MONTİCİĞİM MENÜN HARİKA , GAYET GÜZEL BESLENİYORSUNtavuk suyunu sade mi içtin canım ,çorbaya da koysak yine aynı puanı mı almalıyız ?
BUGÜNKÜ MENÜM (bugün ödem atıcı lapa günü yaptım )
SABAH
3 kaşık pirinç ile yaptığım lapa ,domates ,salatalık, yeşil çay (3 puan )
ARA .
1 adet elma(0)
ÖĞLE
3 kaşık pirinç ile lapa (3) ,3 kaşık yoğurt (1.5 )
ARA :
7 adet ş. fıstığı (1 puan )
AKŞAM
3 kaşık kuru pirinç lapa( 3 ), 3 kaşık yoğurt(1.5 )
ARA :6 adet kuru kayısı (2)(kabızlık için )
TOPLAM :15 PUAN
SU : 2 litre
SPOR : leslie 5 mil
Canımcım yine 15 puansın. Bari biriktir hafta sonu kullan:) Şekercim tavuğu haşladım, hiç adetim değildir halbuki; suyunu 1 kupaya koydum sıcak sıcak yudumladım, hem birazda yağ alırım diye. Ay bir bakarım ki puanı 6,5. Neye ugradıgımı şaşırdım. Hemen orijinal listelere baktım aynı(yani çorba da yapsan yine 6,5 +içine ekelediğin şey) Yarım kupa içmiştim 3,5 etti tabi. Hayır bir de hiç sevmem iyi mi:)))))))))))))))))
monticiğim neyseki kupanın tamını içmemişsin, bende sevmem sade tavuk suyunu ama çorbada ve pilavda çok lezzetli oluyordu, artık oda cısssss
puanlarımı cuma gününe saklıyorum cuma misafirlerim gelecek. azar azar yaptıklarımdan yerim artık
İyi akşamlar arkadaşlar. Biz bugün kahvaltı için dışarıya gittik ben fena halde dağıtmışım. Diğer öğünlerde toparlamaya çalıştım ama dünkü +3 puanıma rağmen 3,5 puan içerdeyim. Kötü örnek olmaması açısından listemi yayınlamıyorum. Öğlen Van'da deprem oldu biz Malatya'da oturuyoruz eşim doktor aşkam üstü apar topar Van'a görevlendirmesi çıktı o yüzden çok sıkıntılıyım. Ne zaman döneceği belli değil bu süreçte ben çoğunlukla buradaki bir akramızda kalacağım o yüzden diyete uymakta zorlanacağım. Bildirimlerimde aksama olursa affola.
Montigcim sana birşey sormak istiyorum. Listeleri incelerken bir şey dikkatimi çekti salçanın neden puanı var biliyor musun? Mantık olarak düşünürsek içinde sadece domates ve tuz olduğuna göre 0 puan olması gerekmiyor mu?
merhaba canım ,eşin için dilerim görevini tamamlayıp çabucak döner. kutsal bir görev için gitmiş. dilerim ölü sayımız daha fazla artmaz
İyi akşamlar arkadaşlar. Biz bugün kahvaltı için dışarıya gittik ben fena halde dağıtmışım. Diğer öğünlerde toparlamaya çalıştım ama dünkü +3 puanıma rağmen 3,5 puan içerdeyim. Kötü örnek olmaması açısından listemi yayınlamıyorum. Öğlen Van'da deprem oldu biz Malatya'da oturuyoruz eşim doktor aşkam üstü apar topar Van'a görevlendirmesi çıktı o yüzden çok sıkıntılıyım. Ne zaman döneceği belli değil bu süreçte ben çoğunlukla buradaki bir akramızda kalacağım o yüzden diyete uymakta zorlanacağım. Bildirimlerimde aksama olursa affola.
Montigcim sana birşey sormak istiyorum. Listeleri incelerken bir şey dikkatimi çekti salçanın neden puanı var biliyor musun? Mantık olarak düşünürsek içinde sadece domates ve tuz olduğuna göre 0 puan olması gerekmiyor mu?
Teşekkür ederim. Çarşambaya kar geliyormuş Allah orada yaşayanların yardımcısı olsun.
