- 13 Ağustos 2011
- 1.597
- 9
merhaba montim aebenim aebenim çok geçmiş olsun , ankarada havalar hala düzelmedi , karda oynamanın zevki başka ama sonrası kötü olmuş. dilerim şimdi daha iyidir
montim pazartesi için dilerim herşey yolunda gider canım, sonuçlarıda güzel alacaksınız inşallah boya rengi olarak bende seviyorum kese kağıdını. şu anda benim odalarımda o renk. bütün eşyalarla uyum sağlıyor
bende durumlar kötü malesef, diyet adına değil kızım bu sene üni. sınavına giriyor ve stresii çok fazla. sürekli ağlıyor, ümidini yitiriyor. oysa çok başarılı bir çocuk anlamıyorum neler oluyor. onunla ilgilenmem lazım. bu aralar sık giremeyebilirim. bugün rehber öğt. görüşeceğim. hafta içide psikologla görüştüreyim diyorum. offff bir atlatsak sınavı. bu stres sınav sonucunuda kötü etkileyecek diye üzülüyorum
Selam laceyim, kızının durumuna üzüldüm. Malesef başarılı talebelerin ortak sorunu bu, devamlı daha iyisini isterler ve asla tatmin olmazlar. Kendimden, kuzenlerimden biliirim o sıkıntıyı. Allah yardımcınız olsun. Biraz derslerden uzaklaştırmak, gezdirmek, sosyal ortamlarda olmasını saglamak çözüm olabilir. Başka türlü o psikolojiden çıkamaz, sende ögreticisin bilirsin. Ama insan kendi olayına malesef objektif bakamıyor. Psikiatıra götürmekte güzel bir çözüm tabiki. Ebeveynlerin bu gibi durumlarda sogukkanlı olması, moral vermeside çok önemli. İnşallah kısa zamanda atlatırsınız bu nahoş durumu. Bugün kardeşimler geldi bizde ona moral vermeye çalışıyoruz ama bizde moral sıfır. Kardeşimi epeydir görmüyordum, zayıflamış çok sinirim bozuldu. İştahı, kuvveti morali yerinde ama yarın bronoskopi sonucu söyleyecel herşeyi. Ya kötü birşey çıkarsa ne yaparız diye aglaşıyoruz. Gerçi nodüller ciğerde degil ama bilinmez ki Neyse bendede durumlar bu alem. İnşllah sizde bizde hayırlısı ile atlatırız durumu. Yarın yengem geliyor o biraz moral olacak bana. Sevgiler canım