- 13 Ağustos 2011
- 1.597
- 9
günaydın montig ablam. günaydın kıslar ...
şahitlerimize ALLAHDAN rahmet diliyorum . artık bi son bulsun bu acılar ....
bu acılardan sonra diyetden bahsetmek ne kadar yavan geliyor insana dimi..
hayat devam ediyor diyorlarya işte .
...ablam dün listeleri inceledim tabi vakit buldugum kadar ... özelden gönderdiginden çok, 23. sayfada yazdıgın liste daha aydınlatıcı geldi bana . günlük aşına yiycekler (börek gibi) yazılmış o listede . aceba ona uymakda bi sakınca varmı ?? yanı bana gönderdigin listeyle o liste arasında fark varmı ?
bi soru daha . alınan yiycekler pro .karb. yag lif olarak . dengeli ya ablam ..fakat bunu her ögünde dengelimi almak lazım yoksa gün boyu dengede tutmak yeterlimi?
Günaydın Aebencim. haklısın.Hele bu sabah gazeteleri okurken şehitlerin yürkek yakan hikaelerini vermiş, okurken hüngür hüngür agladım. ma hayat devam eiyor haklısın.
Özelden gönderdiğim zaten diğerlerine katkı içindi. İlk paylaştıklarm önemli olan. O listeyi de baz alabilirsin tabi, sonuçta onlar da Almanyada yaşayan Türklerin çevirileri veya toplantıda sordukları soruların yanıtları. Ben size yolladıgım listeleri kendi sitesinden ve bazen de en yüksek değeri baz alarak yazdım listelere. Çünkü en ufak bir sapma, kilo vermeyi engellediği gibi, puandan az yeme de engelliyormuş. Sen oradak börek çörek vs. yi listene al tabi, bende kendi listemde zaman zaman güncellemeler yapıyorum. Aeben güldürdün beni çok yaşa sen, tabiki tüm gün için o değerler, her ögün olurmu kız. Oturup bir de onumu hesaplayacaz:)))))))))) Ayrıca haftada bir falan da bu düzenli yemenin dışına çıkıp, puanların dahilinde ne istersen yeme önerisi de var canım, sevdiğiniz yiyeceklerden kendinizi mahrum eteyin diyorlar, aklda olsun. Sevgiler