2 çay kaşığı kaymak 1MONTİCİĞİM MENÜN HARİKA , GAYET GÜZEL BESLENİYORSUNtavuk suyunu sade mi içtin canım ,çorbaya da koysak yine aynı puanı mı almalıyız ?
BUGÜNKÜ MENÜM (bugün ödem atıcı lapa günü yaptım )
SABAH
3 kaşık pirinç ile yaptığım lapa ,domates ,salatalık, yeşil çay (3 puan )
ARA .
1 adet elma(0)
ÖĞLE
3 kaşık pirinç ile lapa (3) ,3 kaşık yoğurt (1.5 )
ARA :
7 adet ş. fıstığı (1 puan )
AKŞAM
3 kaşık kuru pirinç lapa( 3 ), 3 kaşık yoğurt(1.5 )
ARA :6 adet kuru kayısı (2)(kabızlık için )
TOPLAM :15 PUAN
SU : 2 litre
SPOR : leslie 5 mil
Maşallah sizi alkşlıyorum..Hem spor hemde puanı bile artırıyorsunuz..Ben tatlıyı çok seviyorum ondan biraz zorlanıyorum..
Canım çok üzüldüm, eşin inşallah tez zamanda döner, deprem hepimizi perşan etti. Sen rahat ol önemli olanda bu. Diyet nasıl olsa yapılır. Salça konusunda haklısın. Ben pek kullanmadıgım için dikkatmi çekmemişti.Sen söyleyince evdeki 2 farklı salçaya baktım domates ve tuz seninde dediğin gibi. Ben bu listeleri orijinalinden çevirdim ya, oradaki salçalara belki katkı maddesi koymuşlardır un vs. gibi Tebrikler dikkatinden kaçmamış canım. Puanları 0 olarak değiştirelim hemen. Bu arada sanırım sen son güncelenen listeyi almadın..
Allah eşinize çabuk kavuştursun..Nedir bu felaketler böyle..Allah hepsine yardım etsin,çok zor..
Tamam aynı liste, sen almadın sanmıştım. Haklısın zor zamandan geçiyoruz. Terör, deprem vs. Allah hepimize yardım etsin..İyi gecelerAmin. Teşekkür ederim. Listeyi yeni yeni inceleme fırsatı buluyorum aslında hepsini inceleyemedim genelde lazım olanlara bakıyorum. 2 gün önce güncellediğin listeyi mail atmıştın onun üzerine başka güncelleme olmadı değil mi?
Sağol. Ülkemiz kötü günler geçiriyor ama inşallah her zamanki gibi birbirimize kentlenip bütün zorlukların üstesinden geleceğiz.
Günaydınnn.Kilo bildirimi yapıyorum. 70.900 kg. İki haftdır w.w. yapıyorum 2.100 k vermişim. Ölçilerimde 1 cm incelmiş tüm vücuttan
günaydın ablam . tebrikler .... bu beslenme sende işe yaradı ablam tebrikler ..
bugün kilo bildirimi vardı dimi.. 63 800gr.. dün 63.500 düm ama dün sütlaç yedim sanırım şeker bende aniden kiloya dönüşüyor .:26: yani hangi yöntem olursa olsun şekeri kesmeden kilo veremiycem anlaşıldı ...
puanlarımı aştıgımı sanmayın 19 da devam ediyorum .ama dedigim gibi puanlarım aynı olsada yiyecekler farklı olunca kilo verme yada alma degişiyor tabi bu benim bünyemde .
mönülerimi yazayım ablam hatalarım varsa vede puanlarda yanlışlık bakarsan sevinirim ..
Aminnnnnnnnn
Allah hepsinin yardımcısı olsun. Karakışta evsi kaldılar, kaybettikleri yakınları da çabası. Tam bir felaket
Uzun süre ağladım izlerken bu gün. Eniştem dr.du (rahmetli oldu) 10 yıl görev yaptı orada. Vanı çok iyi bilir, çok severim.
selam hayırlı haftalar olsun inşallah ....
meleketimizin üstünde kara bulutlar dolanıyor feleketin biri bitmeden biri geliyor ...:26: