Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam laceyim nasılsın canım...Kusura bakma birlkaç gündür yazamadım. Pazartesi gecesi çok rahatsızlandım ve gece acile kaldırıldım. Ani tansiyon düşmesi ve yükselmesi azraille burun buruna getirdi beni, çok korktum. Kalp elektrolarım çekildi, kan alındı herşeyu normaldi ama tansiyonum çok yükselmişti. O günden beri doktor doktor geziyorym, anca normale dönüyorum. Şimdi birde panik atagım tetiklendi diye ilaç kullanmaya başlayacagım giremeyişim bu uüzdendi. Sen iyisindir inşallah canım sevgiler...montim merhaba , neler yapıyorsun , nasılsın canım
aebenim de dün yola çıktı güle güle gidip dönsün inşallah
dün açık lise bugünde ales sınavında görevli idim. yoğun bir hafta sonu geçirdim
Acaba ben de alabilir miyim listeleri?
Mail adresim : seda.arar1@gmail.com
Çok teşekkürler şimdiden...
Bir de mümkünse yurt dışında yaşayan bir arkadaşım bu programa kayıt olmak istiyor.
Nasıl bir süreç var , bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Sanırım toplantılar oluyormuş...
Sevgiler,
Seda
Selam laceyim nasılsın canım...Kusura bakma birlkaç gündür yazamadım. Pazartesi gecesi çok rahatsızlandım ve gece acile kaldırıldım. Ani tansiyon düşmesi ve yükselmesi azraille burun buruna getirdi beni, çok korktum. Kalp elektrolarım çekildi, kan alındı herşeyu normaldi ama tansiyonum çok yükselmişti. O günden beri doktor doktor geziyorym, anca normale dönüyorum. Şimdi birde panik atagım tetiklendi diye ilaç kullanmaya başlayacagım giremeyişim bu uüzdendi. Sen iyisindir inşallah canım sevgiler...
montim merhaba , çok geçmiş olsun canım tansiyonun ne kadar sinsi bir rahatsızlık olduğunu eşimden biliyorum . kendine çok dikkat et canım. şimdi nasılsın ? tansiyon sinire strese hiç gelmiyor. benimde sol böbreğimde 3 mm taş tespit edildi. hafta içi onun için sürekli dr daydım . şimdi ilaçla düşürülmeye çalışılacak.
aebenimde dönmüştür bugün.
Sagol laceycim, sana da çok geçmiş olsun canım. Taş için endişelenme diyecem, biliyorsun artık lazerle kırıyorlar taşları. Şimdi daha iyiceyim ama akşam biraz yokladı yine. Cuma günü kendi doktorumada gittim, panik atakla ilgili bir ilaç verdi, 1 kutu ondan kullanacam, inşallah fayda eder, ama lacey gerçekten çok korktum((Sanırım ani düşmeler yaşıyorum tansiyonda, öyle oluncada panikliyorum son yaşadıgım olaydan dolayı, o da panik atagımı tetikliyor. Bir tansiyon aleti edindim dün, kontrool ediyorum kendimi. Sende dikkat et canımcım. Sanırım dönmüştür aben de. İyi pazarlar tatlım...
rica etsem bende alabilir miyim listeyi?
mail adresim freedom_dt@mynet.com
o sınavlarda bende olcaktım laceyim . ama kısmet deyilmiş .montim merhaba , neler yapıyorsun , nasılsın canım
aebenim de dün yola çıktı güle güle gidip dönsün inşallah
dün açık lise bugünde ales sınavında görevli idim. yoğun bir hafta sonu geçirdim
çok geşmiş olsun ablam . rabım şifanı versin inşallah . dikkat et kendine . tansiyom aleti almakla iyi etmişsin kendin kontrol altında tutarsın böylece .Selam laceyim nasılsın canım...Kusura bakma birlkaç gündür yazamadım. Pazartesi gecesi çok rahatsızlandım ve gece acile kaldırıldım. Ani tansiyon düşmesi ve yükselmesi azraille burun buruna getirdi beni, çok korktum. Kalp elektrolarım çekildi, kan alındı herşeyu normaldi ama tansiyonum çok yükselmişti. O günden beri doktor doktor geziyorym, anca normale dönüyorum. Şimdi birde panik atagım tetiklendi diye ilaç kullanmaya başlayacagım giremeyişim bu uüzdendi. Sen iyisindir inşallah canım sevgiler...
ayda)Sevgiyle kalın
:26: çok geçmiş olsun lacey . umarım zorlanmadan düşer . benimde abimde sık olur taş .. taş için fırsatın olursa ayaş'ı çok metederler . içmecesinimontim merhaba , çok geçmiş olsun canım tansiyonun ne kadar sinsi bir rahatsızlık olduğunu eşimden biliyorum . kendine çok dikkat et canım. şimdi nasılsın ? tansiyon sinire strese hiç gelmiyor. benimde sol böbreğimde 3 mm taş tespit edildi. hafta içi onun için sürekli dr daydım . şimdi ilaçla düşürülmeye çalışılacak.
aebenimde dönmüştür bugün.
aebenim hoş geldin canım özledik seni. Allah kabul etsin ,bizlere de nasip etsin inşallah ,ayaşı bende duydum canım ,ilk fursatta gideceğim
Selam laceyim şimdi daha iyiyim çok şükür. 2 gündür yalovadaydım giremedim nete. sende iyisin dimi canım.regaip kandiliniz kutlu ,dualarımız kabul olsun inşallah
montim nasılsın ? dilerimsağlığın iyidir canım. yoğunluktan fazla uğrayamıyorum
Abencim merhaba hoşgeldin canım, nasıl geçti ziyaretin. Çok mutlu olmuşsundur oraları ziyaret edince dimi..Ben şimdi daha iyiyim çok şükür, ama yaşadıklarım aklıma geldikçe hala korkuyorumamin inşallah ..
ablam iyisindir inşallah ..
aebenim
montim hala yoksun, dilerim sağlığın iyidir canım:26: