Whatsapp anne okul grubu

Benim zaten vaktim yok ne gruplaşmaya, ne zıtlaşmaya.
Gayet sıradan bir konu ukala velinin ısrarlı ve gereksiz tavrı yüzünden uzadı.
Ki velileri tanımıyorum, onlar da beni tanımaz. O yüzden bilmiyoruz kim kimin çocuğu/annesi.

Sizin diyaloğunuz biraz uygunsuz olmuş. Her iki tarafın da konuşma tarzı yanlış anlamaya müsait.
Bu gibi durumlar yüzünden whatsapp grup olayına karşıyım.
Bu yüzden okulda görüşüp tanışalım dedim.

Karşı taraf düpedüz terbiyesiz ama mesajınızı okusam ben de "dövecek herhalde" diye düşünürdüm. Sizin cevabınız da o izlenimi veriyor yalan değil.
15 yaşında olsak öyle anlarız.
Ama 25-30 yaş üstüyüz. Böyle anlamak saçma bence.

Bence harika yapmışsınız.Evet belki biraz ayıp olmuş,o grupta olmaması gereken bir konuşma ama böyle insanlara sinir oluyorum.Kadın görmemiş,insan gibi alıntı yapabileceği yerde dalgaya vurması çok sinir bozucu.

Yok ben normalde nadiren yazarım.
Çünkü grup sessizde.

Öğretmenler tarafından bildiriyorum :
Bu tür atışmalar çok kötü görünüyor ve bu tür polemiklere girenler şiddetle kınanıyor , biliniz.
Umrumda değil. Yeter ki karşımdaki saygısızlık yapmasın.

Kadın ısrarla "sana hatırlatacağım" deyince, iyi yarın okulda görüşelim dedim.
En azından tanışmış oluruz da nasıl hitap edeceğini öğrenir dedim :)

Çok gereksizdi.
Şu sayfada yazıyor demesi yeterliyken durduk yere tanımadığı insanlara laf sokması aptalca.

Açıkçası kadın laf sokunca ben de geri kalmadım.
Ama yanlış anlaşılmayı yüz yüze konuşarak giderme konusunda samimiydim.
Bence yerinde cevap olmuş.
Ama ergen gibi davranan karşi taraf olmuş.ordan mesaj yazmadan yarin buluşmaya gelse daha olgun davranirmiş.ne oyle kavga falan.dervişin fikri- zikri misali

Anaokulunda ödev mi verilir kısmına takılmış bazıları da , çocukları ilkokula hazırladığımız için ben de veriyorum tabi ki, ama bunlar tabi 8-9 sayfa değil , bir sayfa eşleştirme bir sayfa çizgi çalışması gibi eğlenceli ödevler , yoksa saatlerce uğraşılan ödev vermiyoruz , bir mesaj da bi zümrem ödev veren öğretmeni sorgularım demiş , kusura bakmayın ama çocuğa bir sayfa etkinlik vermeyen zümreleri mi de ben çok tembel görüyorum

Kadın ısrarla "sana hatırlatacağım" deyince, iyi yarın okulda görüşelim dedim.
En azından tanışmış oluruz da nasıl hitap edeceğini öğrenir dedim :)

Aslında böyle tipler hak ediyor da işte yani... Lisede değiliz artık saç saça kız kavgası yapalım. (Hayatımda hiç kız kavgası yapmışlığım yok bu arada ehehe.)

Çıkışta görüşelim ooolum :))) yalnız kendisi döveceğinizi düşündüğüne göre seviyesiz biri kendi saldırsa şaşırmam

Böyle ukalaca davranışlardan nefret ederim. Bence gayet yerinde bir söz etmişsiniz.
Bunu kavgaya çağırmak olarak algılayanlarda 15 yaşında olduğunuzu farzederek söyledi herhalde bunu.

Aslında böyle tipler hak ediyor da işte yani... Lisede değiliz artık saç saça kız kavgası yapalım. (Hayatımda hiç kız kavgası yapmışlığım yok bu arada ehehe.)
Benim de yok.
Çok fevri olsam da kimseyle sokak kavgası vs yapmadım.
Çünkü saçma buluyorum :)
Zaten konularımda da belli tarzım.
Laf kavgası yaparım genelde ya da meşru müdafaa yolları polis vs :)

Böyle ukalaca davranışlardan nefret ederim. Bence gayet yerinde bir söz etmişsiniz.
Bunu kavgaya çağırmak olarak algılayanlarda 15 yaşında olduğunuzu farzederek söyledi herhalde bunu.
Değil mi ya?
Bu sözü düello olarak algılaması çok saçma, nasıl bir düşünce yapısı varsa.

Ogretmeniniz sinif grubunu sadece yoneticilerin yazabilecegi sekilde ayarlasin. En lacka muhabbetler de su whatsapp gruplarinda donuyor. Ben takip etmek zorunda miyim? Herkesin soylediklerini tek tek okuyup ogretmeninkini aramak zorunda miyim?

valla o veli bi fenaymış da sizde tam çıkışa gelsene der gibi kurmuşsunuz cümleyi ama haklı olarak sanırım bende böyle bir tepki verirdim orası ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…