Selam abencim bu gün resmen midem kazındı. Öglende arkadaşımdaydım salata üzerine tavuk parçaları koyduktu. tavugu az yedimdi ondan herhal. bir galeta yememek için zor tuttum kendimi. Biraz evvel bari agzıma biraz tavuk atayım dedim o da ne...tavugu didikleye didikleye dün yemişim bir lokma kalmış(( deep frezeden çıkarsam çözülmeyecek bende akşama salata yanına 2 yumurta haşlayacm mecburen..senin kilolarının yagdan gitmesine sevindim, ben dün çok salatalık yedim, o ödem çözücü biliyorsun. giden kilomun yarısı su yarısıda oturmayan son aldıgım kilolardan diye düşünüyorum.. Sevgiler canım
Selam abencim, lacey yok meydanlarda haklısın. Tatile gitse bize haber verirdi diye düşünüyorum, umarım iyidir...Waaaoooowwww ev baklavası hagünaydın ablam ....
laceyim nerelerdesinnn?
ablam ben sabahları yumurta yiyorum . malum 8.9. gibi tavuk çekilmiyor .
yeni alınan kilolara bu tür beslenme birebir hemen atıyor
gelelim bu güne ablam kilo 65 7 olmuş bubsabah itibari ale yag ölçümde fene deyil . ama gel gelelim ölçilerimde bi degişiklik yok .inşallah ilerleyen günlerde oda gider.
birde dün yıogun spor yapmıştım ondan kaslarım genilemişl ölçüme yansımamış olabilir diyede düşünüyorum :44: bakalım devam ..
sende durumlar nasıl ablam ?
birde dün 3 tepsi baklava yaptımne güzelde duruyorlar yarın yasinim var benim evde . ertesi günde kendi toplantım ben pzartesi başlarken bunları unutmuşum iyimi.
ama olsun sab redicem bir kere başladım
bugün temizlik işi var , birde yaprak sarıcam bir tencereemegimin karşılıgını görmek istiyorum ...
ablam bende migde kazındaması vs olmuyor tam tersi baya tok oluyorum tavukdan birde dr. verdigi ilacı kulanmaya başladım tekrar karbon almayınca çok gaz ve şişlik olmuyor .. o yüzden kulllanan biliyorum .. ablam aralarda açıkınca ayran içç..
Selam abencim, lacey yok meydanlarda haklısın. Tatile gitse bize haber verirdi diye düşünüyorum, umarım iyidir...Waaaoooowwww ev baklavası hahayatta dayanamam ne diyet dinlerim ne başka şey. Yıllardır ev baklavasına öyle hasretim ki Ellerine saglık canım. Ben bu sabah aldım ölçüyü 1 ayda bel ve basenden 2 cm genişleme olmuş sadece. Bugün kilom yine 65, yani vermrmişim. Bugün dayanamadım 5 tane kayısı yedim, şu aralar tansiyonum çok oynuyor, havada geziyor gibiyim anı çıkış ve inişler oluyor o yüzden de çok fazla yüklenemiyorum kendime. Aşkam yine salata ve tavuk yiyecem, gece pisbogazloıgım tutarsa 1-2 salatalık kemiririm. Zaten dişlerim yapılıyor, komple ust damak. Dişler kesildi, çekildi agzımda geçici dişimşi birsey var o da çok rahatsız ediyor yemek yerken falan, sanırım pazartesiye kadarda sürecek dişlerimşn provasının bitip takılması neyse canım bende durumlar bunlar. Topikte okudugum kadarı ile kaçamak yapanlarda gayet güzel kilolar vermişler. En azında özel günlerinden birinde birazcık kaçamak yap, nefsin körlensin, diyuetten soguma derim canım, tabi sen bilirsin...Çok öpüyorum seni...
ablam öyle deme yav ben bi başladımmı gerisi gelir kaçamagıno yüzden hiç bozmayım elimden geldigince devam edeyim .
ah ablam yakın olsak 1 tepsisini sana yolardım . bu konuda baya marifetli oldugumu söylerler .
dişlerinide güle güle kullan ablam .
bende yumurtalı peynrili kahvaltı tavuk ve salata öyle yemegi ikindide hş. yumurtayı yogurda bulayıp yedim azda mayonez katıp biber katıp . aslında tavuk yiyecekdim ama pazara çıkıyordum bunları yedim . şimdide tokum sanırım tavuk kaldı
yarın sabah ölçülerimiz biraz olsun inmiş olur inşallah .
arkadaşda devam ediyormu ablam onda durumlar nasıl ?
