Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

Günaydın hanımlar

Nasılsınız,
Yazılanları okudum, sanıyorum bu montig diyeti bayağı işe yarıyor, ben bu diyeti okuduğumda bu diyeti yapsam kilo alırım diye düşünmüştüm. Nasıl uygulaması kolay mı,
siz kilo verebildiniz mi.

Neyse dün de 35 puanlık w w yaptım. Sabah 200 gr düşmüşüm. :)

15 dakika fitnes ile birlikte..

İnş. böyle devam eder,

Görüşmek üzere..

Günaydın
Monti sen emzikli oldugun için sana pek uymaz gibi geliyor bana. un, piriç
bulgr,makarna,havuç,patates,muz,üzüm,bezelye vs. yasak montide.Proteinlerle de karbonları karıştırmıyorsun ayrıca.Sen puanlarını eksiltmeden bile kilo veriyorsun ww de maşallah. Ben yinede sana montinin linkini veriyorum aşagıda.İlk birkaç sayfayı okursan mantıgını anlarsın canım. Ben montiyi ilk yaptıgımda epey kilo vermiştim ama üçünde denememde pek başarılı olamadım açıkçası. İlk defa deneyenler güzel sonuç alıyor. O topigin kurucusu aeben. Yapmak istersen yardımcı olur sana.Sevgiler.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8-montignac-diyetini-deneyimlerimiz-2682.html

Son düzenleme:
Günaydın kızlar..
Pirinç lapasına başladım bu sabah. Uyanınca merakıma yenilip tartıldım yine ve sanırım yarım kg. gitmiş gibi ama tam eminde olamadım. Sanırım ww yi puanları eksiltmeden yaparsam, kilo verebiliyorum. Bünyem şaşırtmaları sevmiyor.birleştirerek yapacagım. Ama diyette yasakların olması beni çok sıkıyor. Bir önceki listeye döndüğümüz için de, tatlı bile yesem o günkü puanım dahilinde yiyecegim. Atıyorum, sütlaç yiyeceksem ve puanı 5 ise, günlük puanımdn keseceğim 5.puanı. Kilo vermem normale döndükten sonra belki günlük 2 puan kadar kısar, 3 er günlük periyotlarla kullanırım aebeninde dediği gibi. Herkeze iyi pazarlar.

Haklısın, kesinlikle bana uymaz... Ben böyle devam ediyim, motivasyonumu bozmadan

günaydın güzel bir gün diliyorum, montim bende sabahki pirinç lapamı yedim ,içine domates doğradım birazda limonla güzel oldu. öğlenki öğünümde haşlanmış brokoli ile yiyeceğim. bugün bende yoğurdu kullanmamaya karar verdim
ama tartıda biraz fazla çıktım bugün sanırım dünkü kaçamaklarımdan dolayı neyse yarın sabah göreceğiz nasıl olsa:50
:

Günaydın laceycim..O fark dünkü yediklerinden olmuştur ama biliyorsun onlrın yağa dönüşmesi 24 saat sürüyormuş. Bu gün bol su iç derim. Bende sabah pirinin içine yarıma yakın elma doğradım ve üzerine bol tarçın serptim, çok güzel odu. Dene sende istersen. Öbür türlü domates ve salatalıkla hiç içim almadı dogrusu. Gün içinde canım ne şekil istiyorsa öyle tüketecegim..

günaydın canım, elmada güzel bir fikir. akşam için deneyeceğim montim yarın için menü belirleme işine ne diyorsun ,
montiye uygun

günaydın canım, elmada güzel bir fikir. akşam için deneyeceğim montim yarın için menü belirleme işine ne diyorsun ,
montiye uygun

Sana iki kez yazdım cevabı ama gözünden kaçmış canım. Ben şu anda montiyi ww ile de olsa kaldıramam sanırım. En azından 1 hafta daha normal ww. deneyeceğim, kilo kaybı olmazsa bu sürede düşünebilirim ama şu anda hiç bir yasaga tahammül edecek ruh durumunda değilim açıkçası. Ayrıca benim tuvalete çıkma sorunum var. Bu birtek ww.ile çözüme ulaştı. Dün ww.yi normal yaptım, bu sabah w.c. ye gidebildim şükür. İki diyeti birbirine karıştırıp yapmak biraz zor. Ayrıca ben öğle ve akşam yediğim ekmekler dışında zaten monti yapıyor gibiyim. Ama dedim ya, yemesem bile yasaga tahammülüm yok şu anda laceycim

montim gözümden kaçmış kusura bakma o zaman biz yine normal yeme düzeninde devam edelim. bu hafta bende ekmeği sadece sabah öğünlerinde tüketmeye karar verdim. diğer öğünlerde hem hayvansal hemde bitkisel prolar almaya çalışacağım. inşallah haftaya 67 li kilolardan kurtulmayı hedefliyorum

O zaman bari miktarlarını arttır biraz derim, güçten düşürmesin diye. En azından ekmegin puanını bitkisel veya hayvansal pro ya ekle. Ben zaten yerken peksimet kıvamına gelecek kadar kızarttıgım için fazla birşey farketmiyor. Ayrıca bitkisel pro yerken bende ekmek tüketmiyorum. Sevgiiler canım.

