- 16 Mayıs 2008
- 44.080
- 77.970
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar ...
gece gelirim dedim ama kmısların dersleri uzun sürdü sınavları başlamış .. sonrada uykuya yenik düştüm ..
ben genelde cumaları kilo bildiriyorum . siz nasıl tartılacaksanız onada uyarım genelde günlükde tartılıyorum zati.
ama pazartesileri hafta sonundan çıktıgımdan hep artıda olurum .:26:
bu hafta kilom 63 900 gr. geçen haftaya göre 900gr artıdayım . fakat regl günüm dün olmuyşum oyüzen artı yoksa 63 düm .ölçülerinde aynı oldugundan bunu şişlik olrak kabul ediyorum ...
ablam dünki mönümde şöyle ... hiç tereddüt etmeden eleştirebilirsin. nerde ufak yanlışım var uyarabilirsin ablam . bi lakis bunu rica ediyorum madem yapıyorum tam yapmak isterim .. eski sayfları okumadan mönüme geçeyim .
kahvaltı .
2 dl kız. ekmek .(2 p )
k.k peynir .(2 p)
domates .salatalık ..(0)
tere. roka (0)
1çk. acı bal (0)
ara . 1elma (0)
öglen .
tavuk 100gr kadar ızgara.(3)
şalgam salatalık domates yeşilik (0).
ara.yr. koçan taze mısır hş.((2) 1 kşda yogurt aldım gl düşsün diye mısırın . puanından emin olmadım .
konserve mırır yazmış 2 kş 1 puan diye ama bence hş. mısırın puanı daha fazla olmalı .:26:
akşam ..
1 tb ıspanak (0).1kş yag (1)
1 br yogurt yaglı.)(aradaki yogurduda ekledim (2.5 puan .)
az.bib. turşusu (0):44:
1 dl ekmek (2p)az yufka ek. ((2p)
şalgam. maydonoz.(0)
1 sıgara böregi((1)
ara.. 1 kase alıç(0)
yaklaşık 18 puan ablam . benim puan 19 fakat biraz az kulanmak istiyorum . .tabi yanlış hesaplamadı isem ..
akşam biraz fala oldu .dün öyleden sonra dışardaydım çok yürüdüm ve eve döndügümde çok açtım şekerim düşünce böyle oluyor ..
gün bayu en az 2 saat yürümüşümdür ...
2 lt de su içtim .
1 kupada karışıt bitki çayları .
gece gelirim dedim ama kmısların dersleri uzun sürdü sınavları başlamış .. sonrada uykuya yenik düştüm ..
ben genelde cumaları kilo bildiriyorum . siz nasıl tartılacaksanız onada uyarım genelde günlükde tartılıyorum zati.
ama pazartesileri hafta sonundan çıktıgımdan hep artıda olurum .:26:
bu hafta kilom 63 900 gr. geçen haftaya göre 900gr artıdayım . fakat regl günüm dün olmuyşum oyüzen artı yoksa 63 düm .ölçülerinde aynı oldugundan bunu şişlik olrak kabul ediyorum ...
ablam dünki mönümde şöyle ... hiç tereddüt etmeden eleştirebilirsin. nerde ufak yanlışım var uyarabilirsin ablam . bi lakis bunu rica ediyorum madem yapıyorum tam yapmak isterim .. eski sayfları okumadan mönüme geçeyim .
kahvaltı .
2 dl kız. ekmek .(2 p )
k.k peynir .(2 p)
domates .salatalık ..(0)
tere. roka (0)
1çk. acı bal (0)
ara . 1elma (0)
öglen .
tavuk 100gr kadar ızgara.(3)
şalgam salatalık domates yeşilik (0).
ara.yr. koçan taze mısır hş.((2) 1 kşda yogurt aldım gl düşsün diye mısırın . puanından emin olmadım .
konserve mırır yazmış 2 kş 1 puan diye ama bence hş. mısırın puanı daha fazla olmalı .:26:
akşam ..
1 tb ıspanak (0).1kş yag (1)
1 br yogurt yaglı.)(aradaki yogurduda ekledim (2.5 puan .)
az.bib. turşusu (0):44:
1 dl ekmek (2p)az yufka ek. ((2p)
şalgam. maydonoz.(0)
1 sıgara böregi((1)
ara.. 1 kase alıç(0)
yaklaşık 18 puan ablam . benim puan 19 fakat biraz az kulanmak istiyorum . .tabi yanlış hesaplamadı isem ..
akşam biraz fala oldu .dün öyleden sonra dışardaydım çok yürüdüm ve eve döndügümde çok açtım şekerim düşünce böyle oluyor ..
gün bayu en az 2 saat yürümüşümdür ...
2 lt de su içtim .
1 kupada karışıt bitki çayları .
Son düzenleme: