Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

Canımcım yine 15 puansın. Bari biriktir hafta sonu kullan:) Şekercim tavuğu haşladım, hiç adetim değildir halbuki; suyunu 1 kupaya koydum sıcak sıcak yudumladım, hem birazda yağ alırım diye. Ay bir bakarım ki puanı 6,5. Neye ugradıgımı şaşırdım. Hemen orijinal listelere baktım aynı (yani çorba da yapsan yine 6,5 +içine ekelediğin şey) Yarım kupa içmiştim 3,5 etti tabi. Hayır bir de hiç sevmem iyi mi:)))))))))))))))))

Merhaba ben de aranıza gelebilir miyim,geçmişi okumalıyım önce biliyorum ,puanlama listesi için ne yapmalıyım,kitap var mı?

Merhaba, tabiki gelebilirsiniz:)
Yanlız sizden ricam, önce 23. sayfadan itibaren paylaştıklarımı ve yazdıklarımı okuyun lütfen. Gerçekten yapmak isterseniz listeleri yollarım size. Çünkü ayrıntıları anlamadan bu diyete başlamak başarı oranını sıfıra indirir. Şayet illada puanlar olsun, beni gerisi ilgilendirmiyor derseniz bu topiğin ilk sayfalarındaki puan listesini kullanabilirsiniz. O saayfadaki puanlamalar da dogru çoğunlukla. Fakat diyetin mantıgını anlamadan uygululadıkları için topik malesef yarım bırakılmış.
Ben bu kadar emek verdikten sonra orijinalini Türkçeleştirdiğim ve Türk besin değerendirmesine göre hazırladıgım listeleri vermek istemiyorum, çünkü mantık anlaşılmaz ise yine yarım bırakılacak veya kilo alınacak ve topiktekiler de demoralize olacaktır. Sevgiyle kalın

Son düzenleme:

monticiğim neyseki kupanın tamını içmemişsin, bende sevmem sade tavuk suyunu ama çorbada ve pilavda çok lezzetli oluyordu, artık oda cısssss
puanlarımı cuma gününe saklıyorum cuma misafirlerim gelecek. azar azar yaptıklarımdan yerim artık

En iyisini yapmışsın. Ben yarın başlayacam diyordum ama misafir vardı. Harala gürele benim yemek saati 20.00 yi geçine, akşam yemegi menüsünü kaldırıp 12 puanlık beslendim. Yani bu günden başladım puan biriktirmeye.

İyi akşamlar arkadaşlar. Biz bugün kahvaltı için dışarıya gittik ben fena halde dağıtmışım. Diğer öğünlerde toparlamaya çalıştım ama dünkü +3 puanıma rağmen 3,5 puan içerdeyim. Kötü örnek olmaması açısından listemi yayınlamıyorum. Öğlen Van'da deprem oldu biz Malatya'da oturuyoruz eşim doktor aşkam üstü apar topar Van'a görevlendirmesi çıktı o yüzden çok sıkıntılıyım. Ne zaman döneceği belli değil bu süreçte ben çoğunlukla buradaki bir akramızda kalacağım o yüzden diyete uymakta zorlanacağım. Bildirimlerimde aksama olursa affola.

Montigcim sana birşey sormak istiyorum. Listeleri incelerken bir şey dikkatimi çekti salçanın neden puanı var biliyor musun? Mantık olarak düşünürsek içinde sadece domates ve tuz olduğuna göre 0 puan olması gerekmiyor mu?

Son düzenleme:

merhaba canım ,eşin için dilerim görevini tamamlayıp çabucak döner. kutsal bir görev için gitmiş. dilerim ölü sayımız daha fazla artmaz

merhaba canım ,eşin için dilerim görevini tamamlayıp çabucak döner. kutsal bir görev için gitmiş. dilerim ölü sayımız daha fazla artmaz

Teşekkür ederim. Çarşambaya kar geliyormuş Allah orada yaşayanların yardımcısı olsun.

