Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

merhaba montim aebenim:KK16: aebenim çok geçmiş olsun , ankarada havalar hala düzelmedi , karda oynamanın zevki başka ama sonrası kötü olmuş. dilerim şimdi daha iyidir:KK16:
montim pazartesi için dilerim herşey yolunda gider canım, sonuçlarıda güzel alacaksınız inşallah:KK19: boya rengi olarak bende seviyorum kese kağıdını. şu anda benim odalarımda o renk. bütün eşyalarla uyum sağlıyor
bende durumlar kötü malesef, diyet adına değil kızım bu sene üni. sınavına giriyor ve stresii çok fazla. sürekli ağlıyor, ümidini yitiriyor. oysa çok başarılı bir çocuk anlamıyorum neler oluyor. onunla ilgilenmem lazım. bu aralar sık giremeyebilirim. bugün rehber öğt. görüşeceğim. hafta içide psikologla görüştüreyim diyorum. offff bir atlatsak sınavı. bu stres sınav sonucunuda kötü etkileyecek diye üzülüyorum:KK5::KK5:

Selam laceyim, kızının durumuna üzüldüm. Malesef başarılı talebelerin ortak sorunu bu, devamlı daha iyisini isterler ve asla tatmin olmazlar. Kendimden, kuzenlerimden biliirim o sıkıntıyı. Allah yardımcınız olsun. Biraz derslerden uzaklaştırmak, gezdirmek, sosyal ortamlarda olmasını saglamak çözüm olabilir. Başka türlü o psikolojiden çıkamaz, sende ögreticisin bilirsin. Ama insan kendi olayına malesef objektif bakamıyor. Psikiatıra götürmekte güzel bir çözüm tabiki. Ebeveynlerin bu gibi durumlarda sogukkanlı olması, moral vermeside çok önemli. İnşallah kısa zamanda atlatırsınız bu nahoş durumu. Bugün kardeşimler geldi bizde ona moral vermeye çalışıyoruz ama bizde moral sıfır. Kardeşimi epeydir görmüyordum, zayıflamış çok sinirim bozuldu. İştahı, kuvveti morali yerinde ama yarın bronoskopi sonucu söyleyecel herşeyi. Ya kötü birşey çıkarsa ne yaparız diye aglaşıyoruz. Gerçi nodüller ciğerde degil ama bilinmez ki:KK43: Neyse bendede durumlar bu alem. İnşllah sizde bizde hayırlısı ile atlatırız durumu. Yarın yengem geliyor o biraz moral olacak bana. Sevgiler canım

Selam laceyim, kızının durumuna üzüldüm. Malesef başarılı talebelerin ortak sorunu bu, devamlı daha iyisini isterler ve asla tatmin olmazlar. Kendimden, kuzenlerimden biliirim o sıkıntıyı. Allah yardımcınız olsun. Biraz derslerden uzaklaştırmak, gezdirmek, sosyal ortamlarda olmasını saglamak çözüm olabilir. Başka türlü o psikolojiden çıkamaz, sende ögreticisin bilirsin. Ama insan kendi olayına malesef objektif bakamıyor. Psikiatıra götürmekte güzel bir çözüm tabiki. Ebeveynlerin bu gibi durumlarda sogukkanlı olması, moral vermeside çok önemli. İnşallah kısa zamanda atlatırsınız bu nahoş durumu. Bugün kardeşimler geldi bizde ona moral vermeye çalışıyoruz ama bizde moral sıfır. Kardeşimi epeydir görmüyordum, zayıflamış çok sinirim bozuldu. İştahı, kuvveti morali yerinde ama yarın bronoskopi sonucu söyleyecel herşeyi. Ya kötü birşey çıkarsa ne yaparız diye aglaşıyoruz. Gerçi nodüller ciğerde degil ama bilinmez ki:KK43: Neyse bendede durumlar bu alem. İnşllah sizde bizde hayırlısı ile atlatırız durumu. Yarın yengem geliyor o biraz moral olacak bana. Sevgiler canım

