• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsapp anne okul grubu

ben sahsen sızden oyle bır cevap beklemezdım burda tanıdıgım kadarıyla
sız ne muhattap alıyorsunuz kı oyle bırını daha bırde cevap verıyorsunuz
ben olsam adam yerıne koyup tenezzul edıp cevap bıle vermem sız ustune sankı cıkısta kapıya gel der gıbı yazmıssınız :)

Ahahah kadın tırsmış bence :KK48:

Bence kadının kendi terbiyesizliği.

Bu tip şeyler yaşanmasın diye açtığım grubu sadece yönetici mesaja cevap verebilir ayarlı yaptım. Sadece ben yazabiliyorum. Hiçbir veli cevap veremiyor. Çok mutluyum. Keşke öğretmeniniz de öyle yapsaymış.
Not: Siz veliler böyle olursanız, çocuklarınızın sınıf birliğinden de hiçbirşey beklemeyin. Birbirinden hazzetmeyen annelerin çocukları da sınıfta birbirinden hazzetmiyor. Sonra sonuç; sınıf için gruplaşmalar, birbirine tahammül edemeyen, empati kuramayan öğrenciler... Keşke yapmasanız böyle.

Sizin diyaloğunuz biraz uygunsuz olmuş. Her iki tarafın da konuşma tarzı yanlış anlamaya müsait.
Bu gibi durumlar yüzünden whatsapp grup olayına karşıyım.

Karşı taraf düpedüz terbiyesiz ama mesajınızı okusam ben de "dövecek herhalde" diye düşünürdüm. Sizin cevabınız da o izlenimi veriyor yalan değil.

Şu velilerin whatsapp grupları kadar boş çok az şey var şu dünyada. Boş insanların kendini ve çocuğunu yüceltme alanı.

Polemik yaratan kadın da onlardan biri. Sizin cevabınız da "çıkışa gel" anlamı taşıyor gerçekten de.

Çocuğum olsa bakıcısını katarım gruba sanırım :deli: yoksa birkaç kişi ile banko kavga ederim.

Karşılıklı ergen gibi davranmışsınız kusura bakmayın. O yüzden ergen sanılmanız çok doğal. "Çıkışta gel" muhabbetini ergenken bile basit bulurdum ben, koca koca insanlar... İlginç...
Şu whatsapp veli gruplarına da uyuz oluyorum. Yanlış anlamayın ama işsiz güçsüz insanların gereksiz muhabbetinden başka birşey değil. Ödevi yazıyorlar, aç da bak. Telefona bakacağına çocuğunun defterine bak. Bize okumak zahmet geliyor, birine sorayım söylesin mantığındayız. Muhtemelen o veli de şimdiye kadar ne abuk sabuk muhabbetler döndü de buna patladı. Ayıp etmiş ama siz de altında kalmamışsınız. Kişisel algılamayın, böyle kalabalık ve bu kadar saçma muhabbetlerin döndüğü yerlerde bu tür gerginlikler olur.
Grubu sessize alın, bir sıkıntınız olunca ya yakın gördüğünüz bir veliyle yada öğrtemenle bizzat görüşün. Boşuna niye gerilesiniz. Hem bu saçma gruplara harcayacağınız vaktinizi çocuğunuza evinize harcayın, bir faydası olsun :)

velinin yazdığı çok terbiyesiz ve ukalaca olmuş.ama sizinki de tam bir çıkışa gel mesajı olmuş gereksiz olmuş.

Uyarsa bile bunun bir üslubu olur. Hesap sormak nedir?

evet çünkü niyetim zaten görüşmek.
Ancak 15 yaşında değiliz ki saç baş girelim, hem de okul önünde.
Bunu düşünebilmesi mantık dışı bence.

Her hafta 7-8 sayfa ödev var. Sanırım ilkokula hazırlık.

Aslında niyetim yazışmada kullanılan bu üslubu tanışarak ortadan kaldırmaktı.

