Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

montig listeyi aldım canım hemen dönmene çok sevindim ilgine çoookkkk tşkr ederim :)
bi soru da benden pirinç kuru olarak verilmiş sanırım eski listelerde bi su bardağı 3.5 puan diodu akşam pirinç pilavı varda o bakımdan soruorum :KK52:
kahvaltım 2 siyah zeytin 2 yumurtayla ve 2 çay kaşığı yağda yapılmış omlet bi kaşık lor peyniri 3 dilimde kızarmış ekmek bnm için puanlar mısın?

Rica ederim tatlım. Şu ara hesaplama yapamayacak kadar yogunum, ama listede hepsi var kolaylıkla hesaplayabilirsin. Tüm yiyecekler ve bakliyat 100 gr kuru olarak baz alınmıştır canım. Kolay gelsin...

merhaba arkadaşlar
ben uzun süredir bu başlığı takip ediyorum atlamadan 50. sayfaya kadar okudum sonralarını ara ara okudum.Bana mantıklı geldi benimde vermem gerken bir 10 kilo var bende yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.Özellikle montig senden yardım istiyorum liste konusunda bilgilendirirsen sevinirim
şimdiden teşekkürler......

montig puanaımı hesapladım 19 çıktı onuda bildiriyim

Selam yasemii okumaya devam ettikçe zaten ww. ile ilgili bilgilerin pekişir. Özelden mail adresini verirsen listeleri yollarım sana da.. sevgiler

iyi akşamlar kızlar, bugün evdeydedim ve evde olmanın avantajlarını kullandım. sporumu ve beslenmemi tam anlamıyla yaptım
yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum :)

iyi akşamlar kızlar, bugün evdeydedim ve evde olmanın avantajlarını kullandım. sporumu ve beslenmemi tam anlamıyla yaptım
yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum :)

Çok iyi yapmışsın tatlım, yarında izinlisiniz herhalde, sevgiler

Rica ederim canım. 0 puanlı olanlardan sebzelerden 3, meyvelerden 2 puan tüketiyorsun en fazla. Puanını birde ben hesaplayayım istersen yaşını boyunu kilonu aktivite durumunu yaz topiğe bakalım. Puanından 1 eksilt daha fazla değil, çünkü her 10 kilo verdikçe 1 puan eksilteceksin puanından, ilerleyen zamanlarda yetmez puanın çünkü 50 kilodan bahsediyoruz. Ben bu yöntemle 10 kilo verdim 2,5 ayda. Topiği 25. sayfadan başlatıp 50-55 sayfaya kadar okursan hem iyice bilgilenir hem de kilo verenleri görürsün. Ünlü bir sanatçı vardı mesela, şu anda adını hatırlamıyorum 40- 50 kilo vermiş bu yöntemle. Ama şunu unutmamalısın kilo vermek istiyorsan , bu bir diyet değil, saglıklı beslenme şekli, yani bu beslenme şeklini unutmaman gerek. ww.de günlük beslenme şeklin mutlaka % 50 -55 karbonhidrat, % 27 protein %23 yag şeklinde olmalı yoksa kilo veremezsin. Birde karşısında puanı olupta doyana kadar yazan yiycekleri haftada 1 gün ve sadece tek ögün tüketmen gerekiyor ve o ögünde başka birşey yememen gerekiyor.Günde mutlaka yarım saat spor yapmalısın birde. Sana önerilerim bu kadar canım. dediğim sayfaları dikkatlice okursan, atladıklarımızı da okumuş olursun. Sevgiler

Montim kilo 119 kg boy 163 cm yaş 32 aktivite yok yani :0

Senin önerilerin ve tespitlerin benim için çok önemli montimmm :) :KK16:

Montim kilo 119 kg boy 163 cm yaş 32 aktivite yok yani :0

Senin önerilerin ve tespitlerin benim için çok önemli montimmm :) :KK16:

