1 yemek kaşığı zeytinyağı 4 puan mı oluyor arkadaşlar?
Hoş geldin..Ben diyet yapamayan bir insanım..Ama bygün çokk mutluyum..Akşam hesabımı yapdım..Ne yiyeceğim diye düşünmedim ve hiçç aç değilim..Canım da bir şey çekmiyor..
Yaw nooldu bilmem 2 gündür acaip acıkıyorum ben:26:
BravoooBen bugün 1.5 saat durmadan temizlik yaptım..Oğlum bugün beni üzmedi,maşallah bebişime..Göbek atma linkini isterim..10 dakikada ordan,biri beni durdursun..
Bu sabah tartıldım ve ölçülerimi de aldım..Bu arada kilo vermişim çokk mutluyum..65.1 kg ile başlıyorum..Hayırlı olsun..
SABAH
1 bardak süt 3
Gevrek 2 yemek kaş. 2
ÖĞLE
1 kızarmış ekmek 1
1 çay k. reçel 0
peynir 2.5
Sucuk 2 dilim 3
salata domates 0
Şeker 1 tatlı kaşığı 0
AKŞAM
1 karnıyarık 2
çiğköfte 1 tane 1.5
Pilav 2 yemek kaşığı 1
yoğurt 2 yemek kaşığı 1
yağlı salata 1
Ara 3 erik 0,5
TOPLAM 18,5
Kontrol ederseniz sevinirim..Puanlamam doğrudur inşallah..
hayırlı akşamlar hatunlar ...... hoşgeldin içinde hepinize teşekür ederim ...
mesajların hepsini okumadım ama okuycam şimdi odada kızlarım ders çalışacak .gece gelirim büyük ihtimal o zaman mönümüde yazarım ... eşim yok şehir dışına gitti iş için ... gece görüşürüz ...
Maşalah ogluşuna ve sana.sarkilari dinle sitenin adı, mail adresini bulamadım ki linki yollayayım, birdolu mail atmışım seni bulamadım
Bu sabah tartıldım ve ölçülerimi de aldım..Bu arada kilo vermişim çokk mutluyum..65.1 kg ile başlıyorum..Hayırlı olsun..
SABAH
1 bardak süt 3
Gevrek 2 yemek kaş. 2
ÖĞLE
1 kızarmış ekmek 1
1 çay k. reçel 0
peynir 2.5
Sucuk 2 dilim 3
salata domates 0
Şeker 1 tatlı kaşığı 0
AKŞAM
1 karnıyarık 2
çiğköfte 1 tane 1.5
Pilav 2 yemek kaşığı 1
yoğurt 2 yemek kaşığı 1
yağlı salata 1
Ara 3 erik 0,5
TOPLAM 18,5
Rica ederim canım, severek yardımcı oluyorumGevrek dediğim çikolatalı kelogs.Listede gevrek şekerli diye geçiyor..Doğru değil mi?Ama iki kaşık az geliyor ama olsun..montig ilgin için ve her sorduğum soruya cevap verdiğin için teşekkürler..
Tamam çok sagol canım. Yap ta nasıl yaparsa yapPatlıcanları folyoya sarıp fırında pişirdim..Hafif oldu ve eşimde çokk beğendi..
Montig kilo çizelgesi için yardımcı olurum..Ben mesaja yazarak yapıyordum..Ama ilk sayfaya nasıl yapıldığını bilmiyorum..
şimdi mail adresimi gönderiyorum..
Akşam yemeğimi yedim 4 yemek kaşığı kereviz yemeği (1,5 puan) ve marul, domates yedim. Ekmek yemedim, hiç ihtiyaç hissetmedim de zaten. Toplamda 19,5 puan etti. Şimdi papatya çayı içiyorum 10'da iki tane meyve yerim. Bugün 30 dakika callanatics yaptım, 30 dk. da powerplate. Şu ana kadar toplam 11 bardak su içtim. Oh be kendimi şimdiden hafiflemiş hissediyorum. İnşallah hepimiz incecik oluruz. Benim amacım 60 kiloya inmek, daha önümde çok yolum var
Merhaba ben de bugün çiğköfte yedim ama 4 tanesine 3,5 puan hesapladım. Onun içinde puanlı olan bir tek bulgur ve yağ var. Bulgur zaten bir çay bardağı 2,5 puan, 1 çay bardağından 4'den fazla çiğ köfte çıkar. Yağ da onun içine en fazla 1 çay kaşığı denk gelir onu da 1 puan saydım etti 3,5 puan. Bence senin 1 tanesi için 1,5 puan çok olmuş belki 1 daha makul olabilir.