iyi akşamlar montim , şimdiye kadar gayet sakindi ama son haftalarda sınav yaklaştıkça çıktı sorunu. inan evde bu konuda hiç konuşmuyoruz sürekli destek veriyoruz acaba konuşsak daha mı iyi onuda bilemiyoruz. destek almamız şart oldu. eğitimciyim ama terzi ve sökük misali malesef hiç bir faydam olmuyor.
kardeşinin için dilerim yarın sonuçlar iyi çıkar , güzel haberlerini bekliyoruz canım:)

iyi akşamlar montim , şimdiye kadar gayet sakindi ama son haftalarda sınav yaklaştıkça çıktı sorunu. inan evde bu konuda hiç konuşmuyoruz sürekli destek veriyoruz acaba konuşsak daha mı iyi onuda bilemiyoruz. destek almamız şart oldu. eğitimciyim ama terzi ve sökük misali malesef hiç bir faydam olmuyor.
kardeşinin için dilerim yarın sonuçlar iyi çıkar , güzel haberlerini bekliyoruz canım:)

Selam laceycim, selam abencim. Bu gün bronoskoide parça almaya gerek görmediler çok şükür. Sadece lenflerin neden büyüdügünü anlamak için sıvı almışlar. Özellikle sordum ca ile ilgili bir durum varmı diye, bizde yok dediler. Sıvılarıda acaba tüberkiloz olabilirmi diye almışlar. Yani kısacası araştırma hastanesi oldugu için bulamadıkça araştırmayı derinleştiriyorlar. Bir nebze olsun rahatladık. Tahliller 1 ay sonra çıkacak. Ama maşallah iştahı ve morali iyi çok şükür. Vaziyet bu durumda şekerlerim. İlginiz ve dualarınız için çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Yarından itibaren yavaştan diyete bsşlıyorum. Yengerm gidincede tam hız diyetteyim. Sizler ne alemdesiniz, lacey kızın nasıl? Aben nerelerdesin..Öpüyorum ikinizi de

Selam laceycim, selam abencim. Bu gün bronoskoide parça almaya gerek görmediler çok şükür. Sadece lenflerin neden büyüdügünü anlamak için sıvı almışlar. Özellikle sordum ca ile ilgili bir durum varmı diye, bizde yok dediler. Sıvılarıda acaba tüberkiloz olabilirmi diye almışlar. Yani kısacası araştırma hastanesi oldugu için bulamadıkça araştırmayı derinleştiriyorlar. Bir nebze olsun rahatladık. Tahliller 1 ay sonra çıkacak. Ama maşallah iştahı ve morali iyi çok şükür. Vaziyet bu durumda şekerlerim. İlginiz ve dualarınız için çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Yarından itibaren yavaştan diyete bsşlıyorum. Yengerm gidincede tam hız diyetteyim. Sizler ne alemdesiniz, lacey kızın nasıl? Aben nerelerdesin..Öpüyorum ikinizi de

montim çok sevindim canım, gözünüz aydın morallar yükselmiştir. sağlık gibisi yok :)
kızım iyi gibi canım , hafta sonu dr dan randevu aldık. biraz konuşup rahatlasın . biraz onunla konuştuk , bizde rahatlattık. dilerim bu sınava kadar panik havasından çıkar. diyet gayet güzel gidiyor. geçen haftaya göre 200g daha gitmiş. ama spor yapamadım, o yüzden oldu. birde cumartesi kuzenlerdeydik yemekli. fazla kaçırmıştım onunda etkisi var. inşallah haftaya daha iyi bir sonuç alırım
aebeni bende merak ettim :KK43:

selamlar ...:KK16:

laceyim çok yogunum dışardayım çok zaman bazı yardım işleri var . araştırma yapıyorum ..
bebelerde tam iyleçmediler dr. götürmadim sırf ilaç içmasinler diye ama büyük kzım tam iyleşmedi bugün erken gelicek dr götürücem .
ayrıca bu sırlar komşularımla pek dolaşıyorum bir gün bir yerde birgün bir yerde.:KK37:
ah canım kzının durumuna üzüldün ne olcak bu çoçukların hali.:KK19: senyede biz yaşıycaz aynı şeyleri . benim iki sinde seneye sınavı var biri ün. biri lgs. allah kolaylık versin, en kısa zamanda atlatır inşallah .:KK16:

