- 13 Ağustos 2011
- 1.597
- 9
ablam akşamınada 1 elma ekleyi ver bu listenin . sen zatten 3 ögün yemiyorsun gerekn ögünü yada arayı kaldır geceye koy . demokrasilerde pardon diyetlerde çare tükenmez.
güle güle kulan ev boyanı ablam . bu sene benim evde baya boya, kagıt işi var.
merhaba montim , aebenim montim güle güle otur ,mis gibi yaptın evini ,bende durum aynı sayılır , yediklerime dikkat ediyorum ama spor olayını hala oturtamadım dolayısıylada kilo veriş olmuyor oğlumun 21 nisan mat-fen yarışması var ,öğretmenleri ile izmire gidecek uçak ile
ben hiç istemiyorum gitmesini eşimin ısrarı ile oldu. yanında ben olmadan nasıl olacak ,üztelik ile defa uçağa binecek. 12 yaşında. evham yaptığımın farkındayım ama elimde değil. buda bütün moralimi alt üst ediyor. c kafam hep orada
aebenim nasılsın canım , bende durumlar böyle sen nasılsın ?
Günaydın abrencim, laceycim nasılsınız. Haklısın abencim, zaten sabah birşey yemiyorum, onun yerine meyve koymayı düşünemedim ama verilen diyeti bire bir uygulamamak ta bazen kilo verdirmiyor biliyorsun. Laceyin daha önceden verdiği tavuk salaya yogurt meyve diyeti vardı 2 gün boyunca yapılan, onu uyguladım. 2 gün boyunca neredeyse hiç oturmayarak çalıştım,hep ayaktaydım 2 kilo vermişim, ölçülerimde 2 cm ve daha fazla azalmış, çok sevindimHemen çizelgemi değiştirip, kilo skalamı 2 aşagı çektim, yani 62 kilo için mücadele edecegim kısmet olursa. Bugün, 6 yumurta, taze köy peyniri, yagsız salata ve meyve yiyecegim ama yine hareketlilik adına kendime uğraş bulmam gerek, yoksa diyet işe yaramıyor bende. Olazsa tüm çekmeceleri yeniden toparlayıp yerleştirecem hareket etmiş olmak için. Bende durumlar böyle kızlar. Evim için söylediklerinize çok teşekkür ediyorum bu arada, yoruldum ama çok şirin oldu gerçekten. Allah sanada yarım etsin boya işinde abencim. Laceycim ogluşuna başarılar diliyorum canım, Tedirgin olmakta çok haklısın ama ögretmenleri yanında olacagı için bir nebzede olsa rahatlat kendini. Aslında sende gidebilsen iyi olurdu, ama seninde işlerin var. İnşallah tez zamanda sorunsuz, başarıyla dönerler. Seviler canlarım.