Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

Bu sabah tartıldım ve ölçülerimi de aldım..Bu arada kilo vermişim çokk mutluyum..65.1 kg ile başlıyorum..Hayırlı olsun..
SABAH

1 bardak süt 3
Gevrek 2 yemek kaş. 2

ÖĞLE

1 kızarmış ekmek 1
1 çay k. reçel 0
peynir 2.5
Sucuk 2 dilim 3
salata domates 0
Şeker 1 tatlı kaşığı 0

AKŞAM

1 karnıyarık 2
çiğköfte 1 tane 1.5
Pilav 2 yemek kaşığı 1
yoğurt 2 yemek kaşığı 1
yağlı salata 1

Ara 3 erik 0,5

TOPLAM 18,5

Kontrol ederseniz sevinirim..Puanlamam doğrudur inşallah..

1 yemek kaşığı zeytinyağı 4 puan mı oluyor arkadaşlar?

Canım tüm yag puanları aşagıd, listenden düzelt istersen
butun siviyaglar... 1 tatli k……………………………........... 1 puan
1 yemek k.................................................................. 3 puan
tere yaglarin puanida ayni yani..
1 tatli kasigi 5 gr……………………………………………………... 1 puan
1yemek kasigi ............................................................ 3 puan

doymamış yag oranı dusuk yaglar var, mesela becel, kalbim gibi bunlarin puanlari farkli
1 tatli k…………………………………………………………………….. 0.5 puan
1 yemek k. ……………………………………………………………….1.5 puan

salca domates biber fark etmez 2 yemek k. 0.5 puan

Maşalah ogluşuna ve sana. sarkilari dinle sitenin adı, mail adresini bulamadım ki linki yollayayım, birdolu mail atmışım seni bulamadım

Puanlaman dogru gülfurencim , yanlız gevrek demişsin onu ne oldugunu anlamadım. Kilo vermene de çok sevindim, darısı başımıza inşallah

Gevrek dediğim çikolatalı kelogs.Listede gevrek şekerli diye geçiyor..Doğru değil mi?Ama iki kaşık az geliyor ama olsun..montig ilgin için ve her sorduğum soruya cevap verdiğin için teşekkürler..

hayırlı akşamlar hatunlar ...... hoşgeldin içinde hepinize teşekür ederim ...
mesajların hepsini okumadım ama okuycam şimdi odada kızlarım ders çalışacak .gece gelirim büyük ihtimal o zaman mönümüde yazarım ... eşim yok şehir dışına gitti iş için ... gece görüşürüz ...

Ben gece gündüz gelip gidiyorum..Bebişden ne zaman fırsat bulursam geliyorum..

Patlıcanları folyoya sarıp fırında pişirdim..Hafif oldu ve eşimde çokk beğendi..

Montig kilo çizelgesi için yardımcı olurum..Ben mesaja yazarak yapıyordum..Ama ilk sayfaya nasıl yapıldığını bilmiyorum..

Merhaba ben de bugün çiğköfte yedim ama 4 tanesine 3,5 puan hesapladım. Onun içinde puanlı olan bir tek bulgur ve yağ var. Bulgur zaten bir çay bardağı 2,5 puan, 1 çay bardağından 4'den fazla çiğ köfte çıkar. Yağ da onun içine en fazla 1 çay kaşığı denk gelir onu da 1 puan saydım etti 3,5 puan. Bence senin 1 tanesi için 1,5 puan çok olmuş belki 1 daha makul olabilir.

Akşam yemeğimi yedim 4 yemek kaşığı kereviz yemeği (1,5 puan) ve marul, domates yedim. Ekmek yemedim, hiç ihtiyaç hissetmedim de zaten. Toplamda 19,5 puan etti. Şimdi papatya çayı içiyorum 10'da iki tane meyve yerim. Bugün 30 dakika callanatics yaptım, 30 dk. da powerplate. Şu ana kadar toplam 11 bardak su içtim. Oh be kendimi şimdiden hafiflemiş hissediyorum. İnşallah hepimiz incecik oluruz. Benim amacım 60 kiloya inmek, daha önümde çok yolum var

Gevrek dediğim çikolatalı kelogs.Listede gevrek şekerli diye geçiyor..Doğru değil mi?Ama iki kaşık az geliyor ama olsun..montig ilgin için ve her sorduğum soruya cevap verdiğin için teşekkürler..
Rica ederim canım, severek yardımcı oluyorumtaıldıgın her şeyi sor, çekinme canım.
Tamam çok sagol canım. Yap ta nasıl yaparsa yap
şimdi mail adresimi gönderiyorum..

Şimdi yolladım linki. Mavi elbiseli hatuna tıkla o çok güzel, bittiği zaman alt tarafra başka videolarda çkıyor

Selam
Menün güzel canım, afiyet olsun. Sporlarınsa muhteşem bravo vallahi...

Aslında doğru söylüyorsun.O zaman 1 puanım var,ne yesem acaba?Uyarın için teşekkürler.Aslında ben çok süt içerim ama puanı yüksek diye bir bardak içebildim..Pastorize günlük süt içiyorum,yağ oranına baktım %3 ben de ona 3 puan dedim..

Bravo seninde benim gibi bebeğin var,nasıl spor yapabildin? Ben 9 ben beri uyutmaya çalışıyorum ama hala uyanık..Laptop açık ara ara buraya bakıyorum..İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya ineriz..Bilmiyorum ama ben bu sistemden ümitliyim..Bakalım deneyip göreceğiz..

Şimdi yolladım linki. Mavi elbiseli hatuna tıkla o çok güzel, bittiği zaman alt tarafra başka videolarda çkıyor[/QUOTE]

Teşekkür ediyorum..Bebeğim de uyanık karşısına geçip oynayayım ..

ne güzell hem spor hemde dans. zumba dansı bu iş biçilmiş kaftan. bende videoları var. nasıl göndereceğim konusunda yardımcı olabilirsen göndereyim monticiğim

kutlarım canım, birlikte başladım WW dilerim hepimizsağlık ve başarı ile kurtuluruz kilolarımızdan aebenciğim görüşürüz. bu sene sabahçıyım erken yatıyorum o yüzden geç saatlerde bulunamıyorum
harika tam bir motivasyonla başlamışsın sporlarda süper, kilo vermemek için neden kalmadı[/B] gülfurenciğim sütü ben yarım yağlı tüketiyorum. puanı da 1 bardağı 2 puan istersen birde onu dene

gülfurenciğim sütü ben yarım yağlı tüketiyorum. puanı da 1 bardağı 2 puan istersen birde onu dene[/QUOTE]

Süt konusunda çok kararsızım. Pastorize yani günlük süt içilmesi gerektiğini söylüyor,raf ömrü uzun olan sütü kullanmayın deniyor..Olmazsa ondan,bir ondan alayım..Siz ne düşünüyorsunuz?

Herkeze günaydın,güzel bir gün olsun..
montig aklıma şu takıldı,ben sabahları 1 kuyu karısı,1 kuru incir yiyorum..Bunları kaç puan alacağız..:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…