Akşam yemeğimi yedim 4 yemek kaşığı kereviz yemeği (1,5 puan) ve marul, domates yedim. Ekmek yemedim, hiç ihtiyaç hissetmedim de zaten. Toplamda 19,5 puan etti. Şimdi papatya çayı içiyorum 10'da iki tane meyve yerim. Bugün 30 dakika callanatics yaptım, 30 dk. da powerplate. Şu ana kadar toplam 11 bardak su içtim. Oh be kendimi şimdiden hafiflemiş hissediyorum. İnşallah hepimiz incecik oluruz. Benim amacım 60 kiloya inmek, daha önümde çok yolum var
ne güzell hem spor hemde dans. zumba dansı bu iş biçilmiş kaftan. bende videoları var. nasıl göndereceğim konusunda yardımcı olabilirsen göndereyim monticiğimBen 15 dakika dansettim, çok iyi geldi birde 100 kalori süper vallaaaaaa, sizinle de paylaşmak istdim. İla bir spo salonuna gitmek gerekmiyor yani. Ya da canınız istemiyorken sokaga çıkıp yürümek.Evde çok rahat yapılabilecek bir spor, hem de ruha gıda müzik hepimiz biliyoruz.Annler bebelerini de alablirler kucaklarına veya karşılarına, onların da hoşuna gider bu:) Çok güzel bir oryantal linki de buldum isteyene verebiilirim. Şıkır şıkır vallahi:)))
Vatan'dan Mine Şenocaklı'nın haberi...
10 dakika göbek atmak 100 kalori harcamak demek. Bir saat kıvırdınız mı gitti 500 kalori. Hergün 1 saat göbek atarak bir haftada yarım kilo verebilirsiniz.
Hoş geldin..Ben diyet yapamayan bir insanım..Ama bygün çokk mutluyum..Akşam hesabımı yapdım..Ne yiyeceğim diye düşünmedim ve hiçç aç değilim..Canım da bir şey çekmiyor..
BravoooBen bugün 1.5 saat durmadan temizlik yaptım..Oğlum bugün beni üzmedi,maşallah bebişime..Göbek atma linkini isterim..10 dakikada ordan,biri beni durdursun..
SABAH
1 bardak süt 3
Gevrek 2 yemek kaş. 2
ÖĞLE
1 kızarmış ekmek 1
1 çay k. reçel 0
peynir 2.5
Sucuk 2 dilim 3
salata domates 0
Şeker 1 tatlı kaşığı 0
AKŞAM
1 karnıyarık 2
çiğköfte 1 tane 1.5
Pilav 2 yemek kaşığı 1
yoğurt 2 yemek kaşığı 1
yağlı salata 1
Ara 3 erik 0,5
TOPLAM 18,5
aebenciğim görüşürüz. bu sene sabahçıyım erken yatıyorum o yüzden geç saatlerde bulunamıyorumhayırlı akşamlar hatunlar ...... hoşgeldin içinde hepinize teşekür ederim ...
mesajların hepsini okumadım ama okuycam şimdi odada kızlarım ders çalışacak .gece gelirim büyük ihtimal o zaman mönümüde yazarım ... eşim yok şehir dışına gitti iş için ... gece görüşürüz ...
gülfurenciğim sütü ben yarım yağlı tüketiyorum. puanı da 1 bardağı 2 puan istersen birde onu deneAslında doğru söylüyorsun.O zaman 1 puanım var,ne yesem acaba?Uyarın için teşekkürler.Aslında ben çok süt içerim ama puanı yüksek diye bir bardak içebildim..Pastorize günlük süt içiyorum,yağ oranına baktım %3 ben de ona 3 puan dedim..