Ancak 15 yaşındaymışız gibi ergen tavır beklentisine girmeleri şaşırttı.
Ben şaşırmam çünkü çok var bu şekilde kavgacı kadın. Sizi tanımadıkları için öyle zannetmiş olabilirler.
Yazdığınız son mesaj çıkışa gel gününü göstereyim der gibi olmuş:sopa:

A aa manyağa bakın. Okuma yazmanız yok mu falan ne o öyle.
Ben hiç öyle anlamadım yazdığınızı okurken. Öyle olsa kötü konuşmazmıydınız zaten? Hayır, insan kavga edecekse, yarın okulda görüşelim o vakit der mi?
Bir de " diğer velilerle öyle anladık" da hiç olmamış. Kimle ne konuştunuz da neyi anladınız? Sorular sorular :D

Dip not: anaokulunda bu kadar ödevi de saçma buluyorum.

"Madem öyle" yazınca "Çıkışa gel sen bir bakalım da sana ödev nedir göstereyim nihahaha" anlamı çıkmış. :) "Tamamdır o zaman okulda görüşürüz" yazsaydınız kimse öyle anlamazdı galiba.

Yalnız o lafı da çok terbiyesizce, çıkışta görüşmesek de laf sokmalık... Ayrıca anaokulunda ödev nedir, bizimkiler genelde oyun oynuyorlar ehehe.

Açıkçası kadın laf sokunca ben de geri kalmadım.
Ama yanlış anlaşılmayı yüz yüze konuşarak giderme konusunda samimiydim.
Bu okul gruplarından bende muzdaribim. Sınıf annemiz kendisinin dünyanın en ulvi görevini yaptığını zannediyor. Kendi isteğiyle seçilen birinin sürekli takdir beklemesini anlamıyorum. Hep şunu yaptım bunu yaptım yoruldum modlarında. Birde arka arkaya günaydın iyi akşamlar hayırlı cumalar vb. mesajları var. 30.tane kişi iyi akşamlar yazınca birine önemli mesajlar arada kaynıyor.

Ben şaşırmam çünkü çok var bu şekilde kavgacı kadın. Sizi tanımadıkları için öyle zannetmiş olabilirler.
Yazdığınız son mesaj çıkışa gel gününü göstereyim der gibi olmuş:sopa:
Gününü göstermek değil de "endamını göreyim yiğidim" merakıydı daha çok :)

ben sahsen sızden oyle bır cevap beklemezdım burda tanıdıgım kadarıyla
sız ne muhattap alıyorsunuz kı oyle bırını daha bırde cevap verıyorsunuz
ben olsam adam yerıne koyup tenezzul edıp cevap bıle vermem sız ustune sankı cıkısta kapıya gel der gıbı yazmıssınız :)
Konuşmanın başında kinaye yaptım hatasını anlasın diye.
Ama aynı saygısızlığı devam ettirince, whatsapp kesmez seni, yüzyüze görüşelim dedim :)

Karşılıklı ergen gibi davranmışsınız kusura bakmayın. O yüzden ergen sanılmanız çok doğal. "Çıkışta gel" muhabbetini ergenken bile basit bulurdum ben, koca koca insanlar... İlginç...
Şu whatsapp veli gruplarına da uyuz oluyorum. Yanlış anlamayın ama işsiz güçsüz insanların gereksiz muhabbetinden başka birşey değil. Ödevi yazıyorlar, aç da bak. Telefona bakacağına çocuğunun defterine bak. Bize okumak zahmet geliyor, birine sorayım söylesin mantığındayız. Muhtemelen o veli de şimdiye kadar ne abuk sabuk muhabbetler döndü de buna patladı. Ayıp etmiş ama siz de altında kalmamışsınız. Kişisel algılamayın, böyle kalabalık ve bu kadar saçma muhabbetlerin döndüğü yerlerde bu tür gerginlikler olur.
Grubu sessize alın, bir sıkıntınız olunca ya yakın gördüğünüz bir veliyle yada öğrtemenle bizzat görüşün. Boşuna niye gerilesiniz. Hem bu saçma gruplara harcayacağınız vaktinizi çocuğunuza evinize harcayın, bir faydası olsun :)
Heh aynen sizin gibiydi tarzı.
O yüzden zıtlaştık.

Back