Günaydın aebencim, seninde Cumhuriyet bayramın kutlu olsun. Kızlarrrr sizinde...
Dün akşam resmen tozuttum. Kuzen geldi İngilereden söyledim. Zaten getirdiği donut tan yarım yedim, söylemiştim.
Onun dışında bu kulandıgım ilaç bazen tatlı ve karbohidrat krizine sokuyor beni (Allahtan sık değil) elim ayagım boşaldı 8 - 9 tane kuru incir, 1 tabak pilav ve parmak uzunlugunda 2 çikolata dilmi yedim,
anca kendime geldim. Ondan sonrada mide buantısından öldüm tabi.
Şimdi bütün bunların yağa dönümemesi gerekiyor. Bu hafta sanırım yarım kg. falan verebilecem, onun da bu yediklerime gitmesini istemiyorum. Çok zorlanırsam proteinin miktarını çogaltırım biraz, 1 salatalık kemiririm . Şimdi çıkacam zaten 1 saat falan yürüyecegim. Sonra evde ütü dans falan toparlamaya çalışacagım. Ben kendimi biliyorum aebencim,eger kendimi disiplin altına almazsam dıyet falan kalmaz.
Bu hafta zaten aşamları biraz kaçamagım oldu, en çokta meyvede. Bu gün artık böyle geçecek, çaresi yok.
Sevgiler canım
Not: yazını bir daha okudum, haklısın, ertesi gün de dikkat edecem ama yine de karbon yüklemesi olabilir. akşam menüsüne 1 ögün yaşil salata (yagsız) ögün arasına da 1 domates, 1 salatalık ekliyorum. Teşekkürler canım..