sabaha görüşüğrüz inşallah yarın koşturmaca beni bekliyor
Günaydın abencim. Baklava sözlerin için teşekkür ederim, yemiş kadar oldum canım. Evet mutfak konusunda çok becerikli oldugunu yazdıklarından anlıyorum, ellerine saglık. Diyeti arkadaşımla birlikte devam ettiriyoruz. <<dün öglende ben onda yemekte idim, bu gün o gelecek bana. Sabah tartıldım 64 kilo olmuşum abencim, yani 1 kilo daha gitmiş,ama ölçülerim aynı. Zaten son 1,5 - 2 kiloyu yeni almıştım onlar gitti, yani eski kiloma döndüm şükür. Ama asıl bundan sonrası önemli. Biliyorsun çok ugraştıgım halde bir türlü 63 e düşememiştim öncedende, bakalım bu diyet verdirecekmi bana 1 kilo daha.Cumartesiye kadar devam ettirecem (pazar yaş günüm biliyorsun) şayet bu önumuzdeki 3 günde 1 kilo daha verebilirsem 3 gün ara verip 5 gün daha yapacagım topik sahibi gibi.60-61 olsam yeterde artar bana. Umarım sende de devam ediyordur kilo verme durumu. Sevgiler canım, sana kola gelsin.
iyi günler ablam ...
haberler bendede aynı ablam .
64 olmana sevindim
bende 65 1 olmuşum dünden bu ayan 600gr daha gitmiş . ölçülerimde inmaya başladı şükür . yag ölçümleride iyi sudan gitmiyor ablam yagdan gidiyor
inanıyorum ki 63 zincirinişde kıracaksın
ablam hazırlıklar tamam şu an misafirlerimi bekliyorum .. dünde 1 tencere yaprak sardım .ama inanırmısın yaptıklarımın tadına bile bakmadım aferin bana
yanlız bugün tavuk yiyemedim sabah yine yumurtalı peynirli kahvalrı yaptım .şimdide domates salatalık ve yogurt yedim canımda bişi çekmiyor . akşama yerim artık tavugu .
diyete tam olrak uyudgum söylenemez dünde akşam yumurta ypgurt gecede salatalık domates yedim ha birde birkaç kiraz .
arkadaşda durumlar nasıl ablam ondada gidiyormu ..
3. günde 2 kilo oldu sendede bendede dimi?
Olsun be abencim kaçamaklarlada olsa en azından disiplinli gidiyoruz ya önemli olan o. Ben 2- 2,5 gibi verdim şu ana kadar. Yarın kilo verecegimi sanmam, bende iki günde 1 kilo gidiyordu ama bu andan sonra ne olur bilmem. Sana iyi toplantılar canım, kolay gelsin....
misafirlrim gitti . bende akşam yemegimi yedim tavuk ve salata ...
kendime hayret ediyorumyemedim cıslardan.. herkes bayıla bayıla yedi harika olmuş diyerekden rabbım bizi bu kilo işinden hayırlısıyla kurtar inşallah . sürekli diyet yapmakdan dikkat etmekden bıktım . rabbım daha büyük sıkıntı vermesin .:26:
sabahı merakla bekliyorum 64 lü rakam görecekmiyim aceba.? rakamdan çok ölçülerim eski haline gelsin hatta daha evvelki hallerine dönsün istiyorum .. ne çokk şey istiyorum .:)
Abencim ben o tür çayları içince midem bulanıyor malesef. Benimle diyet yapan arkadaşım içiyor ama pek faydasını görmedi. Ben 64 ten aşagı inmeye biraz umutsuzum, bu kiloda kalacam gibi geliyor bana çünkü bünyem şok diyetlere alışkın ve son aldıgım kiloların dışında pek kilo veremiyorum. Bakalım yarın ve cumartesi görecegiz sonucu. Laceyi bende merak ettim dogrusu, hiç haber vermeden yokoldu, umarım ters bir durum yoktur.Senin kilo vermeye devam etmene çok sevindim canım. Unutma 7 günden sonra 3 gün ara verip sonra 5 gün yapacaksın eger devam ettireceksen. <umarım bende veririm de birlikte devam ettiririz. Sevgiler canımhayırlı cumalar ablam ..
geç kaldım yazmaya bu sabah okul için kayıt yenilemeye gitmiştim ...
ablam benden haberler güzel . geçen hafta 67. 2 düm bu sabah 64. 6 geldimölçülerinde eskiye dönmeye başladı bunu aynadada mezuradada görüyorum şükür .
bugün 5. günüm . 4 gün sonunda 2.6 oldu sanırım verdigim kilo .. 1.2. cm de incelme var genel olarak .
ablam bende genelde birkaç kiraz vs. yedim pek etkilemiyor sanırım yarım porsiyon meyveyi geçmeyince..
malum her ögün tavuk yemiyorum ama salataya yükleniyorum birde iştahım azaltı ..
