Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

hayırlı sabahlar hayırlı cumalar ...:KK16:

gece gelirim dedim ama kmısların dersleri uzun sürdü sınavları başlamış .. sonrada uykuya yenik düştüm ..:KK17:

ben genelde cumaları kilo bildiriyorum . siz nasıl tartılacaksanız onada uyarım genelde günlükde tartılıyorum zati.:KK37:
ama pazartesileri hafta sonundan çıktıgımdan hep artıda olurum .:26:
bu hafta kilom 63 900 gr. geçen haftaya göre 900gr artıdayım . fakat regl günüm dün olmuyşum oyüzen artı yoksa 63 düm .ölçülerinde aynı oldugundan bunu şişlik olrak kabul ediyorum ...

ablam dünki mönümde şöyle ... hiç tereddüt etmeden eleştirebilirsin. nerde ufak yanlışım var uyarabilirsin ablam . bi lakis bunu rica ediyorum madem yapıyorum tam yapmak isterim ..:KK16: eski sayfları okumadan mönüme geçeyim .

kahvaltı .
2 dl kız. ekmek .(2 p )
k.k peynir .(2 p)
domates .salatalık ..(0)
tere. roka (0)
1çk. acı bal (0)

ara . 1elma (0)

öglen .
tavuk 100gr kadar ızgara.(3)
şalgam salatalık domates yeşilik (0).

ara.yr. koçan taze mısır hş.((2) 1 kşda yogurt aldım gl düşsün diye mısırın . puanından emin olmadım .
konserve mırır yazmış 2 kş 1 puan diye ama bence hş. mısırın puanı daha fazla olmalı .:26:

akşam ..
1 tb ıspanak (0).1kş yag (1)
1 br yogurt yaglı.)(aradaki yogurduda ekledim (2.5 puan .)
az.bib. turşusu (0):44:
1 dl ekmek (2p)az yufka ek. ((2p)
şalgam. maydonoz.(0)
1 sıgara böregi((1)

ara.. 1 kase alıç(0)

yaklaşık 18 puan ablam . benim puan 19 fakat biraz az kulanmak istiyorum . .tabi yanlış hesaplamadı isem ..

akşam biraz fala oldu .dün öyleden sonra dışardaydım çok yürüdüm ve eve döndügümde çok açtım şekerim düşünce böyle oluyor ..

gün bayu en az 2 saat yürümüşümdür ...
2 lt de su içtim .
1 kupada karışıt bitki çayları .

Son düzenleme:
:KK3::KK3: hoşgeldin aebenciğim , yazdıklarını okuyunca çok sevindim. bende biraz monti yaptım ama yasaklar çok sıktı beni o yüzden ww de yasak olmaması beni çekti. inşallah kilolarımızı sağlık içinde veririz.
sayımız artıyor çok güzel. hangi gün tartılıyoruz:KK52:
hoşbuldum leceyim ..:KK16:
Selam canım naber:13:
Evet sonunda aebeni ikna etim,:KK62: sagolsun ilgilendi o da.Zaten aeben ikna olmadıgı bir işe girmez, onun da bu işe soyunması dogru yolda oldugumuzu gösteriyor.:KK69: Sanada ayrıca teşekkü ederim laceycim. WW. topigini tekrar canlandırdıgımda ilk sen vardı yanımda, iyi ki varsın canım.:KK70:

r
:KK17::KK17::KK17::KK17:17:
monticiğim aebenin burada olması benide mutlu etti.senin emeğin bizimde katılımımız ile inşallah bu işi başaracağız:13:
:
inşallah... benim bünye buna der bilmiyorum laceyim :KK37:ne yapsam hemen gardını alıyor sanırım yeter bukadar diyor ve kilo veremiyorum .:KK19:
Hoş geldin..:KK16: Ben diyet yapamayan bir insanım..Ama bygün çokk mutluyum..Akşam hesabımı yapdım..Ne yiyeceğim diye düşünmedim ve hiçç aç değilim..Canım da bir şey çekmiyor..:21:

Bravooo:KK9: Ben bugün 1.5 saat durmadan temizlik yaptım..Oğlum bugün beni üzmedi,maşallah bebişime..Göbek atma linkini isterim..10 dakikada ordan,biri beni durdursun..:KK9::KK9:
hoşbuldum sende hoşgeldin .. canım diyet yapmayan biri isen güzel sonuçlar alırsın merak etme ..:KK34:

kıslar şimdi acil çıkmama lazım kiatplarımı almak için çıkıcam sırf akşam gelemedim diye girdim .:KK17::KK17:
görüşürüz ..:KK3:

Herkeze günaydın,güzel bir gün olsun..:KK16:
montig aklıma şu takıldı,ben sabahları 1 kuyu karısı,1 kuru incir yiyorum..Bunları kaç puan alacağız..:18:

Günaydn canım Kurutulmuş meyve her çeşit. 1 adet 20.g……………………0.5 puan

kuru kayisi 6 tane 2 puan. listenize kaydedin

Son düzenleme:
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar ...:KK16:

gece gelirim dedim ama kmısların dersleri uzun sürdü sınavları başlamış .. sonrada uykuya yenik düştüm ..:KK17:

ben genelde cumaları kilo bildiriyorum . siz nasıl tartılacaksanız onada uyarım genelde günlükde tartılıyorum zati.:KK37:
ama pazartesileri hafta sonundan çıktıgımdan hep artıda olurum .:26:
bu hafta kilom 63 900 gr. geçen haftaya göre 900gr artıdayım . fakat regl günüm dün olmuyşum oyüzen artı yoksa 63 düm .ölçülerinde aynı oldugundan bunu şişlik olrak kabul ediyorum ...

ablam dünki mönümde şöyle ... hiç tereddüt etmeden eleştirebilirsin. nerde ufak yanlışım var uyarabilirsin ablam . bi lakis bunu rica ediyorum madem yapıyorum tam yapmak isterim ..:KK16: eski sayfları okumadan mönüme geçeyim .

kahvaltı .
2 dl kız. ekmek .(2 p )
k.k peynir .(2 p)
domates .salatalık ..(0)
tere. roka (0)
1çk. acı bal (0)

ara . 1elma (0)

öglen .
tavuk 100gr kadar ızgara.(3)
şalgam salatalık domates yeşilik (0).

ara.yr. koçan taze mısır hş.((2) 1 kşda yogurt aldım gl düşsün diye mısırın . puanından emin olmadım .
konserve mırır yazmış 2 kş 1 puan diye ama bence hş. mısırın puanı daha fazla olmalı .:26:

akşam ..
1 tb ıspanak (0).1kş yag (1)
1 br yogurt yaglı.)(aradaki yogurduda ekledim (2.5 puan .)
az.bib. turşusu (0):44:
1 dl ekmek (2p)az yufka ek. ((2p)
şalgam. maydonoz.(0)
1 sıgara böregi((1)

ara.. 1 kase alıç(0)

yaklaşık 18 puan ablam . benim puan 19 fakat biraz az kulanmak istiyorum . .tabi yanlış hesaplamadı isem ..

akşam biraz fala oldu .dün öyleden sonra dışardaydım çok yürüdüm ve eve döndügümde çok açtım şekerim düşünce böyle oluyor ..

gün bayu en az 2 saat yürümüşümdür ...
2 lt de su içtim .
1 kupada karışıt bitki çayları .

Günaydın aebencim
peyniri yaglı yediysen 2.5 puan olur
Mısır, kuru örneğin. patlamış mısır, 1 çorba kaşığı, 10 g buradan gözkararı hesaplarsın zaten. yediğin mısır aşagı yukarı kaç çorba kaşıgı eder?Ayrıca kaynamış mısır yediysen, mısır şişeceginden koserve ile aynı miktardadır. Sigara böreği ve yufkadan emin değilim aben, puanı az yazılmış gibi geldi bana. 1 dal yufka 150 gr. kadar geliyor (ekmekle karşılaştırınca ) puanınn daha çok olması gerek. Bugün bulabilirsem yazacam size de Ben tıek yufkdan birşeyler yapacagım için farkettim puanını ve beklemeye aldım yufkayı. Bunun dışında gayet iyi bir liste olmuş. Ayrıca fazla yedinse bile 2 saat yürümüşsün ya bu yürüyüş dengelemiştir yediklerini . sevgiler canım Not.(ara.. 1 kase alıç(0)

Alıç ne ki bilemedim?

Son düzenleme:
Canım kilo konusundaki endişelerini anlıyorum, çok haklısın ayrıca. Rejim yapa yapa metobolizmayı iyice yavaşlattık.
Aynı korkuları ben de yaşıyorum seninle. Dr diyetisyen arkadaşım bir diyet lisesi verdi bana ww ile karşılatırayım diye (bu diyet orta yaş grubunu da kapsıyor ayrıca) Bu diyetle 55 yaşındaki kadın dünyanın kilosunu vermiş. Eczacı olan kadının kızı yanında çalışan kilolu genç kıza uygulatmış bu listeyi kız 3 ayda 16 kilodan fazla vermiş. Listeyi inceledim, günde 8 dilim ekmek, 4 porsiyon meyve, var bizim menüden fazla. Yani dedi ki bizim listeye 'bununla da zayflayamazsanız artık uzun bir müddet kilo vermeyi unutun.' Özellikle bana önerisi, günde hiç değilse 20 dakia dans et dedi.Yani aynı şey benim içinde geçerli,bunlada veremezsem diyeti bırakacam (biliyon ben birde metebolizmayı yavaşlatan laç kullanıyorum) Şükür sizde bu durum yok, yani daha rahat kilo verirsiniz. Hııı meyveyi 4 porsiyon dedi ama . 1 küçük elma 1 pr. Bir ortaboy seftali de 1 prs. yapıyor hesab buna göre yapıp ben günde 2 meyve yiyorum) Salata olarak ta önerisi .günde salata (Hıyar) 1 domates 1 ve bol yeşillik (nişastasız oldugu için)Puanı 0 olanları abartmayın dedi kısacası Bunun dışında listenizi gayet rahat uygulayın, çok güzel dedi. hatta 1 kopyasını da aldı benden..Sevgiler

Not: İstiyorsan arkadaşlar da söyleyip tartı günün cumaya da alabiliiz aeben. Ayrıca başlangıç kilonu biliyorsun, p.tesi tartılmana gerek yok bence.

Son düzenleme:
Bravo seninde benim gibi bebeğin var,nasıl spor yapabildin? Ben 9 ben beri uyutmaya çalışıyorum ama hala uyanık..Laptop açık ara ara buraya bakıyorum..İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya ineriz..Bilmiyorum ama ben bu sistemden ümitliyim..Bakalım deneyip göreceğiz..[/QUOTE ]

Ben haftada 3 gün spor salonuna powerplate yapmaya gidiyorum o sırada eşim işten gelmiş oluyor oğluma eşim bakıyor. Bir de oğlum gün içinde uyursa spor yapmaya çalışıyorum ama benimki çok az uyuyor zor oluyor. Bu aralar zayıflama işine kafayı taktığım için evi falan temizlemeyip spor yapıyorum ama artık ev berbat durumda bugün temizlesem iyi olacak. Çok şükür oğlum 9'da uyuyor o uyuduğu zaman da ütü, bulaşık gibi ufak işlerimi yapıyorum. Spor şart sporsuz kilo çok zor veriliyor, ben spora rağmen ancak haftada yarım kilo verebiliyorum ama ben de bu sistemden çok umutluyum inşallah daha çok verebilirim.

ne güzell hem spor hemde dans. zumba dansı bu iş biçilmiş kaftan. bende videoları var. nasıl göndereceğim konusunda yardımcı olabilirsen göndereyim monticiğim

Ben de zumbanın videolarını arıyorum ama bulamadım. Sana özelden mail adresimi göndersem bana da videoları gönderebilir misin.

Zayıflamak için spor yapmak, salonlara gitmek şart mı? Spora ayıracak zaman nerede mi diyorsunuz? O zaman alın elinize süpürgeyi ütüyü...

Fazla kilolarınızdan yakınıyor, spora ayıracak zaman ya da paranızın olmadığından şikâyet ediyorsanız, size en uygunu ev işleri yapmak. Toz almak, ütü yapmak gibi gündelik hayatın sıkıcı uğraşları, fazla kalorilerden kurtulup formda kalmayı sağlıyor. Kâbus olarak görülen bulaşık yıkamak, banyo ovmak gibi işler hem kasları çalıştırıyor, hem de vücudu zinde tutuyor.
30 dakikada kaç kalori?
30 dakikalık ev işine karşılık yakılan kalori oranları şöyle:

50 kalori: Toz almak, yüksek rafları temizlemek, perde takıp çıkarmak.

