- 18 Eylül 2008
- 2.372
- 176
SINAV STRESİ GEÇTİ DEMEK NE GÜZEL .. EMİNİN SINAV GÜZEL GEÇMİŞTİR
KARATAY GÜZEL BİR BESLENME LECEYİM AMA AYRINTILARI ÖNEMLİ BENDE OKUDUM KİTABI . TUZA DİKKAT CANIM KARAYATDA SEDECE ODA AZ MİKTARDA KAYA TUZU KULANILIYOR .
BİRDE YEDİKLERİM ORGANİK OLMALI ABLAMIN PAHALI DEDİGİ O SANIRIM LACEYİM .
BENDE BUGÜN YÜRÜYÜŞLERLE BAŞLADIM BAKALIM İNŞALLAH YANI ALDIKLARIMI VERİRİM YOKSA ŞİŞİP PATLIYCAM .
AH AH O DIŞArırda olmak beni mahvediyor diyeti sabote ediyor zatten
evet ya, şimdi gönderdim ikisini büyük kzımında dersanesi başladı ...
sıcaklar fena .. benim gibi tesettürlü olanlara dahada zor . rabbım kolaylık versin inşallah hapimize.
ablam selam nasılsın yogunmusun ?
Selam laceycim, abencim nasılsınız..Evet sıcaklar fena bunaltmış durumda hepimizi, hele söylediğin gibi tesettürlü olanlara Allah hepten yardım etsın abencim. Karayat diyeti nedense bana hiç cazip gelmiyor laceyim, zaten diyet falanda yaptıgım yok şu aralar, sadece almamaya çalışıyorum. Çok yakın bir arkadaşımın kızı saklanbaç oynarken inşaata girmiş saklanmak için ve asansör boşluguna düşmüş ikici kattan çok kızdım inşaatta işi ne diye. Allahtan aşagıda kalaslar varmış, üzerine düşümüşte sadece el ve ayaklarına dikişlerle atlattılar. 2 gündür yoktum o yüzden. <birde çok istediğim yeni trend beyaz oturma grubunu çok düşeş bir fitata alınca onları yerleştirmek ve kirlenmemesi için üzerlerine örtü dikmekle ugraşıyorum. Benden haberler bunlar kıslar, ikinizi de öpüyorum. sevgiler....
.
küçük kıza geçmiş olsun ablam, ALLAH korumuş.:26:
ablam kilonu koruman bile güzel 65 iyi senin için .bu yönden bak ..
koltuklarınıda güle güle kulan iyi günlerde...
MERHABA AEBENİM , MONTİMM çok özledim sohbetlerinizi. aebenim kızımın 2 sınavı daha var. cumartesi pazar . sistem artık böyle. tek tek alanlarında giriyorlar ,çok şükür güzel geçti ,dilerim bu haftada güzel geçer
montim küçük kız için çok geçmiş olsun , boş inşaatler çok tehlikeli Allah korumuş
koltuklarını güle güle kullan montim. beyaz renge bayılırım
aebenim tuzu zaten hiç kullanmam, eşimde tansiyon hastası olduktan sonra evde sadece çocuklara kullanıyoruz.
montim karatay bana da çekici gelmiyordu. topiği okuyup canan hocanın kitaplarını da alıp okuduktan sonra tamamen fikrim aksine döndü. ne yiyeceğim diye düşünmüyorum. 2. kitabında yemek tarifleride var.aslında sürekli açlık hissimizin yediğimiz ekmekten kaynaklandığını anladım. şimdi yemekten 4-5 saat geçince bile açlık kirizlerine girmiyorum. vee 1.5 haftada 2.3 kg verdim çok mutluyum. artık iyice umutsuzluğa düşmüştüm ,verememek yerinde saymak ,üstüne kilo almak çok kötüydü