BU ARADA.... Avatarımı değiştirip kedi olmak istedim, kedimi özledim

Son düzenleme:
iyi pazarlar, montig ablam lacey, aşagıda sizi görüyorum

Son düzenleme:

ablam bende tam bunu demek istemiştim w.w. günlük tam puanını kullan .. hafta buyu az yiyip bikaç gün puanları topluca kunlanmak bence kilo vermeye engel oluyor (benim gözlemim tabi) üstelik dengeli sebze meyve yenmediginden bagırsakda düzensizlik oluyor ..

ablam bencede bu hafta w.w. tam yapın sonuç almasanız haftaya montiyle birlertirirsiniz isterseniz ......yardımcı olurum unutuklarınızda..

Son düzenleme:

Selam aebencim. Zaten senin söylediklerinden yola çıkarak ww.yi puan kısmadan yapmaya karar verdim. Seninde dediğin gibi bu haftadan sonra şayet fayda göremezsem montiyle birleştirecem. Yardımlarına da ihtiyacım olacak tabi o zaman, yardım teklifin içinde şimdiden teşekkürler. Zaten sende görmüşsün, monti topiğini takip etmye başladım bile, unuttuklarımı anımsamak için. sevgiler canım.

merhaba montim kedili avatarın çok şirin bende severim kedileri:13: evet canım bende öyle düşündüm örneğin yarın öğleyin fırında hamsi yiyeceğim miktarını arttıracağım yani doyana kadar diyelim hesaplamada da bunu göz önünde tutarım artık. bence sen bu hafta yine normal ww ile beslen. puan arttırma olayına da girme derim , inşallah bu hafta güzel kilolar veririz.
bugün 3 öğün lapamı yedim. sabah öğünü domatesli,öğle öğünü brokolili, akşam öğünüde bol limonlu salatalı yaptım. kaçamağım 1 adet bayram çiko oldu. meyveyi de birazdan 1 tane trabzon hurması olarak kullanacağım. sen neler yaptın

bu arada 40 dk yürüdüm daha da yürüyecektim makinem durdu ve çalışmadı neyse ki yenisi yolda

Son düzenleme:

Selam laceycim. Bende bu gün 3 öğün prinç takıldım biliyorsun. Sabah elmalı tarçınlı, öğlen salatalık,domates, akşam yine elma tarçın yaptım ama midem bulandı artık pirinç yemekten. Zaten normalde de sevmem sütlaç harici pirinci. Çok şükür bitti. Kuzenler geldi akşamm üzeri kardeşim şamfıstıgı çıkardı ortaya. Dayanamadım birkaç tane atıştırdım. Birazdan armut yiycem. Bakalım sabah belli olcaak ne oldugu ama tuvalete gitmedim öyle sık sık. Neyse yarın bende normal ww. ye başlıyorum. Sem montiyle karıştşracakmışsın, kolay gelsin canım. Hıı 55 dakika yürüdüm bugün..

montimm sorma benimde midem bulandı pirinçten:120: yarından itibaren düzenli bir biçimde başlarsak pirinç lapasına da gerek kalmaz , yürüyüş içinde kutlarım canım. yarın eksik ve fazlalıklarımızla başlıyoruz inşallah

Günaydın

Bugün sabah tartıldım. 85.2 olmuşum.. İnanılmaz.. Belki ödem atmışımdır..

Dünkü puanım 32
15 dakika fitness..
Akşam patlamış mısır yedim..
Puanlarımı yazıyorum.
Ben de artık burada mümkün olduğunca günlük şeklinde yazmaya karar verdim..

sabah 1 demir tableti
1.5 dilim ekmek (tam buğday ekmeği) 1.5
Beyaz peynir 2 dilim 3
2 domates 0
6 siyah, 5 yeşil zeytin 1.5
1. y.k marmelat 1.0

1 elma 1 puan
1 havuç 0
1 tabak patatesli et yemeği 6 puan
1 dilim ekmek 1

akşam
1 mercimek çorbası 3
1 bardak yoğurtlu bulgur 3.5
1 tabak kerevizli et yemeği 5 puan
1 elma 1
1 kalsiyum tableti

akşam
Patlamış mısır 3 bardak 5 puan
yarım dilim kavun 0 puan

Bu şekilde işte..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…