..ablam bilmeni istedigim bir önemli ayrıntıda .ben genelde hangi yönteme başlasam 3 gün cevap alırım 4. gün bünyem gardını alır ve vermem durur .bugünden o yüzden endişeliydim . fakat kilo vermemde sedece bu beslenmenin etkisi yok sanıyorum . 9'lu çayı kulanıyorum günde 3 kere . ve ayrıca dr. verdigi ilacımıda alıyorum düzenli olarak ...spor ve azimde eklenince bu sonuç çıktı ..inşallah devam eder.
ablam 9. çayı dene derim tadı yeşil çaydan daha iyi bence .. ben öyle yudun yudum içmem bitki çaylarını .ilıyınca bi dikişde içerimbaşka türlü çekemem
laceyim tatile vs çıktın merak ettim gelirdin .:26:
Abencim ben o tür çayları içince midem bulanıyor malesef. Benimle diyet yapan arkadaşım içiyor ama pek faydasını görmedi. Ben 64 ten aşagı inmeye biraz umutsuzum, bu kiloda kalacam gibi geliyor bana çünkü bünyem şok diyetlere alışkın ve son aldıgım kiloların dışında pek kilo veremiyorum. Bakalım yarın ve cumartesi görecegiz sonucu. Laceyi bende merak ettim dogrusu, hiç haber vermeden yokoldu, umarım ters bir durum yoktur.Senin kilo vermeye devam etmene çok sevindim canım. Unutma 7 günden sonra 3 gün ara verip sonra 5 gün yapacaksın eger devam ettireceksen. <umarım bende veririm de birlikte devam ettiririz. Sevgiler canım
ablam boşyere ümitsizlige kapılıp kendini kasma yarın sabah baskülün indigini göreceksin inşallah .
ablam ben bugün ara verecegimi yazmıştım sabah ve öylen aynen devam ettim ama toplantıda yiyecem demiştim . yani benim aram bugündü. mola verip devam ediyorum . bu moda kendimi sokmuşken vazgeçmeye niyetim yokyarım kilo veremem belkide baskül artıda olur ama ertesi gün iner buna eminim . zaten benim bünye çabuk alışır bugünki molayla bununda önüne geçmiş olurum diye düşünüyorum .
ablam arkadaş ne durumda ondada kilo verme varmı ?
Günaydın abencim iyi haftasonları. Bu sabah tartıldım kilom aynı, canım sıkıldı tabi. Sonra ölçü aldım. bel, gögüs, alt bacak hariç 1 er cm eksilmiş gözüküyordu sevindim. Bu günde devam edip cumartesi pazar ara verecek, pazartesi 5 gün daha yapacagım, belki 1 kg. daha gider. Arkadaşım toplamda 3 kilo verdi, bu sabahki durumunu bilmiyorum. Sen ne yapacan
, devam ettirecenmi 5 gün daha? sevgiler canım..
montim aebenim kocaman merhaba , kusura bakmayın salı gideceğimiz memleket gezimize ani kararla pazartesi gitmek zorunda kaldık.biraz öncede döndük. öyle oluncada yazmaya hiç vaktim olmadı. memlekette de int girmeye hiç fırsatım olmadı ,malum özlem gidermekle zaman geçiyor. yarın açık ilköğretim sınavında görevliyim.
aebenim montim kutluyorum sizleri. 5 günde çok güzel kilolar vermişsiniz. bende malesef karataya 5 gün kadar ara vermek zorunda kaldım. davetler, gezmeler derken diyet modundan çıktımve sonuç +3 kg bunun 1-2 kilosu sudur diye düşünüyorum bugün yeniden karataya dönüş yaptım. pazartesi yeniden 5 günlük kısa bir tatil için yola çıkacağız. bu sefer laptopu da götüreceğim. fırsat buldukça int girerim.
montim geçmiş doğum günün kutlu olsun canım ,nice sağlıklı yıllara canım
Günaydın abencim iyi pazarlar Maşallah çok iyi götürüyorsun diyeti. Arkadaşım küçük kaçamaklarlada olsa uygulıyor diyeti.dün tartılmamış sonucu ögrenemedim ama şu an 86 kilo, baya kilolu yani. Ben sabah tartıldım 63 kiloyu görünce inanamadım ve çok sevindim tabi. nihayet 64 zincirini kırdım. Buda beni motive etti. Bugün yaş günüm biliyorsun. Bugün diyete ara verip, istediğim herşeyi yiyecem ve yarın kısmet olursa 5 gün veya 1 hafta yapacagım tekrardan. toplamda geçen pazardan beri 4 kilo vermiş bulunuyorum ve bu bir mucize.Hemde spor yapmadan. Spor yapamıyorum çünkü söylemiştim şu aralar tansiyonum çok oynuyor, havada geziyor gibiyim. Doktorum aşırı hareket etmeyi yasakladı, saglık daha önemli. Ama ben yine ev işi, alışveriş derken yine hareketliyim. işte böyle canım. çok öptüm seni..yine erkencisin ablam maşallah.