Günaydın tatlım. Puanın 24, sen 22 beslenerek başla ww.ye, her 10 kilo verdiğinde 1 puan düşersin.. Gün içinde puanı 0 olanlardan, sebzelerde 3, meyvelerde 2 porsiyonu aşma. >Kuru bakliyat pişmemiş 100 gr olacak, yani bir küçük çay bardagı ölçün olsun. Ölçüleri daha iyi kullanman için www. yazıp mutfakkedisi.com dan ölçü yariflerini bardak ve kaşıkla miktarlarını bulabilirsin. yine listede olmayan yiyeceklerin puanını hesaplamak için www. yazıp onemorepound.com sitesinden de. ürün paketlerinin arkasına yazan karbon, pro, yag ölçülerini yazarak o ürünün puanını da hesaplayabilirsin. Kilon fazla oldugu için mutlaka günde en az 40 dakika spor yapman şarrt tatlım. Ben dışarı çıkıp yürüyemediğim zamanlara mutlaka müzik açık evde hızlı ıtempoda yürüyordum, sende deneyebilirsin.. Bu kurallara uyarsan mutlaka zayıflarsın canım. Sevgiler...

günaydınn , sağlıklı ve güzel bir gün diliyorum. evet montim evdeyiz bugünde, spor ve diyet adına güzel geçer inşallah:)

günaydınn , sağlıklı ve güzel bir gün diliyorum. evet montim evdeyiz bugünde, spor ve diyet adına güzel geçer inşallah:)
Çok iyi oldu 2 gün dinlendin tatlım. Diyet ve spor olayın çok güzel, bende başlasam iyi olacak. Kardeşimin bronskopisi pazartesi hayırlısıyla sonuçlanırsa çrş.günü gibi başlarım bende...
teşekkürler inceledim yarından itibaren başlıyorum

Rica ederim, kolay gelsin...

ben bu deyeti yklaşık bir ay yapmayı düşünüyorumyanı bir nisana kadar pilanladım kendime bakalım ne olacak
bu günkü sabah menüme gelince
Kahvaltı
peynir %30 yağlı 2yemek kaş. ligt ekmekle tost yaptım yani peynir:1.5 olsa 2 dilim ekmekte 4 olsa
şekersiz çay içtim:1 (çaya listede 1 yazıyor yanlış anlamadıysam)
Zeytin 3 tane :0.5 olsa
kahvaltıyı7 buanla bitirdim
montig hesaplamalar böyle olacak demi doğru yaptım inşallah

ben bu deyeti yklaşık bir ay yapmayı düşünüyorumyanı bir nisana kadar pilanladım kendime bakalım ne olacak
bu günkü sabah menüme gelince
Kahvaltı
peynir %30 yağlı 2yemek kaş. ligt ekmekle tost yaptım yani peynir:1.5 olsa 2 dilim ekmekte 4 olsa
şekersiz çay içtim:1 (çaya listede 1 yazıyor yanlış anlamadıysam)
Zeytin 3 tane :0.5 olsa
kahvaltıyı7 buanla bitirdim
montig hesaplamalar böyle olacak demi doğru yaptım inşallah
Hesaplaman dogru canım, sadece çayın puanını 0 yap, şekersiz çayın puanı 0
bu arada günlük puanım 19 montig ben onu 17 falan tutmam gerekiyor demi?
Puanın 19 ise , gramaj ve yag oranları için 1 puan indir canım, yani 18 iyiidir...

iyi akşamlar :KK16::KK16::KK16:
dün gün boyu evde deyildim akşam geldigimde ese küçük kzım ateşlenmiti önceki gün kar oynanıda .:KK53: gecede büyük kzım rahatsızlandı migdesi çok fena oldu çıkardı durdu yavrucum . rabbım yavrularımızla sınamasım bir an hastanede çaresiz yavrularının başında bekleyen analar geldi aklıma . :26: rabbım kimseyi evladıyla sınamasın :KK31:
bügün iyiyler biraz çok şükür ...

ablam sen nasılsın boıyaya başladınmı .. kardeşin nasıl ?

