Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

bakliyat ne mesela canim onu da soyle mesela mercimek falan mi baktin hangisiyse soyle kalori veya diger degerlerini ben de buradan bakip soyleyeyim zannetmiyorum ama o kadar fark olsun, vardir bir bit yenigi

İstersen son hali ile listeyi mail edeyim tekrar sana...Ama mail adresin gerek yine:KK17: Listenin son haliyle bu diyet zor yapılır...:26:

nasil o kadar farkli cikiyor bilmiyorum ki canim.. neye gore hesapliyorsun mesela ekmegi? senin ekmekle ben burada bizim ekmegi kiyaslayayim bakalim bir fark var mi. ben kakaolu kek aldim WWnin 1 puan :p bence ben size buradan WW kekleri yollayayim rahat rahat yiyin hehe :KK9: benim hesaplama cetveli malesef yeni puan sistemine gore, ama kartondan ic ice gecmis halkalar dusun degerlerini o halkalari dondure dondure giriyorsun o da puani veriyor. bir de iste dergiler vs var. bilmiyorum ki oradan ne cikar.

Hayret bişey yaa, o kekler kaç puan oluyo? Biz burada yiyemiyoruz unun falan puanına bakınca. bak benim hesapladıgım yer onemorepound. başına www. sonuna com koyuorsun hesap yaptıgımız site çıkıyor kaarşına. Sen neredn yapıyorsun hesabı?

Son düzenleme:
Hayret bişey yaa, o kekler kaç puan oluyo? Biz burada yiyemiyoruz unun falan puanına bakınca. bak benim hesapladıgım yer onemorepound. başına www. sonuna com koyuorsun hesap yaptıgımız site çıkıyor kaarşına. Sen neredn yapıyorsun hesabı?
niye o kadar cok cidden bakliyat ya :/ ben su an hesap yapmiyorum ama hemen bulurum bir saniye..
evet kekler kucuk ama 1 puan 2 puan, sutlu tatlilari var 1 puanlik. hesaplamaya kalksan belki unu bile daha cok tutacak ilginc...

niye o kadar cok cidden bakliyat ya :/ ben su an hesap yapmiyorum ama hemen bulurum bir saniye..
evet kekler kucuk ama 1 puan 2 puan, sutlu tatlilari var 1 puanlik. hesaplamaya kalksan belki unu bile daha cok tutacak ilginc...

Bakliyat puanlarını gördün dimi? kuruyemişlerde öyle, tatlılarda. Korka korka ekmegi hesapladım. Neyse onun puanı tutuyor gibi. Hay Allah, ne yapsak acep?

Ben de malesef bol cikolatali bir haftasonu gecirdim burada bayram olmamasina ragmen ben bayram ilan ettim gibi oldu, cumartesi hele hepten ipin ucunu kacirmistim sonra pazar toparladim. Umarim geri almamisimdir kilo. Gerci oldukca sis hissediyorum hala bakalim antibiyotikten de olabilir sindirim sistemimi cokertti adeta. Tatlilara nasil hayir diyorsunuz hic anlamiyorum, eger burada yapan olsa ben hayir diyemezdim heralde. Kendim yapmayinca baska yapan da yoksa iyi oluyor canim istese de ya bilmedigi ya da usendigim icin yapmiyorum boylece yemiyorum :KK9: tum aile beraberken burada tek basina olmanin TEK iyi yonu bu olsa gerek :KK25: ama acikcasi 1-2 kilo fazla olup da ailemle beraber olmayi tercih ederdim :KK43:

merhaba canım , uzakta olmanın en kötü yanı bu olsa gerek en özel günleri birlikte yaşayamamak,tatlı bende henüz yemedim sadece 1 dilim bal kabağı tatlısı yedim ,ben kadayıf yaptım ama adetim değildir kendi yaptığımı yemek
bayramdan sonra tam anlamıyla toplanıp devam edeceğiz,kilo alsakta umutsuzluk yapmayacağıZ:KK16:

merhaba canım , uzakta olmanın en kötü yanı bu olsa gerek en özel günleri birlikte yaşayamamak,tatlı bende henüz yemedim sadece 1 dilim bal kabağı tatlısı yedim ,ben kadayıf yaptım ama adetim değildir kendi yaptığımı yemek
bayramdan sonra tam anlamıyla toplanıp devam edeceğiz,kilo alsakta umutsuzluk yapmayacağıZ:KK16:

evet en cok boyle gunlerde aile bir araya geldiginde cok uzuluyorum ama yapacak birsey yok :KK14:
kendi yaptigini yemiyor musun ne guzel keske ben de oyle olabilseydim :KK9::KK9: gerci baskasi yapinca daha cok yedigim su goturmez bir gercek ama yine de kendi yaptigimi da gayet yiyorum, gece 1de kurabiye yapip yedigim gunleri biliyorum ben hatta :KK9: zaten kilo cizelgemden de belli oluyordur nasil beslendigim bu zamana kadar.. :KK9:
neyse vericem umarim yavas yavas :KK31:

evet canim malesef hesap tutuyor sendeki liste dogru. ne kadar cokmus ya :/ ben de yiyip duruyorum fasulye mercimek vs
Özelden yazdıgın mı önceydi, bu mesajın mı bilemedim. Yani benim yaptıgım mı dogru şekercim?
Helal sana vallahi:KK9::nazar:
kızlarr bende şaşırdım kaldım ne yiyeceğiz biz şimdi puanlar o kadar yüksek k:KK53::KK53:

Evet ya kötü bir tablo. :KK25:TrulyScrumptious a özelden bir soru sordum, onun yanıtına göre bakacaz duruma.Gramaj farklı olurmu orada neye göre hesaplanıyor diye sormuştum.:26:

Evi resmen emrivaki yaparak bastı akrabalar arifeden beri.:18: Bugün ben lapa takılırken evde kekler, kadayıflı dondurmalar, sütlaçlar,revaniler geçit yaptı resmen.:KK47::KK53: Bir ara neredeyse bozuyordum diyeti, o derece yani:KK56:. Benim porsiyonlar derin dondurucuyu boyladı. Ekstra puanlamda yiycem inşallah. Tabi ww liste karmaşasını çözebilirsem:KK69:

Özelden yazdıgın mı önceydi, bu mesajın mı bilemedim. Yani benim yaptıgım mı dogru şekercim?

Helal sana vallahi:KK9::nazar:

Evet ya kötü bir tablo. :KK25:TrulyScrumptious a özelden bir soru sordum, onun yanıtına göre bakacaz duruma.Gramaj farklı olurmu orada neye göre hesaplanıyor diye sormuştum.:26:

Evi resmen emrivaki yaparak bastı akrabalar arifeden beri.:18: Bugün ben lapa takılırken evde kekler, kadayıflı dondurmalar, sütlaçlar,revaniler geçit yaptı resmen.:KK47::KK53: Bir ara neredeyse bozuyordum diyeti, o derece yani:KK56:. Benim porsiyonlar derin dondurucuyu boyladı. Ekstra puanlamda yiycem inşallah. Tabi ww liste karmaşasını çözebilirsem:KK69:

Yok canim malesef senin puanlar dogru tam tutuyor. Oldukca fazlaymis bakliyatin puani.. Kalorileri de cok gerci zaten o kadar masum olmadiklarini biliyordum ama bu kadar cok puan olacagini da tahmin etmemistim..
:18:

Yok canim malesef senin puanlar dogru tam tutuyor. Oldukca fazlaymis bakliyatin puani.. Kalorileri de cok gerci zaten o kadar masum olmadiklarini biliyordum ama bu kadar cok puan olacagini da tahmin etmemistim..
:18:

Sagol canım. içimi rahatlattın. Özelden yazdıgım meajı kaale alma o zaman. Zaten adamlar ropörtjlarında habire vurguluyordu puan sisteminin ne şekilde dağıldıgını. Bende elimdeki liste puanlarına bakıp şaşırıyordum. Şimdi ne demek istediklerini anladım. Türkiye de neden tutulmadıgı belli sistemin. Evet sonuçta ben w.w. yi kendi hesapladıgım puanlarla devam ettirecegim. Listeyi yine isteyenlere göndereceğim. Ww. günde 5 sebze meyve koymuş (tekrar edeyim) 2 porsiyon meyve (adet değil, porsiyon) 3 sebze Ölçü olarakta avuç içi kadar demişler.Yani olarda abartılmayacak. Nişastasız sebzeler daha bol tüketilebilir..