ablam inan ne çok sevindim . inşallah sonraki tatlillerde tertemiz çıkacak .
benim görümcemimde bekledigi bir tahlil var hiç umadıgı zamanda çıktı . tahlil sonuçları 3. hafta sonra çıkacak inşallah onunda temiz çıkaçak :KK31:

diyet yapmıyorsun sanırım misafir varkken zor tabi. kolaygelsin .:KK16:

Son düzenleme:
günaydınnn , güzel bir gün geçirmenizi diliyorum. montim misafirin var galiba , bende de yine yoğunluk başladı sınav hazırla oku dönemi diyelim:KK9:
aebenim , ne güzel komşularınla sürekli görüşüyorsun , ama diyet açısından biraz zararlı oluyor bu durum:21:

günaydın hayırlı günler olsun .

günaydınnn , güzel bir gün geçirmenizi diliyorum. montim misafirin var galiba , bende de yine yoğunluk başladı sınav hazırla oku dönemi diyelim:KK9:
aebenim , ne güzel komşularınla sürekli görüşüyorsun , ama diyet açısından biraz zararlı oluyor bu durum:21:

evet laceyim misafirlige gidince zor oluyor ama sonrasını dengelemeye çalışıyorum .
ama komşularımı çok seviyorum ya degiyor .:)

ablam yogunsun sanırım .:)

Son düzenleme:

evet laceyim misafirlige gidince zor oluyor ama sonrasını dengelemeye çalışıyorum .

Selam kızlar.:KK3: Hem misafirlerim, hem evin işleri derken çok yogunum. Bir selam vereyim diye girdim nete. İkinizi :KK54:de öpüyorum

çok şanslısın aebenciğim. bu zamanda iyi komşuluk ilişkileri çok zor, sen dengelersin nasılsa,komşularınla güzel vakit geçir canım

Selam kızlar.:KK3: Hem misafirlerim, hem evin işleri derken çok yogunum. Bir selam vereyim diye girdim nete. İkinizi :KK54:de öpüyorum

montim merhaba , kolay gelsin canım misafirleri gönderince bol bol yazışırız diyeceğim ama benimde yarın annem ve babam geliyor. benim düzen bozulacak yine:KK5: annem şimdi bütün maharetlerini gösterecek mutfakta. siz çalışıyorsunuz diye sürekli kalorili ve nefis yemekleri yapar şimdi. neyse sağlık olsun çok da özlemiştim onları:KK19::KK19:

selam kızlar.:KK3: Hem misafirlerim, hem evin işleri derken çok yogunum. Bir selam vereyim diye girdim nete. Ikinizi :KK54:de öpüyorum
kolaygelsin ablam ...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
çok şanslısın aebenciğim. Bu zamanda iyi komşuluk ilişkileri çok zor, sen dengelersin nasılsa,komşularınla güzel vakit geçir canım
evet bu konuda hep şanslı oldum . Eski komşularım bile beni unutmazlar tabi bende onları ... Ayde olunca komşuluk ilişkisi daha çok oluyor laceyim . Sen bu yönden şanssızsın .
montim merhaba , kolay gelsin canım misafirleri gönderince bol bol yazışırız diyeceğim ama benimde yarın annem ve babam geliyor. Benim düzen bozulacak yine:KK5: Annem şimdi bütün maharetlerini gösterecek mutfakta. Siz çalışıyorsunuz diye sürekli kalorili ve nefis yemekleri yapar şimdi. Neyse sağlık olsun çok da özlemiştim onları:KK19::KK19:

gözün aydın . Laceyim tadını çıkar afiyet olsun .:KK16::KK16:

merhaba montim , aebenim annem ve babam geldiler, annem şimdi mutfakta bütün hünerleri gösterir,dilerim kendimi fazla kaptırmam:KK5::KK5:

