Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımm.. ben özel mesaj atamıyorum mail adresimi veremicem bu durumda :) buradaki listeden çok mu farklı puanlar?
özel mesaj atamıyorum
c-caliskan1 hotmail buraya atabilirsen minnettar olurum.
çok istiyorum bu diyeti yapabilmeyi.
aynı o şekilde yazılıyor canım. Emin ol eşim dışında kimseyle paylaşmayacağım, oda unutacak nasıl olsa :) bekliyorum cnm.
ben hergün yazmaya çalışıcam menülerimi. böylece kendime de gaz vermiş olucam hem sizinkileri de öğrenmek istiyorum.
evet türkiyedeyim cnm. gr olarak yollarsan iyi olur. bekliyorum :)
emeğine sağlık canım şöyle bir göz gezdirdim. Harika bir liste. Karışık görünmüyor. Çok teşekkür ederim.
İnceleyip bugün yediklerimi paylaşayım
KIZLAR SON BİR HATIRLATMA ÖNEMLİ!!! W.W. UYGULAYACAK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE !!!!!!
Bulgur patates,pirinç, makarna, erişte vs. ve bakliyatlarla yaglı et, süt, yogurt gibi besinleri aynı ögünde tüketmeyin Bu ürünlerin yagsız olmasının nedeni bu. Bu ürünlerin yanına bol bol yagsız limonlu, sirkeli salata veya yagsız pişirilmiş sebze tüketebilirsiniz...Zaten dikkat edilirse w.w. de önemli olan yagı azaltmak....
Doyana kadar makarna yiyip, yanına yag içeren bir de ürün ekleyip, neden kilo vermiyorum diye düşünmeyin.
Benim şimdiye dek araştırdıklarıdan çıkardıgım bu sonuç oldu.
Bir de diyetin saglıklı gitmesi için günlük öngörülen (puanlar dahilinde) protein, yag, karbonidrat dagılımını dengeli yapın. Bu diyete ilk başlayanlar alışma evresinde en sevdiği, özlediği yiyecekleri (puanları ölçüsünde) yiyerek başlayabilirler....Gıdaların puanlarını baz alarak çok değişik ve leziz yemekler hazırlanabilir. (Bizimle de tarifleri paylaşısanız seviniriz) Benim puanım 18 çıktı. Fakat Türkiyedeki ürünerin yağlı oldugunu düşünerek puanımı 16 ya çektim. Günlük 16 puan besleniyorum. Meyveyi sebzeyi 0 puan diye (hepsi değil) abartmıyorum. Sonuçta meyvede de fruktoz var.. Günlük 3, en fazla 4 adet meyve (gramaja dikkat) tüketimini aşmayın derim..Türkiyede bu diyeti deneyip, kilo veremeyenlerin olması da bu tür inceliklere dikkat etmemesinden dolayıdır. Oldu ki günlük puanı aşmak durumunda kaldınız, hiç üzülmeyin. Eresi gün, bir gün önce fazla harcadıgınz puan kadar eksik beslenin ve açıgı meyve sebze ile dengeleyin, aç kalmayın. Çok güzel, çok mantıklı, ama dikkat isteyen bu diyetin hepimizi istediği kiloya indirmesi dilegi ile sevgiler....
yazdıkların o kadar mantıklı ki, ben puanımı 20 olarak hesaplamıştım. kilom 69 ama sende 16 puanı görünce o zaman bende mi 16 ya çeksem acaba diye düşünmeden edemiyorum. liste için mail adresimi yazdım ama istersen özel mesaj olarak da gönderebilirsin monticiğim