Sagol canım. içimi rahatlattın. Özelden yazdıgım meajı kaale alma o zaman. Zaten adamlar ropörtjlarında habire vurguluyordu puan sisteminin ne şekilde dağıldıgını. Bende elimdeki liste puanlarına bakıp şaşırıyordum. Şimdi ne demek istediklerini anladım. Türkiye de neden tutulmadıgı belli sistemin. Evet sonuçta ben w.w. yi kendi hesapladıgım puanlarla devam ettirecegim. Listeyi yine isteyenlere göndereceğim. Ww. günde 5 sebze meyve koymuş (tekrar edeyim) 2 porsiyon meyve (adet değil, porsiyon) 3 sebze Ölçü olarakta avuç içi kadar demişler.Yani olarda abartılmayacak. Nişastasız sebzeler daha bol tüketilebilir..

patatesi ben de artik yememeye calisiyorum. eskiden surekli patates yerdim cok seviyorum :/ bir de burada her ogunde patates bezelye fasulye illa oluyor kacis yok. neyse kendim pisiriyorum artik yagsiz tuzsuz yesil sebzelerimi. biraz yagsiz yogurtla gidiyor napalim. en kotu ihtimal firina kabak atiyorum yogurtla yiyorum. tabi son birkac gundur daha saldim kendimi ama bir molaya ihtiyacimvardi yavaslamisti vucut bir soka girsin. carsamba yeniden basliyorum siki diyete. hem isyerimdeki ilk gunum olacak carsamba. bugun gittim evraklarimi goturdum. carsamba sabah is basi. ogle yemegimi evden goturecegim bugn baktim koyacak yer var ofiste. elma da gotururum ara ogun icin. bol bol da hareket etmeye caliscam. bir de spor salonuna yaziliyorum artik. biraz da orada takilayim gitmedigim gunler evde kendim yuruyus vs yapmayi dusunuyorum. gitsin su kilolar artik :KK43:

sana da gecen linkledigim sitenin forum bolumune bir kisi daha once-sonra fotografi eklemis bugun. 10 ayda 35 kilo vermis. harika gorunuyor.. sarkma da yok, tabi 6 gun spor yapmis. motive etsin diye resimlere bakiyorum hikayeleri okuyorum. ise yariyor :KK9: yoksa birkac gun bozdum diye motivasyonum oldukca bozuldu bile. sporu biraktim ilk kez, icimden gelmiyor. tam moladayim yani anlayacagin. ama asiri yemiyorum yani gunluk yaktigim kaloriden daha az yiyorum. ama kilo verecek gibi de degil yani.

neyse carsamba yeni bir baslangic yapicam artik :KK31:

patatesi ben de artik yememeye calisiyorum. eskiden surekli patates yerdim cok seviyorum :/ bir de burada her ogunde patates bezelye fasulye illa oluyor kacis yok. neyse kendim pisiriyorum artik yagsiz tuzsuz yesil sebzelerimi. biraz yagsiz yogurtla gidiyor napalim. en kotu ihtimal firina kabak atiyorum yogurtla yiyorum. tabi son birkac gundur daha saldim kendimi ama bir molaya ihtiyacimvardi yavaslamisti vucut bir soka girsin. carsamba yeniden basliyorum siki diyete. hem isyerimdeki ilk gunum olacak carsamba. bugun gittim evraklarimi goturdum. carsamba sabah is basi. ogle yemegimi evden goturecegim bugn baktim koyacak yer var ofiste. elma da gotururum ara ogun icin. bol bol da hareket etmeye caliscam. bir de spor salonuna yaziliyorum artik. biraz da orada takilayim gitmedigim gunler evde kendim yuruyus vs yapmayi dusunuyorum. gitsin su kilolar artik :KK43:

sana da gecen linkledigim sitenin forum bolumune bir kisi daha once-sonra fotografi eklemis bugun. 10 ayda 35 kilo vermis. harika gorunuyor.. sarkma da yok, tabi 6 gun spor yapmis. motive etsin diye resimlere bakiyorum hikayeleri okuyorum. ise yariyor :KK9: yoksa birkac gun bozdum diye motivasyonum oldukca bozuldu bile. sporu biraktim ilk kez, icimden gelmiyor. tam moladayim yani anlayacagin. ama asiri yemiyorum yani gunluk yaktigim kaloriden daha az yiyorum. ama kilo verecek gibi de degil yani.
neyse carsamba yeni bir baslangic yapicam artik :KK31:

1200 az biliyorum ama aklimi celdi su resimler de.. :KK23:

Günaydın canım:KK3: O sitedekiler 1200 kalori ile mi beslenmiş şekercim.:26:

Öncelikle resimdekiler sn mi, başkasımı anlayamadım. Ama 1200 kalori meselesine takılmış durumdayım ben yine. :26:Tamam haklısın, bende bir an önce kilo vermeyi istiyorum ama metebolizma hemen kendini 1200 e göre ayarlayacak sende biliyorsun, o zaman ne yapacaksın. Hem de 2-3 hafta gibi bir zamanda oluyormuş bu. Sonra inecen 1000 kaloriye ve ondan sonra tehlike çanları çalmaya başlayacak. Böbrekler, karaciger vs. için çok saglıksız bu. Tuz meselesine gelince. Vücudumuz mutlaka günde 1 çay kaşıgı tuz almalıymış, bundan fazlası zarar deniyor.Yani tuzu birden bire kesme, vücudun iyoda, sodyuma da ihtiyacı var.(sana diyetisyen Selma Önelge gür'ün br yazısını kopyalıyorum ...Tuzun bileşenleri olan sodyum ve klorürün vücudumuzda çok önemli görevleri vardır. Klorür, hücre ile çevresi arasındaki su dengesini sağlar, sindirimde önemli rol oynar. Sodyum ile birlikte kanın asit- baz dengesini korur. Sodyum, kan hacminin ve kan basıncının düzenlenmesini sağlayarak sinir uyarılarının iletimini kolaylaştırır. Kalp ve kas kasılmaları için gereklidir. Vücudumuzda tuzun tutulmasını sağlayan bir sistem vardır.
Tuz olmasa vücudumuz çalışmaz. Hastanelerin yoğun bakımlarında, ameliyatlarda tuzlu su ( serum) verilmesinin nedeni hastayı şoka girmekten korumak içindir.

Ancak doğanın dengesi bıçak sırtı gibidir. Tüm diğer gereksinimlerimizde olduğu gibi azı karar çoğu zararı tuz içinde söyleriz.) İşte tuzu hepten kesmemenin nedeni...:KK31:

Spor salonuna yazılman iyi olmuş umarım işle birlikte zorlanmazsın. Ama çok aşırı sporda yapma derim, yani günde 300- 350 kaloriden fazla spor vücudu kaslandıracak sen sporu bırakınca da sarkmalar olacak.:44: Yani herşeyi kararında yapmak gerekiyor. Vücudun her türlü besine ihtiyacı var, niye patates ve yasak saydıgın yiyecekleri yemeyesin ki?Vcudun herşey ihtiyacı var. Yeni bir hesaplama şeklimiz var. Hafta içi oldukça düşük besleniyorsun, hafta sonu 35 bonusun oluyo ve onu dilediğince kullanıyorsun. Hem metebolizma rutinden çıkıyor, hem de dilediğin yiyeeği yeme şanın oluyor. Bir nevi şok uygulanıyor yani vücuda. Kıtlık alarmından çıkıyor bünye. Hemde hafta içi aldıgı az kaloriye alışmıyor. Ben w.w. yi övmüyorum sana, ama şimdiki puanlarla gayet güzel kilo verdirir. Ben senin yerinde olsam, yine w.w. puanlarını baz alarak (en azından oradaki degerlere bakarak) her şeyi yerim. tabi listelerin son halinden bahsediyorum. Sonuç olarak karar yine senin şekercim, ben sana değer verdiğim için, fikrimi söylemek istedim. Son olarak, hesaplamadım ama listenin son halide zaten aşagı yukarı 1100-1200 lere tekabül ediyor., hafta sonu da 35 bonus şok uygulanıyor, rutine alışmasın diye. Öpüyorum..:KK70::KK71:

Son düzenleme:
Pirinç lapasıyan 600- 650 gr. vermiş gözüküyorum.:KK49: Oturmamış kilo oldugu için yağ ve su karışımıdır diye düşünüyorum.:KK34: Hazır başlamışken dünden bir sürü lapa kaldı, bu günde devam ettirecegim:KK56:.Yarın w.w.ye protein agırlıklı (Tavuk eti) süt, yogurt, salata ve 1 meyveyle geçiş yapacagım. Bunu nedeni ise, Normal yeme düzenine geçerken vücudun yag depolamasını engellemek için. Deoksun ilgisini çeken olursa nasıl yaptıgımı söyleyeyim. Her ögünde 1 çay bardağı (100 gr) pişmiş az sulu lapaya 2, 3 adet salatalık dogruyorum. İsteyen domateste koyabilir.Pirinç lapası detoksunda protein olmamalıymış pirinçle birleşip, yaga dönüşmesin diye. Bazı uygulayanlar yogurt ta ekliyormuş ama eklenmemesi en saglıklı olanıymış. Ben dün 4 kez yedim pirinç ve salatalık karışımını.(w.w. ye göre 12 puan yapıyor. Bu da benim günlük beslenme puanım zaten. Yine 5 bonusu yediklerime sayıyorum. Yarından itibaren puan biriktirecem ve her pazartesi günü tartıldıkan sonra kullanacam):KK56: Onun dışında 2 mandalina, 1 kivi, 1,5 elma yedim. Gece içim bayılınca mavi yeşilin light kepekli küçük çubuklarından 6-7 tane atıştırdım ve bol su içtim. Bu detoksta spor önerilmediği için yapmadım:KK69:

günaydınn ,güzel ve keyifli bir gün diliyorum:KK16:
monticiğim lapa ile giden kilolar için kutlarım en azından yerleşmeden atmışsın üzerinden ,lapa da proteini ve lapa birleşimini bilmiyordum öğrendiğim çok iyi oldu.spor konusunda hafif de olsa yürüyüşün yapılması iyi olur diye düşünüyorum hem etkisi:KK16:i daha fazla görüyorsun :KK8:
turlyciğim resimler arasındaki fark çok belirgin ,kiloya göre caloriyi ayarlayabilirsin. 70 in altında 1200 cal uygulanabiliyor diye biliyorum senin kilona göre 1500 ile devam edebilirsin . kilo durması halinde 100cal eksilterek devam edebilirsin. bunu da ww ölçülerine uygulardan süper olur. hem bulunduğun yerde ww uygulamak senin için daha kolay
monticiğim diyet listelerinde de bakliyata 4 kaşık izin veriliyor zaten bu durumda ww puan yükselmez .
dün 45 dk bantta yürüdüm. kendimi daha iyi hissettim. sabah tartıldım ve kilomun aynı olduğunu gördüm en azından regl şişliğim gitti. bugünden itibaren dikkatedip pazartesi gününe yeniden toparlanmak istiyorum

Son düzenleme:
Kızlar yaw, şu kilo bildirimini pazar gününe almayı öneriyorum. :KK3:Hafta sonu herkes evinde. Eşiyle, ailesiyle birlike.:nazar: Yemekler ona göre yeniyor, programlar pazar gününe göre ayarlanıyor. Pazarı diyetle geçir,:KK5: pazartesi bonusları kullan, biraz garip olacak. Ne dersiniz bu önerime?:KK16:

X