Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

İYİ AKŞAMLAR ,DIŞARDAYDIM TÜM ÖĞLEDEN SONRA BİRAZ ÖNCE GELDİM BNDE MENÜMÜ YAZAYIM
SABAH :
1 dilim kızarmış tb ekmeği -2 puan
yarım kk peynir- 1 puan
domates,salatalık (0)
yeşil çay (0)
ARA
4 adet taze incir(2 puan )
ÖĞLEN
90 g haşlama tavuk göğsü(1 )
1 bardak yoğurt(2 )
salata (0)
ARA
yarım yufka ile sebzeli börek -yağsız (2 )
AKŞAM
90 g tavuk şiş (3 )
2 kaşık pilav (2 )
1 bardak ayran (1.5 )
salata (0)
TOPLAM :16.5
SU : 2 litre
SPOR : 50 dk bantta yürüyüş

günaydın gülfuren ,üzülme canım benimde kafam karışıyor ama ne yediğimiz çok önemli. karbon ağırlık besinleri akşam öüğününde fazla tüketmemek doğru olur.

Bir - iki haftaya puanları tam uygulamaya başlarız heralde..

günaydınnnWW ile hafif ve güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum

Güzel dilekleriniz için teşekkürler.

Bilgiler için ben çok teşekkür ediyorum..İyiki sizde varsınız ki ww beslenmeye başladık..Beni biraz düşündüren sadece puanlama oluyor..Onu da sizin sayenizde çözüyorum..Benim hoşuma giden yanı diyette yaptığımız gibi kendimizi fazla kasmıyoruz..Bir şey yiyeceğim zaman acaba bu kaç puandır diye düşünüyorum..Ama ne var kilo yapacak yiyecekleri tadımlık yiyoruz..Bakalım pazartesi sonuçlarımız nasıl olacak?İnşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alırız..

Bu arada portakal suyu evde sıkılmış anladığım kadarıyla 0 puan..

Birde dün aklıma şu geldi..Mesela bir çay kaşığı bal 0,bir çay kaşığı reçel 0 diye ikisini aynı gün yememek lazım değil mi?

Son düzenleme:

Merhaba lacey..Kızarmış ekmek 1 puan ,istersen kontrol et lütfen..Ne güzel hergün spor yapıyorsun,ben özel olarak spor yapmaya vakit bulamıyorum..

Canım selam. Baz aldıgın değerler 100 . gr göredir sanırım. Genelde hep 100 gr üzerinden değerlendirlir hepsi.

Eti 3 puan - b.aşı 2 puan - Müsi 11 puan

Aynen öyle canım. Sdece bal veya reçel yiyebiliyorsun. Kendini çok sıkma gülfurencim. Haftada 1 günü sevdiğin gün ilan et, puanın kadar onu/onları ye (ayrıca birde 3-4 puana sınırsız ye seçenekleri var ww de)hem diyet psikolojisinden kurtulusun, hemde sevdiğin yiycekleri yersin o gün. Bol sebze, salata ve meyve ile açlıgını da gidermiş olursun. Ama unutma canım haftada bir gün sadece. Portakal suyu 250 gr. taze sıkılmış şekersiz 0 puan, ama o gün için meyve hakkını neredeyse doldurmuş oluyorsun, bilgine..Sevgiler

İyi Akşamlar. İşte benim listem

Sabah
1 çay kaşığı pekmez- 0 p
1 kk peynir- 2,5 p
3 zeytin- 1,5 p
Doamtes, biber, maydanoz- 0 p
1 dilim kızarmış kepek ekmeği- 1 p
1 bardak yeşil çay- 2 p

Ara
1 muz- 1 p

Öğle
4 kaşık kereviz yemeği- 1,5 p
1/2 su bardağı yoğurt- 1,5 p

Akşam

4 kaşık taze fasülye- 1 p
5 kaşık domates soslu makarna- 4 p
Turşu- 0 p

Yatarken
1 bardak yağsız süt- 1 p

Toplam 17 puan etti. Kalan 3 puanımı yarın güzel bir pazar kahvaltısı yapıp harcamayı düşünüyorum.