laceyim sen nasılsın. nasıl gidiyor diyet .:KK16:

iyi akşamlar :KK16::KK16::KK16:
dün gün boyu evde deyildim akşam geldigimde ese küçük kzım ateşlenmiti önceki gün kar oynanıda .:KK53: gecede büyük kzım rahatsızlandı migdesi çok fena oldu çıkardı durdu yavrucum . rabbım yavrularımızla sınamasım bir an hastanede çaresiz yavrularının başında bekleyen analar geldi aklıma . :26: rabbım kimseyi evladıyla sınamasın :KK31:
bügün iyiyler biraz çok şükür ...

ablam sen nasılsın boıyaya başladınmı .. kardeşin nasıl ?

laceyim sen nasılsın. nasıl gidiyor diyet .:KK16:

Abencim çok geçmiş olsun kızına canım. Amin, Allah sevdiklerimizle sınamasın kimseyi. Kardeşim pazartesi günü bronoskopi olacak, dua et abencim temiz çıksın, çok içim sıkılıyor. Pazar sabah bana gelecekler, kuzen gitmiş kafasına göre kimseye sormadan 1800 liraya plazma almış eve:KK47:kızdık ama yapcak bişi yok. Evde 3 tv olunca birini bana getirecekler, pazarteside hastanedeyiz. P.tesi yengem gelecek bana. Hastaneydi misafirdi derken sanırım haftaya başlarım boyaya. Kesekagıdı rengini çok severim, yatak odamı salonu ve giriişi o renge boyayacam kısmet olursa, aldım boyamı falan. Benden önceki ruhsuz kiracı bütün evi civciv rengi yapmış:KK43:( Diğer odaların rengini bordür ve tablolarla kırdım ama salon.y.odam ve giriş boyanması şart kısacası. İşte böyle abencim, sen nasılsın bu arada? :KK54:öptüm canım

merhabalar bir arkadaşım vasıtasıyla sizden ve programdan haberdar oldum bugün konuyla ilgili tüm yorumları okudum bende bilgileri mail olarak istiyorum mümkünse tabi... kuralları biliyorum kimseyle paylaşmayacağım :)) şimdiden teşekkkürler elinize emeğinize sağlık...mail adresim dygbyrm@gmail.com sayın montig yeni üye olduğum için özelden mesaj atamadım o yüzden buradan yazdım hoşçakalınnn

merhabalar bir arkadaşım vasıtasıyla sizden ve programdan haberdar oldum bugün konuyla ilgili tüm yorumları okudum bende bilgileri mail olarak istiyorum mümkünse tabi... kuralları biliyorum kimseyle paylaşmayacağım :)) şimdiden teşekkkürler elinize emeğinize sağlık...mail adresim dygbyrm@gmail.com sayın montig yeni üye olduğum için özelden mesaj atamadım o yüzden buradan yazdım hoşçakalınnn

Selam, listeleri yolladım canım...

merhaba montim aebenim:KK16: aebenim çok geçmiş olsun , ankarada havalar hala düzelmedi , karda oynamanın zevki başka ama sonrası kötü olmuş. dilerim şimdi daha iyidir:KK16:
montim pazartesi için dilerim herşey yolunda gider canım, sonuçlarıda güzel alacaksınız inşallah:KK19: boya rengi olarak bende seviyorum kese kağıdını. şu anda benim odalarımda o renk. bütün eşyalarla uyum sağlıyor
bende durumlar kötü malesef, diyet adına değil kızım bu sene üni. sınavına giriyor ve stresii çok fazla. sürekli ağlıyor, ümidini yitiriyor. oysa çok başarılı bir çocuk anlamıyorum neler oluyor. onunla ilgilenmem lazım. bu aralar sık giremeyebilirim. bugün rehber öğt. görüşeceğim. hafta içide psikologla görüştüreyim diyorum. offff bir atlatsak sınavı. bu stres sınav sonucunuda kötü etkileyecek diye üzülüyorum:KK5::KK5:

X