, ablam basküle bakma oda iner ne güzel incelmişsinarkadaşada maşallah tam olarakmı uyguluyor tavuk salatayı . birde kaç kilo ?
ablam ben dün yazmıştım ara verdim bugün diye . dün öyleden sonra ve akşam yedim yaprak ve baklava .. bekledgimden az kilo artışı olmuş . 300gr 64 9 olmuşum bu sabah .
fakat ilginç olan ölçülerindede incelme olması1 cm kaldı eski halime dönmeme genel olrak 5 günde 2 cm inceldim bu benim için harika bir sonuç .
bence çayın etkisi ablam normalde ben diyet ardına böyle kaçamak yapınca 1 kilo fazla çıkarım .. birde arkadaşında kilo vermesinde çayın etkiside olabilir
bu sabah tekrar başladım ablam tabiki .. artık duruma göre ne kadar devam ederim bilmiyorum ,ara vermeden ...ama kararlıyım hedef kiloma kadar bu yöntemle devam edecem . bazan ara vererek .biliyorumki ara vermek kilo vermemi hızlandıracak ve nefsim içinde mola olcak .
birde dün cızları yedikden sonra kötü oldum malum şeker dengem altüst oldu . nasıl esniyorum uyku basıyor anlatamam . birde üstüne misafir geldi.onlar gidince hemen yattım .. ne çok etkiliyor beni karbonhidrat .. 0 kan gurubu olrak bu tür peo agırlıklı beslenme benim saglık açısından işime geliyor aslında, benim ekmekden uzak durmam lazım zaten geneldede ekmegi kesmeyince kilo gitmiyor bende ..
bugün çoçukları dışarı çıkarıcam yarında belki gübnü birlik geizmiz olabilir eşimle . ama girmeye çalışırım
laceyim sanırım sewnde bir yerlere gittin yoksa girerdin .
Günaydın laceyim, hoşgeldin. Seni çok merak ettim kıs. Abenince dedeiği gibi yaş günüm bu gün, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım.İyi olmuş tatile gittigin, bir güzel dinlenmişsindir. Laceycim şu karatay diyetini bırakıp bizim diyeti yapsana. Bak ben 1 haftada kaçamak bile yapıp spor yapamadanda olsa 4 kilo verdim. Hem de hergün ne yiyecem derdi yok, tabi yine sen bilirsin. Öptüm seni.montim aebenim kocaman merhaba , kusura bakmayın salı gideceğimiz memleket gezimize ani kararla pazartesi gitmek zorunda kaldık.biraz öncede döndük. öyle oluncada yazmaya hiç vaktim olmadı. memlekette de int girmeye hiç fırsatım olmadı ,malum özlem gidermekle zaman geçiyor. yarın açık ilköğretim sınavında görevliyim.
aebenim montim kutluyorum sizleri. 5 günde çok güzel kilolar vermişsiniz. bende malesef karataya 5 gün kadar ara vermek zorunda kaldım. davetler, gezmeler derken diyet modundan çıktımve sonuç +3 kg bunun 1-2 kilosu sudur diye düşünüyorum bugün yeniden karataya dönüş yaptım. pazartesi yeniden 5 günlük kısa bir tatil için yola çıkacağız. bu sefer laptopu da götüreceğim. fırsat buldukça int girerim.
montim geçmiş doğum günün kutlu olsun canım ,nice sağlıklı yıllara canım
hoşgeldin lacey.
ne güzeldimi memleket havası . bizimde bebeler kursda oldugundan gidemiyoruz şimdilik . sonrada ramazan geliyor . ama hafta sonları kaçmayı düşünüyoruz ..
montig ablamın dogum günü yarın diye hatırlıyorum laceyim ... ablam yarın giremessem şimdiden hayırlı yaşlar dilerim .
ablam diyet dün iyyi gitti fakat birkaç meyve kaçamagın oldu oun dışında aynen uyuldu .
fakat bu sabah tekrar artıya geçtim 65 8 olmuşum ama belliydin dün okdar su içtim hiç biri çıkmadı
ama sebebi var bugün reglimin ilk günü baya şişmişim kilo deyil yani. bugün pazar ama ben kahvaltıda yene diyetime uydum . bu sefer ya olacak ya olcak .
bu sabah sık sık karşılaştıgım arkadaşımla yine karşılatım daha beni görür görmez aa ne zayıflamışşın ne yaptın dedi . yok dedim kıyafattendir vs yok dedi yüzünden bile gitmiş .. baya sevindirik oldum içimden :)
hele bu sebah sendende iyi haberler alınca durmak yok yola devam diyorum ..
laceyim bende diycektim ama ne dersin diye çekindim sende katıl aramıza bak ne güzel gidiyor . bir kat hafta dişimizi sıkıp kurtulalım şu kilo işinden ..