70 kalori: Ütü yapmak, yatak hazırlamak, kıyafetleri kaldırmak.

80 kalori: Yemek hazırlamak, sofrayı düzenlemek.

90 kalori: Yerleri süpürmek ya da silmek.

100 kalori: Bulaşık yıkamak, odayı toplamak, eğilip - kalkmak.

150 kalori: Camları silmek, araba yıkamak.

200 kalori: Banyo ovmak, torba taşımak.

250 kalori: Merdiven çıkmak, boya yapmak

6 Dakikada Nasıl Kalori Yakılır?

Araştırmalara göre, 6 dakikada enerjik egzersizler yaparak kalori yakabilirsiniz. Zayıflamak ve formda kalmak için bu kadar kısa süre ayırmanız yeterli.

İlk 1 dakika: Yer değiştirerek zıplayın. Çömelip doğrularak kanguru gibi zıplayın. Sağdan sola yer değiştirip, çömelip doğrulup zıplayarak hareket edin.

30 saniye: Olduğunuz yerde yavaş yavaş koşun.

1: 30 dakika: Zıplayıp koşturarak patenle kayıyor gibi sağdan sola hareket edin. Bu sırada bacaklarınızı ve kollarınızı hareketli bir şekilde sallayın.

1 dakika: Kollarınız başınızın arkasında düz yere uzanın ve mekik çekin. Ayrıca el ve ayaklarınızı çapraz bir şekilde hareket ettirerek fotoğraftaki hareketi tekrarlayın. El ve ayaklarınızı 30 saniyede bir değiştirin.

1 dakika: Çömelip atlayın. Zaman zaman elleriniz başınızın arkasında twist yapıyor gibi zıplayın. Gövdenizi sağa sola çevirin. Elleriniz başınızın üzerinde atlayın. Dizlerinizi yavaşça yere değdirerek oturup kalkabilirsiniz.

6 dakika bu hareketleri yaparsanız, inanılmaz bir efor sarfetmiş ve kalori yakmış olacaksınız.

Kaynak:Mynet

Kızlarcım hee heeeee yarım kg gitmiş, dayanamadım tartıldım. :nazar::nazar::KK8:Ben verdimse herkes verir )çünkü metebolizmaı yavaşlatan, karbonhidrat ve tatlı ihtiyacını da arttıran 2 ilaç kullanıyorum ben mecburen):KK14:

Biraz evvel yazıklarıma ilaveten yazıyor ve önemle hatırlatıyorum arkadaşlar.....
Sebze meyve (özellikle yeşi yapraklı sebzler ve patlıcan t.fasülye, kabak v.s...Bunları günde mutlaka en az 1 porsiyon tüketmezsek kilo verimi (bağırsak hareketlerinin de yavaşlaması ve daha bir çok nedenden dolayı) duruyor. Bunları yemeyi ABARTMAYACAGIZ ama hiç yememezlik te etmeyecegz. WW şöyle bir uyarı yapmış .''Taze sebze ve meyvelerden her gün en az bir avuç yemezseniz kilo veremezsiniz.''.Bu işi üsltenen biri olarak ben uyarayım da, gerisi size kalmış...İnşallah hepmiz her hafta tartıda sevinç çıglıkları atarız, bunu çok istediğim için bildiğim, ögrendiğim her bilgiyi sizlerle paylaşmayı boynuma borç biliyorum. Hepinize kucak dolusu sevgiler ve hayırlı cumalar...:KK19::KK34::KK54:

Kızlar ben yufkayı ölçtüm, biçtim ve bendeki puanı 4 olarak değiştirdim 2 - 2,5 puan çok az geldi gözüme. yufkanın 1 dalı 100- 150 gram geliyor 2,5 puan asla olamaz diyorum...

Bu arada ben bendeki listeyi bir çok yiyecegin puanına ulaştıgım için güncelledim. İsteyenler özelden mail adreslerini (ve nicklerinizi de yazın) versinler tekrar yolayayım. Eskisini iptal edersiniz. Hatırlatma.. Bu listeyi topikte aktif olan arkadaşlara yollayacagım. Diğerleri lütfen ısrar etmesin...