Spor: 30 dk. powerplate Su: Şimdiye kadar 10 bardak

Merhaba lacey..Kızarmış ekmek 1 puan ,istersen kontrol et lütfen..Ne güzel hergün spor yapıyorsun,ben özel olarak spor yapmaya vakit bulamıyorum..

teşekkür ederim gülfuren dalgınlıkla 2 puan hesaplamışım. bu demektir ki 15.5 puanım oldu

SABAH
1 bardak süt 3.5
2 tane bisküvi 2.5

ÖĞLE
2 dilim peyn.yumurtalı 6
fırında ekmek

portakal suyu 0
4 yeşil zeytin 1
2 çay kaşığı helva 3

AKŞAM
100 gr.tavuk göğsü 2
yarım inve lavaş 2
yarım bardak az yağlı yoğurt 2
1 tatlı kaşığı mayonez.
atom marul

TOPLAM 22 puan

Bugün abartmışım biraz..Olsun diğer günlerden bir iki vardı.

30 dakika yürüyüş..
2 litre su.

Günaydın
100 gr. tahin helvası 14 puan - 100 gr. irmik helvası 10 puan

Eti 5 puan - b. çorba 1 puan - müsli 10 puan (kusura bakma ltf)

Güzel bir pazar günü geçirmeniz dileğiyle..Puanlar için teşekkürler..listeye ekledim..

merhaba arkadaşlar monticiğim her eklediğin bilgiyi hemen kopyalıyorum. güzel bir pazar günü diliyorum

Arkadaşlar selamm, bende size güzel bir akşam üstü diliyorum.

Arkadaşlar ben metebolizmayı biraz şaşırıtmak için,yarından itibaren 1 hafta boyunca günlük 5 puan eksik beslenip, hafta sonu (c.tesi veya pazar) biriken 35 puanı gün içinde kullanacağım. Arzu edenler, günlük 5 puan eksik beslenebilirim diyenler arzu ederlerse deneyebilirler. (WW nin sistemi içinde böyle bir sistem var) Bunun sebebi diyette 2 haftayı doldurmuş oldugumdan metebolizmamın yavaşlamasından korktugum içindir. Ve bunu periyotlar içinde tekrarlayacagım. Böylelikle artı 35 puanla, içinde bulundugumuz günün de puanın ekleyip, sevdiğim şeyleri yemek) Yeri gelmişken şunu da paylaşayım sizlerle. WW. dan sistem hakkında açıklayıcı bir mail aldım. Orada gözüme çarpan ise puan eksiltmelerinin, kaybedilen her 10 kiloda bir olması.(Bunu yazmıştım zaten ama daha farklı) Yani mesala ben şimdi 71 kiloyum, 69 a indiğim anda puanımdan 1 eksiltecegim.(şimdi 17 puanım, 16 puana düşecek) 59 a indiğimde yine bir puan gibi...
Takldıgınız birşey olursa sorarsınız.

Son düzenleme:
Bu günkü listem
sabah
2 dilim kızarmış ekmek 2
2 çay kaşığı kaymak 1
2 çay kaşığı bal 0.5
4 minik şeftali 0
200 gr gögüs derisiz 3
Brokoli,domates salata 0
yarım kupa tavuk suyu 3,5 (bilseydim içmezdim):26:
2 dilim kızamış ekmek 2
2,5 çay bardagı mercimek 5
Yeşil salata ve köz patlıcan 0
gece
1 meyve 0
TOPLAM 17

MONTİCİĞİM MENÜN HARİKA , GAYET GÜZEL BESLENİYORSUNtavuk suyunu sade mi içtin canım ,çorbaya da koysak yine aynı puanı mı almalıyız ?

BUGÜNKÜ MENÜM (bugün ödem atıcı lapa günü yaptım )
SABAH
3 kaşık pirinç ile yaptığım lapa ,domates ,salatalık, yeşil çay (3 puan )
ARA .
1 adet elma(0)
ÖĞLE
3 kaşık pirinç ile lapa (3) ,3 kaşık yoğurt (1.5 )
ARA :
7 adet ş. fıstığı (1 puan )
AKŞAM
3 kaşık kuru pirinç lapa( 3 ), 3 kaşık yoğurt(1.5 )
ARA :6 adet kuru kayısı (2)(kabızlık için )
TOPLAM :15 PUAN
SU : 2 litre
SPOR : leslie 5 mil

Son düzenleme:
Merhaba ben de aranıza gelebilir miyim,geçmişi okumalıyım önce biliyorum ,puanlama listesi için ne yapmalıyım,kitap var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…