müsait.
Bu gibi durumlar yüzünden whatsapp grup olayına karşıyım.
15 yaşında olsak öyle anlarız.Karşı taraf düpedüz terbiyesiz ama mesajınızı okusam ben de "dövecek herhalde" diye düşünürdüm. Sizin cevabınız da o izlenimi veriyor yalan değil.
Yok ben normalde nadiren yazarım.Şu velilerin whatsapp grupları kadar boş çok az şey var şu dünyada. Boş insanların kendini ve çocuğunu yüceltme alanı.
Polemik yaratan kadın da onlardan biri. Sizin cevabınız da "çıkışa gel" anlamı taşıyor gerçekten de.
Çocuğum olsa bakıcısını katarım gruba sanırımyoksa birkaç kişi ile banko kavga ederim.
Umrumda değil. Yeter ki karşımdaki saygısızlık yapmasın.Öğretmenler tarafından bildiriyorum :
Bu tür atışmalar çok kötü görünüyor ve bu tür polemiklere girenler şiddetle kınanıyor , biliniz.
Kadın ısrarla "sana hatırlatacağım" deyince, iyi yarın okulda görüşelim dedim."Madem öyle" yazınca "Çıkışa gel sen bir bakalım da sana ödev nedir göstereyim nihahaha" anlamı çıkmış. :) "Tamamdır o zaman okulda görüşürüz" yazsaydınız kimse öyle anlamazdı galiba.
Yalnız o lafı da çok terbiyesizce, çıkışta görüşmesek de laf sokmalık... Ayrıca anaokulunda ödev nedir, bizimkiler genelde oyun oynuyorlar ehehe.
Çok gereksizdi.Bence harika yapmışsınız.Evet belki biraz ayıp olmuş,o grupta olmaması gereken bir konuşma ama böyle insanlara sinir oluyorum.Kadın görmemiş,insan gibi alıntı yapabileceği yerde dalgaya vurması çok sinir bozucu.
Bence yerinde cevap olmuş.Açıkçası kadın laf sokunca ben de geri kalmadım.
Ama yanlış anlaşılmayı yüz yüze konuşarak giderme konusunda samimiydim.
Kadın ısrarla "sana hatırlatacağım" deyince, iyi yarın okulda görüşelim dedim.
En azından tanışmış oluruz da nasıl hitap edeceğini öğrenir dedim :)
Benim de yok.Aslında böyle tipler hak ediyor da işte yani... Lisede değiliz artık saç saça kız kavgası yapalım. (Hayatımda hiç kız kavgası yapmışlığım yok bu arada ehehe.)
Muhtemelen öyleydi ama yemedi, beni tanımadığı için :)Çıkışta görüşelim ooolum :))) yalnız kendisi döveceğinizi düşündüğüne göre seviyesiz biri kendi saldırsa şaşırmam
Değil mi ya?Böyle ukalaca davranışlardan nefret ederim. Bence gayet yerinde bir söz etmişsiniz.
Bunu kavgaya çağırmak olarak algılayanlarda 15 yaşında olduğunuzu farzederek söyledi herhalde bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?