Bu günkü listem
Sabah
2 dilim kızarmış çavdar ekmegi 2
1 dili yaglı isli peynir 2,5
1 bardak yarım yaglı süt 2
1 adet yufka 4
bol yeşilik, domates sos 0
1 tatlı kaşıgı sıvı yag 1
İstavrit balıgı bugulama 3
3 çeri domate,1 salatalık 0
Yeşil salata, yagsız limonlu 0
2 küçük dilim bitter çikolata 2,5
Toplam 17 puan
8 bardak su
Yirmi dk yürüyüş
20 dakika dans

Gözleme tarifi: 1 yufkayı yaydım.Yarım fincan sütle her yerini ıslattım. Üzerine maydonoz, taze naneve hazırladıgım katkısı domates sosunu harç yapıp yaydım. kenarlarını bohça şeklinde katladım. 1 tatlı kaşıgı sıvı yag ile tflonda orta dereceli ateşte pişirdim.

İstavrit tarifi

Malzemeler:½ kg istavrit1 adet kuru soğan1 büyük domates.Limon, tuz, karabiber ..
Balıkları temizleyip yıkayın.Bir tepsiye yada yayvan bir tencereye soğanı halka halka doğrayın.Üzerine balıkları koyun.Onunda üzerine küp küp kestiğiniz domatesleri koyun.3-4 adet limon dilimleri ile süsleyin.Tuzunu ve karabiberini ekleyin.Balıkların üzerini geçmeyecek kadar su koyun.Kapağını kapatıp pişirmeye bırakın.

selam kizlar,
dun ilk kez puanlara dikkat ederek yedim acikcasi eski diyetimden farkli birsey yemedim diyebiliriz cok da sagliksiz beslenmiyormusum zaten bunu anladim.
neyse bu hafta 1.5 kilo vermisim bakalim haftaya ww ile nasil bir fark olacak :KK31:

selam kizlar,
dun ilk kez puanlara dikkat ederek yedim acikcasi eski diyetimden farkli birsey yemedim diyebiliriz cok da sagliksiz beslenmiyormusum zaten bunu anladim.
neyse bu hafta 1.5 kilo vermisim bakalim haftaya ww ile nasil bir fark olacak :KK31:

Merhabaaaa Seni merak ediyordum bende Nasılsın canım?:KK19: Bak ben 2 kg verdim 2 hafta olmadan ve neredeyse imkansızı başardım.:nazar: Lütfen sana önerdiğim şekilde saglıklı beslen, nasıl zayıfladıgına sende şaıracaksın ve çok mutlu olacaksın.:KK8: Canımcımben hem menepoza girdim, hem de lityum gibi metebolizmayı yavşlatan ilaç kullanmak zorundayım ve ben bile verdim, ötesini var sen anla. Lütfenn vazgeçme.Kilo vermene de çok sevindim canım.:nazar: Aklına takılan her şeyi,topikten özelden veya msn den sorabilrsin:KK64: bana, yanındaym unutma. sevgiler

Son düzenleme:
Merhabaaaa Seni merak ediyordum bende Nasılsın canım?:KK19: Bak ben 2 kg verdim 2 hafta olmadan ve neredeyse imkansızı başardım.:nazar: Lütfen sana önerdiğim şekilde saglıklı beslen, nasıl zayıfladıgına sende şaıracaksın ve çok mutlu olacaksın.:KK8: Canımcımben hem menepoza girdim, hem de lityum gibi metebolizmayı yavşlatan ilaç kullanmak zorundayım ve ben bile verdim, ötesini var sen anla. Lütfenn vazgeçme.Kilo vermene de çok sevindim canım.:nazar: Aklına takılan her şeyi,topikten özelden veya msn den sorabilrsin:KK64: bana, yanındaym unutma. sevgiler

sen de cok iyi vermissin tebrik ederim :KK34: hem de menopoza ragmen.. :KK9:
vazgecmiyorum korkma hem de aksine daha da hirslandim kilolarin azaldigini gordukce. destegin icin tesekkur ediyorum :KK54::KK54::KK54:

sen de cok iyi vermissin tebrik ederim :KK34: hem de menopoza ragmen.. :KK9:
vazgecmiyorum korkma hem de aksine daha da hirslandim kilolarin azaldigini gordukce. destegin icin tesekkur ediyorum :KK54::KK54::KK54:

Menepozdan da ötesi, aldıgım ilaçlar .:KK17: Zaten 1 yılda 12 kg gibi kilo almaın nedeni onlar, ve almaya da devam etmek zorundayım.:KK5: O zinciri kırdım şükür. 73 e yapışıp kalmıştım son 3 aydır, 71 i gördüm çok şükür.:nazar::nazar::nazar::KK62:
Rica ederim ayrıca, hep birlikte motivasyonu düşürmeden verecez inşallah

Son düzenleme:
selamlar ... kitapları aldık geldik arkadaşlarla bu arada 3 saatde yürüdük ...:)
ama gelince hepimiz toplanip yemek yadik inşallah puanları aşmamışımdır ...