Canım çok üzüldüm, eşin inşallah tez zamanda döner, deprem hepimizi perşan etti. Sen rahat ol önemli olanda bu. Diyet nasıl olsa yapılır. Salça konusunda haklısın. Ben pek kullanmadıgım için dikkatmi çekmemişti.Sen söyleyince evdeki 2 farklı salçaya baktım domates ve tuz seninde dediğin gibi. Ben bu listeleri orijinalinden çevirdim ya, oradaki salçalara belki katkı maddesi koymuşlardır un vs. gibi Tebrikler dikkatinden kaçmamış canım. Puanları 0 olarak değiştirelim hemen. Bu arada sanırım sen son güncelenen listeyi almadın..

Teşekkür ederim. Çarşambaya kar geliyormuş Allah orada yaşayanların yardımcısı olsun.

Aminnnnnnnnn
Allah hepsinin yardımcısı olsun. Karakışta evsi kaldılar, kaybettikleri yakınları da çabası. Tam bir felaket
Uzun süre ağladım izlerken bu gün. Eniştem dr.du (rahmetli oldu) 10 yıl görev yaptı orada. Vanı çok iyi bilir, çok severim.

2 çay kaşığı kaymak 1
2 çay kaşığı bal 0.5
4 minik şeftali 0
200 gr gögüs derisiz 3
Brokoli,domates salata 0
yarım kupa tavuk suyu 3,5 (bilseydim içmezdim):26:
2 dilim kızamış ekmek 2
2,5 çay bardagı mercimek 5
Yeşil salata ve köz patlıcan 0
gece
1 meyve 0
TOPLAM 17[/QUOTE]

montig puanların çok iyi..Tavuk suyuda şansızlık olmuş..Sizi de tebrik ediyorum..

Allah eşinize çabuk kavuştursun..Nedir bu felaketler böyle..Allah hepsine yardım etsin,çok zor..

Amin. Teşekkür ederim. Listeyi yeni yeni inceleme fırsatı buluyorum aslında hepsini inceleyemedim genelde lazım olanlara bakıyorum. 2 gün önce güncellediğin listeyi mail atmıştın onun üzerine başka güncelleme olmadı değil mi?

Allah eşinize çabuk kavuştursun..Nedir bu felaketler böyle..Allah hepsine yardım etsin,çok zor..

Sağol. Ülkemiz kötü günler geçiriyor ama inşallah her zamanki gibi birbirimize kentlenip bütün zorlukların üstesinden geleceğiz.

Tamam aynı liste, sen almadın sanmıştım. Haklısın zor zamandan geçiyoruz. Terör, deprem vs. Allah hepimize yardım etsin..İyi geceler

SABAH

Yarım bardak süt 1
(az yağlı )

ÖĞLE

2 dil.kız.ekmek 2
1 dil.peynir 2.5
3 dil.sucuk 4.5
2 çay kaşık bal 0.5
1 yumurta 2

AKŞAM

Somon 125 gr. 3.5
Salata 2
Portakal suyu 0

TOPLAM 18

Günaydınnn. Kilo bildirimi yapıyorum. 70.900 kg. İki haftdır w.w. yapıyorum 2.100 k vermişim. Ölçilerimde 1 cm incelmiş tüm vücuttan

Günaydın tekrar, herkeze iyi haftalar diliyorum..
Bu günkü listem
sabah
1 dilim kız. ekmek 1
1 yumurta 2
1 çay kaş. bal 0
2 çeri domates 0
1 bardak y.yağlı süt 2
ögle
Sınırsız yagsız makarna 4
1 domates 1 salatalık 0
Akşam
1 bardak 100 gr.mercimek 0
(1 soganlı, domates soslu)
patlıcan+yeşil salata 0
gece
2 meyve 0
Toplam 11,5
8 bardak su+çay+nescafe
yarım saat dans

selam hayırlı haftalar olsun inşallah ....
meleketimizin üstünde kara bulutlar dolanıyor feleketin biri bitmeden biri geliyor ...:26:

Günaydınnn. Kilo bildirimi yapıyorum. 70.900 kg. İki haftdır w.w. yapıyorum 2.100 k vermişim. Ölçilerimde 1 cm incelmiş tüm vücuttan

günaydın ablam . tebrikler .... bu beslenme sende işe yaradı ablam tebrikler ..
bugün kilo bildirimi vardı dimi.. 63 800gr.. dün 63.500 düm ama dün sütlaç yedim sanırım şeker bende aniden kiloya dönüşüyor .:26: yani hangi yöntem olursa olsun şekeri kesmeden kilo veremiycem anlaşıldı ...
puanlarımı aştıgımı sanmayın 19 da devam ediyorum .ama dedigim gibi puanlarım aynı olsada yiyecekler farklı olunca kilo verme yada alma degişiyor tabi bu benim bünyemde .
mönülerimi yazayım ablam hatalarım varsa vede puanlarda yanlışlık bakarsan sevinirim ..