merhaba montim , aebenim annem ve babam geldiler, annem şimdi mutfakta bütün hünerleri gösterir,dilerim kendimi fazla kaptırmam:KK5::KK5:

tekrar gözün ayıdn laceyim . şimdiden afiyet olsun .:)

ablam sende girmemişsin hiç sanada kolaygele .:KK16:

teşekkürler aebenciğim :KK16:, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum, annemler gidene kadar aşırıya kaçmadan beslenmeye çalışacağım.
montim nasılsın :KK3::KK3:

teşekkürler aebenciğim :KK16:, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum, annemler gidene kadar aşırıya kaçmadan beslenmeye çalışacağım.
montim nasılsın :KK3::KK3:

Selam laceycim, selam abencim nabersiniz. Laceycim gözün aydın, artık bol bol yersin anneciğinin yemeklerinden, afiiyet olsun. Dikkat et kilo alma:)

Abencim yogunum evet, evin yastıklarını örtülerini değiştiriyorum boyadan önce. Evi pembeyle renklendiriyorumbahara hazırlık için, yogunm yani. Öpüyorum ikinizi de, mutlu haftasonları...

merhaba montim , topiğimiz çok sessiz kalmış :KK5: günlerim koşuşturmayla geçiyor. bu koşuşturmacada -200g vermişim bu hafta. beslenmem çok kötü ama hareket bol. annemleri gönderince yeniden devam:KK8: sen nasılsın canım ? ev dekorayonunu çok merak ediyorum , eminim çok şık olmuştur. bir ara foto koysan:KK34:
aebenim sende uğramamışsın ?neler yapıyorsun :KK3::KK3:

merhaba montim , topiğimiz çok sessiz kalmış :KK5: günlerim koşuşturmayla geçiyor. bu koşuşturmacada -200g vermişim bu hafta. beslenmem çok kötü ama hareket bol. annemleri gönderince yeniden devam:KK8: sen nasılsın canım ? ev dekorayonunu çok merak ediyorum , eminim çok şık olmuştur. bir ara foto koysan:KK34:

hayırlı akşamlar .....

ablam kolaygelsin .:KK16:

laceyim iyiyim canım sagolasın . koşturuyorum ben her gün bir yerdeyim . bir yandanda küçük kız tekrar hastalandı dr. vs götürdüm ilça kulanmasım didimdi ama mecburen başladık .çünki tekrar ateşlendi,.:KK19:

hayırlı akşamlar .....

laceyim iyiyim canım sagolasın . koşturuyorum ben her gün bir yerdeyim . bir yandanda küçük kız tekrar hastalandı dr. vs götürdüm ilça kulanmasım didimdi ama mecburen başladık .çünki tekrar ateşlendi,.:KK19:

merhaba canım , tempon çok hızlı canım , sürekli hareket var sende de:KK3: kızın için de çok geçmiş olsun , benim oğlanda aynı durumda sürekli boğaz enfeksiyonu tekrarlıyor. bugün KBB dr götüreceğim bende.

hayırlı akşamlar .....

merhaba canım , tempon çok hızlı canım , sürekli hareket var sende de:KK3: kızın için de çok geçmiş olsun , benim oğlanda aynı durumda sürekli boğaz enfeksiyonu tekrarlıyor. bugün KBB dr götüreceğim bende.
Selam laceycim, abencim nasılsınız. Birkaç gündür giremedim nete, grip oldum ve ve baya zor geçirdim. Bu gün biraz iyi sayılırım ama gecem berbat geçti bu seferde. Çocuklarınıza geçmiş olsun, umarım daha iyilerdir. Dünde kardeşimin sintigrafisi çekildi, onun sonuçlarını bekliyoruz şimdide. Haliylede daha badanaya başlayamadım. Laceycim laptopumda bluetooth yok malesef, bu yüzden resimleri koyamıyorum. Bir tane satınalmam gerekecek o zaman koyarım. Sizler iyisinizdir inşallah. Halim yok, daha fazla yazamıyorum. Öpüyorum ikinizide.

X