- 16 Mayıs 2008
- 44.080
- 77.970
Selam abencim bu gün resmen midem kazındı. Öglende arkadaşımdaydım salata üzerine tavuk parçaları koyduktu. tavugu az yedimdi ondan herhal. bir galeta yememek için zor tuttum kendimi. Biraz evvel bari agzıma biraz tavuk atayım dedim o da ne...tavugu didikleye didikleye dün yemişim bir lokma kalmış(( deep frezeden çıkarsam çözülmeyecek bende akşama salata yanına 2 yumurta haşlayacm mecburen..senin kilolarının yagdan gitmesine sevindim, ben dün çok salatalık yedim, o ödem çözücü biliyorsun. giden kilomun yarısı su yarısıda oturmayan son aldıgım kilolardan diye düşünüyorum.. Sevgiler canım
günaydın ablam ....
laceyim nerelerdesinnn?
ablam ben sabahları yumurta yiyorum . malum 8.9. gibi tavuk çekilmiyor .
yeni alınan kilolara bu tür beslenme birebir hemen atıyor
gelelim bu güne ablam kilo 65 7 olmuş bubsabah itibari ale yag ölçümde fene deyil . ama gel gelelim ölçilerimde bi degişiklik yok .inşallah ilerleyen günlerde oda gider.
birde dün yıogun spor yapmıştım ondan kaslarım genilemişl ölçüme yansımamış olabilir diyede düşünüyorum :44: bakalım devam ..
sende durumlar nasıl ablam ?
birde dün 3 tepsi baklava yaptım ne güzelde duruyorlar yarın yasinim var benim evde . ertesi günde kendi toplantım ben pzartesi başlarken bunları unutmuşum iyimi.
ama olsun sab redicem bir kere başladım
bugün temizlik işi var , birde yaprak sarıcam bir tencere emegimin karşılıgını görmek istiyorum ...
ablam bende migde kazındaması vs olmuyor tam tersi baya tok oluyorum tavukdan birde dr. verdigi ilacı kulanmaya başladım tekrar karbon almayınca çok gaz ve şişlik olmuyor .. o yüzden kulllanan biliyorum .. ablam aralarda açıkınca ayran içç..