Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

Ok canım. Yarın detoksu yapayım, dayanabilirsem c.tesi sana eşlik ederim Ben kaçtım iyi geceler

ben de bugün itibariyle başlıyorum. 86 kiloyum. 31 puanlık başladım. 10 puan da bebek emzirdiğim için... Fazla mı olmuş..

ben de bugün itibariyle başlıyorum. 86 kiloyum. 31 puanlık başladım. 10 puan da bebek emzirdiğim için... Fazla mı olmuş..

Hoşgeldiniz aramıza. Yaşınızı boyunuzu vvs. biligleri özelden yazın, bende bir hesaplayım isterseniz. 2 çeşit hesaplama şekli var ama siz emzirdiğiniz için 2. hesaplama size uymaz. Ayrıca bizim listelerimiz güncellenmiş durumda. Özelden mail adresinizide verirseniz yollarım size.

Hoşbulduk,

Yaşım 36, boyum 1.67 kilom 86
Özelden mesaj atamıyorum size henüz 100 mesaj olmadığı için...
Bilmiyorum ki nasıl yapsak

Hoşbulduk,

Tamam sorun değil. aktiviteni yazmamışsın o yüzden hesaplayamadım ama az oturuyorum, genelde ayaktayım seçeneği sanırım uygundir,bilemedim..Böyle hesaplayınca 27 yapıyor. Topikten mail adresini araya @ işareti koymadan yaz istersen yollayayım listeleri...

Son düzenleme:
montim montim güzel bir haber ile geldim,yarın yürüyüş bandımın yenisi geliyor akşam güzel bir mail attık firmaya ,az önce aradılar yarın kargo ile göndereceklermiş. çok mutlu oldum artık durma korkusu yaşamadan yürüyüşlerimi yapabileceğim.

Son düzenleme:
Hoşbulduk,

janeko aramıza hoş geldin , dilerim sağlıkla kilolarına veda edersin, zaten sayımız çok az birbirimize destek olarak kilolarımızdan kurtulacağızz:13::13:

semoshemgmail.com

ilgin için teşekkür ederim sevgili montig.

semoshemgmail.com

ilgin için teşekkür ederim sevgili montig.

Rica ederim canım, takıldıgın yer olursa sor lütfen. Birde listenin başındaki . seçenekten aktivite durumunu kontrol ediver . Sevgiyle kal

YOLLADIM LİSTELERİ...

Son düzenleme:

AYYYYyyyyy çok sevindimmmmm. Şimdiye dek durduğun hataymış. Neyse gıcır bir bandın oluyo, güle güle kullan laceycimmmm...

AYYYYyyyyy çok sevindimmmmm. Şimdiye dek durduğun hataymış. Neyse gıcır bir bandın oluyo, güle güle kullan laceycimmmm...

eşimin yavaşlığından oldu monti bana kalsa çoktan yapardım ama eşim servis elemanları çok nazikler bir daha deneyelim diye diye bekledik. ama en son dün çok sinirlendim iyikide sinirlenmişim tam yürüyüşün ortasında aniden durunca düşme tehlikesi yaşıyordum. korku ile yürüyüş yapmakta cabası

Ay Allah korumuş vallahi, düşebilirdin de mafaza laceycim. Şeker bak ne diyorum. Dün detoksu her c.tesi yapalım demiştim ya, sonradan düşündüm, ertesi gün puanlarımızı yerken kilo alırız yaw...Önce puanları harcayıp, ertesi gün detoks yapalım ki; ertesigün normal yeme düzeninde bile kilo alanlardan olmayalım. Ben haftanın her günü yapabilirim, emekliyim sonuçta. Ama birlikte yapalım dersen cumartesi puanları harcayıp, pazar detoks, p.tesi de ww.nin düzenine girelim. Tabi sen de yapmak istiyorsan, yoksa ben kendi programımı oluşturacam. Pazar puan harcama günüm benim o yüzden yarın yapmayayım diyorum. Veya yarın puan harcanıp pazar detoks olabilir. ne düşünüyorsun:26:

montim cumartesi de pazarda bana uyar , okey pazar yapalım:13:
hemen menümü yazayım
SABAH
1 dilim k. tb ekmeği (1)
30g peynir(2)
1 bardak yeşil çay (0)
ARA
2 mandalina, 1 elma (0)
ÖĞLE
haşlanmış karnıbahar (0)
100g yoğurt (1.5 )
80g haşlama tavuk göğsü ( 1)
ARA
1 yaprak çiko 7 g (1 )
AKŞAM
4 kaşık k. fasulye (4)
2 kaşık pilav(2)
salata (0)
AKŞAM
1 porsiyon kavun (0)
TOPLAM PUAN :12.5
SU : 2 LİTRE
SPOR : 50 DK YÜRÜYÜŞ

O zaman bu pazar dahil, her pazar detoks günümüz olacak. Benim fazla bir puanım yok ama yarın harcayacagım ve pazar günü tekrar detoks yapıp, pazartesi ww. ile devam ediyorum. Bu durumda yine pazartesi günü tartılacagız demektir. Bu gün pirinç salata domates sıkınca, yarım elmayı dograyıp üzerine pirinç koydum ve bolcas tarçın ekledim, gayet güzel oldu..

dün 86.6 ydı toplam 35 puan olmuş. 100 gramcık verebilmişim... Bugün puanları yavaş yavaş düşürücem...

Ne inatçı bünyem var yaw, yapıştı 71 e inmiyor. Dünkü pirinç lapası ve yürüyüş hiç bir işe yaramamış. Sinir oldum. pazartesi gününe kadar vermeye çalışacam şu yarım kiloyu. Bu gün 15 puan beslenecem ve 1 saat yürüyecem. Yarın yine pirinç detoks, pazartesi ww.ye devam. Bakalım pazartesi sabah farkedecekmi kilom.:26::106:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…