- 16 Mayıs 2008
- 44.080
- 77.970
ablam pes etmeye niyetim yok merak etme .Günaydın aebencim, mutlu haftalar (nasıl olacaksa, deprem mahfetti hepimizi)
Canımcım tatlı yiyeceksin tabi, listede sütlaç var, ama puanların dahilinde. Ayrıca şimdi farklı bir sistem deniyorsun, normaldir. Bende ilk başladıgımda tartı 1 kg fazla çıktı. Moralimi bozmayıp devam ettim ve 1 gün içinde 1,5 kg eksiye düştü. Umutsuz olma, sabırla devam et lütfen.:126:Ben veriyorsam, sen de mutlaka vereceksin canım. Ayrıca 1 kase sütlaçla 300 gr. alman imkansız. Şu listeni bir göreyim, sanırım iyecek dağılımı tam olmadıgından vücudun su tutuyor. Anti kalori denen sistemi denemelisin. Yani her ögünde mutlaka lifli bir besin tüketecen akşamları da lifli nişastasız besinler yiyecen ki, vücut su tutmasın, bagırsakların düzenli çlışsın. Günde en az 8 bardakta su tüketiyonmu?
dün pazar benim hafta sonlarım hep karışık oluyor . hafta içi mönülerim böyle olmaz tabi. o yüzden hafta sonlarında hep kilo alıyorum .
haklısın lif eksikti dün salata ve sebze az oldu .onadan şişlik olmuş olabilir . biliyorumki montideki gibi gl endeksi dengede tutmak bu beslenmede önemli .
suyu bol içiyorum ablam en az 2 lt mutlaka .
reglin 5 günü normalda 63 tekrar inmem lazımdı o yüzden üzüldüm ama alışkınım ben böyel durumlara .sorun yok yane yola devam ..
modelim sensin abla sen kilo veriysen bende vericem mutlaka o yüzden sorun yok moral bozmakda .
ama şunuda biliyorumki şekerli mönüler bana göre deyil . en azından çok seyrek tüketmem lazım .