Günaydın aebencim, mutlu haftalar (nasıl olacaksa, deprem mahfetti hepimizi)
Canımcım tatlı yiyeceksin tabi, listede sütlaç var, ama puanların dahilinde. Ayrıca şimdi farklı bir sistem deniyorsun, normaldir. Bende ilk başladıgımda tartı 1 kg fazla çıktı. Moralimi bozmayıp devam ettim ve 1 gün içinde 1,5 kg eksiye düştü. Umutsuz olma, sabırla devam et lütfen.:126:Ben veriyorsam, sen de mutlaka vereceksin canım. Ayrıca 1 kase sütlaçla 300 gr. alman imkansız. Şu listeni bir göreyim, sanırım iyecek dağılımı tam olmadıgından vücudun su tutuyor. Anti kalori denen sistemi denemelisin. Yani her ögünde mutlaka lifli bir besin tüketecen akşamları da lifli nişastasız besinler yiyecen ki, vücut su tutmasın, bagırsakların düzenli çlışsın. Günde en az 8 bardakta su tüketiyonmu?

Son düzenleme:
cumartesi mönüm ....

2 dl. kız. ekmek . (2 p.)
peynir ... (2.5 p.)
yeşilik . sögüş (0p)
1 çkş kuşburnu mr. ve 1çk. bal (0.5)

yr. simit . (3 p)
3 yudum portakal suyu(0).

tavuk ızg. (3)
dom. sogan .(0)
1 salkım üzüm (1)
2 ceviz (1.5 ).

fırında somon (3)
az yaglı salata (1).

yr. muz tarçımlı (1)

toplam 18.5 puan ...
2.5 lt su . 1 kp karışık çay ...
kızılayda 3 saat tur ...
bugünlere kızılayı mesken tuttum .

pazar mönüsü ...

yr. elma (0)

3 dl kız ekmek (3)
az peynir (2)
yeşilik .salatalık .(0)
sos .menemen .(3).

4 fındık .(0.5)
1 prça balık (2)
yeşilik .(0)
2 kş sütlaç (1)abla sütlaç 125 gr 2 puan yazıyordu . ben ancak bunun yarısını yemişimdir diye 1 puan baz aldım şkeride çok azdı ( 8küçük .kaseya 1 çy bardagı )

1 kase.yogurt çorbası yagsız . (1çr kş mercimek erişte ve yogurt ) puanını (3) koydum abla bilemedim ):44:
4/1 simit .(1.5)
1 kş sütlaç(0.5)
1 ısırık halka tatlı (2)
hafta sonu dagılıyorum

2 lt su
2 kupa karışık çay ..
birde karbonatlı suya başladım 2 gündür . 1 çy kş korbanatı içtigim suya katıyorum .

puan 18 5. abla .ama tatlılarda kilo almışım bügün . punanım tam olsada bi de sen hesapla ablam dünki mönün puanını eksik mi hesapladım acep :44:
bu hafta hiç talısız yapıcam puanlamayı yoksa kilo veremiycem . olması gerekende bu sanırım .

Son düzenleme:

Moralim gerçekten çok bozuk..Televizyonu atık açmak istemiyorum..Dayanılacak gibi değil..Şehitlerimiz yaktı gitti,bu gün yine 3 şehit varmış..Deprem bölgesindeki yüzlerce ölen insanımız,dışarıda soğukta kalan izsanlarımız Çok üzgünüm,sıcak evimde otururken hep onlar aklımda..Dua ediyorum,elimden başka bir şey gelmiyor

selam hayırlı haftalar olsun inşallah ....
meleketimizin üstünde kara bulutlar dolanıyor feleketin biri bitmeden biri geliyor ...:26:

Bu son olur inşallah..Ülke olarak hiç moralimiz kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…