Kızlar ben yufkayı ölçtüm, biçtim ve bendeki puanı 4 olarak değiştirdim 2 - 2,5 puan çok az geldi gözüme. yufkanın 1 dalı 100- 150 gram geliyor 2,5 puan asla olamaz diyorum...

Bu arada ben bendeki listeyi bir çok yiyecegin puanına ulaştıgım için güncelledim. İsteyenler özelden mail adreslerini (ve nicklerinizi de yazın) versinler tekrar yolayayım. Eskisini iptal edersiniz. Hatırlatma.. Bu listeyi topikte aktif olan arkadaşlara yollayacagım. Diğerleri lütfen ısrar etmesin...
evet ablam bende tam onları yazacaktım bazı puanlar birbirityle örtüşmüyor bı yufka 2 puan olamaz . 1 dl baklva 7 puanken .:44: buda bence baklavaya yazık olmuş . onun yerine 1 kase sütlaça bakıyorum 2 puan nasıl olur 1 kase sütlaçda nerden baksan 2 kş şeker vardır bayada pirinç ve süt . hapsini toplasan daha fazla eder.
şekerin 1 kş 1 puan 1 dl baklvada ancak 1 kş şeker vardır 1 kş un 1 kş yag diyelim 7 puan çok 1 dl baklava için ...
bazı uymayan puanlar var bencede.

sanırım bu hesap işi baya karışık olacak . :44: bu beni zorluyor biraz ben genelde karışık beslenen biriyim 2 çeşitle pek sofradan kalkamıyorum .:KK17:

Son düzenleme:
Menepozdan da ötesi, aldıgım ilaçlar .:KK17: Zaten 1 yılda 12 kg gibi kilo almaın nedeni onlar, ve almaya da devam etmek zorundayım.:KK5: O zinciri kırdım şükür. 73 e yapışıp kalmıştım son 3 aydır, 71 i gördüm çok şükür.:nazar::nazar::nazar::KK62:
Rica ederim ayrıca, hep birlikte motivasyonu düşürmeden verecez inşallah
tebrikler ablacım ....:KK9:

selam kizlar,

sizide tebrik ederim ...:KK9:

Bu günkü listem
Sabah
2 dilim kızarmış çavdar ekmegi 2
1 dili yaglı isli peynir 2,5
1 bardak yarım yaglı süt 2
1 adet yufka 4
bol yeşilik, domates sos 0
1 tatlı kaşıgı sıvı yag 1
İstavrit balıgı bugulama 3
3 çeri domate,1 salatalık 0
Yeşil salata, yagsız limonlu 0
2 küçük dilim bitter çikolata 2,5
Toplam 17 puan
8 bardak su
Yirmi dk yürüyüş
20 dakika dans

Gözleme tarifi: 1 yufkayı yaydım.Yarım fincan sütle her yerini ıslattım. Üzerine maydonoz, taze naneve hazırladıgım katkısı domates sosunu harç yapıp yaydım. kenarlarını bohça şeklinde katladım. 1 tatlı kaşıgı sıvı yag ile tflonda orta dereceli ateşte pişirdim.

İstavrit tarifi

Malzemeler:½ kg istavrit1 adet kuru soğan1 büyük domates.Limon, tuz, karabiber ..
Balıkları temizleyip yıkayın.Bir tepsiye yada yayvan bir tencereye soğanı halka halka doğrayın.Üzerine balıkları koyun.Onunda üzerine küp küp kestiğiniz domatesleri koyun.3-4 adet limon dilimleri ile süsleyin.Tuzunu ve karabiberini ekleyin.Balıkların üzerini geçmeyecek kadar su koyun.Kapağını kapatıp pişirmeye bırakın.
afiyet olsun ablam ....

X