• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vurup öldüreyim mi ? İşkence mi edeyim ?

sevgilinizle yaralanmadan önce ne kadar samimiydiniz ne kdar görüştünüz?.

vicdanınız yüzünden yaptıklarını sineye çekiyorsunuz ama yine de bir terslik var bence.

eğer uzun ve oturaklı bir ilişkiniz yoktuysa önceden bence uygun değilsiniz ve fazla fedakarlık gösteriyorsunuz.

gazi olması eski sevgiliye gülüm demesi ve kolunuzu yakmasına bahane değil.

eski sevgili bile bi derece ama o kol yakma benim için bitirici bir hareket olurdu. siz adamın sağlığı için yırtınıyorsunuz o sizin sağlığınıza bile isteye zarar veriyor bu ne biçim vefasızlık...

Sabaha kadar bekledim, uyandırıp hır gür çıkarmak istemedim o sessizlikte.
Ben kitap okuyordum o uyandığında. Birçok fikir verdiniz ama ben uygulamadım ne gül reçeli ne birşey dayanamadım yani.

Kahvaltı yaptık, kahve içerken telefonunu aldım önüne koydum, al gülüm belki bana anlatmak istediğin unuttuğun birşey vardır dedim anladı zaten hemen aşkım öyle değil birşey olsa silmem mi kaç yıl olmuş adını sorsan bilmem numarası bile yok öylesine gelicem dedi bende he he gel beklerim diye geçiştirdim dedi.
Düzgünce söyledim, yazması sorun değil güzel bi hareket böyle bi durumda bende yazardım hatta gitmekte isterdim ama sen ne hakla ne sıfatla gülüm diyorsun orda benim resmim var kıza gülüm diyosun beni ne kadar küçümsenmiş bi duruma soktuğunun bilincindemisin sen dedim. Özürler diledi tahmin edersiniz ki, tamam ver yazayım rahatsız olduğumuzu söyleyim diyeyim ya da al sen yaz gelmesini istemediğini söyle dedi. Bende itiraz ettim hayır istiyosa gelsin bu değil benim sorunum. Yaptığının adı nankörlük senin dedim, ben aylardır senin başından ayrılmıyorum ama buraya geldiğimizden beri başıma gelmedik bırakmadın senin yanıkların geçti benim kolumdaki yanık kocaman kaldı burda şunun haline bak dedim kolumu açtım gözlerim dolunca onunda doldu ama kıyamamazlık yapmadım bu sefer madem sen gidip eski sevgiline gülüm diyebiliyosun benim bu kadar zamanki emeğimin farkında bile değilsin dedim. Hiç konuşmadı sadece sürekli özür dilerim aşkım seni seviyorum kurban olurum yapma böyle falan dedi, iyice cinlendim ben seviyorum lafı istemiyorum ya söyleme seviyomuş gibi davran bi değer verseydin şunları yapmazdın zaten sen dedim.
Doktorların visit saatiydi, odaya geldiler yaraları kontrol ettiler, biraz duruldum bende o arada onlar çıkınca ben çok yorgunum hiç uyumadım eve gidicem artık dedim. Bunun için mi gidiyosun bi hatada mı gidiyosun dedi, bende evet bundan sonra böyle yaptıklarını yut yut doldum taştım artık burda durmak istemiyorum gördükçe iyice cinleniyorum gülünde rahat rahat gelsin keyfinize bakın banane dedim. Ortada eşyalarım vardı çantaya topladım kapattım görüşürüz hadi dedim normal öptüm dikkat et kendine dedim çıktım geldim eve.

Bi sonraki adımım ne olucak onu bende bilmiyorum..

Ben sunu diyeyim sana madem sen bilmiyorsun.
bu senin verecegin karar elbette.

Olay ilk gerceklestiginde sakin yanindan ayrilma sevdigin adamin demistim. Destek ol iyilesmesi icin moral ol diye..

Ama o cümleleri söyleyen ayni ben bundan sonra yaninda kalma sakin.
Kendini geri cek. Belki haftada bir kere gidersin. Normal hayata karis. Ve düşün. Ayrılip yeni hayat kurmak zor değil diye motive et kendini... zamanla olacak ama kendini daha fazla uzmeye müsaade etme lutfen.
Mevzu sadece eski sevgiliyle mesajlasma degil.
Sen hic birseyi karşılıklı yapmamıs olsan dahi orada kıymet vermek zorunda. Gercekten merhametli vicdanli gerçekten iyi olan insan böyle yapar.
Sana psikolojik siddetin yaninda cok ciddi bir siddette uyguladı.
Bu iliski sadece sana yük olur.

Benim derdim sorumluluk değil, evet evlenmek isterim ama bu ayrı konu, ayrılabiliriz tabiki her ilişki gibi bitebilir de, ama bu normal bir sebepten olmalı, sorumluluktan kaçtığım için değil.

Ailen ne diyor bu ilişkinize peki.
Seni üzmek yada kırmak adına sormuyorum bunu..

Kol yakma durumu adamın o anki sinir bozukluğuna verebilirim ben, olayon üstünden 5 sene gecmisken yapmadi ki bunu daha olay tazeyken olmus olan. Onu tolere edebilirim bence.

Ama bu mesajlasma olayı ve üstüne samimi konuşması hic iyi değil.

Saçma demeyin aklıma ne geldi. Sevgiliniz size gülüm diyorsa telefonu tamamlamış olabilir.

Ya bu neyin kafası yaaa.başına birsey gelmiş yanında kötü gıununde olan bırı var ve sen bi kadına gülüm diorsun ü gül kac gun yanında kalır acaba bu erkeklerin bazen beyinlerine oksijen gitmiyor mu ne

Yanık olayını bilmiyordum, şimdi baktım eski konunuza.
İlk düşününce çok kötü geldi sizin canınızı yakmak istemesi ama psikolojisi iyi olmadığı için yapmış onu bence o_O Ben unutamazdım muhtemelen bilerek yapılan bir şey çünkü, içimde yara olurdu ama.. Onun yanıkları nasıl kim bilir..
Şimdi de tatmin etmemiş cevapları.. Ama ne bilim zeki adam silerdi diyorsunuz bir şey olsa ki o da dedi.. Zekasını ters psikoloji için kullandıysa bilemem tabi de.. Umarım düzelir her şey... Sert çıkmanız iyi olmuş bence, durumundan dolayı bunları kabullenebileceğinizi düşünmesin.

off bu erkek milletini hiç birşey durdurmuyor az bir ilgide mayışıyorlar bilemedim.gazi olmasa söylenecek çok şey var da....

Yok ya bence öyle canım gibi birşeydir o gülüm:)Yani bir durum olsa silerdi konuşmayı zor zamanlarda insan aranıp sorulunca duygusal olabiliyor.Trafik kazası geçirmiştim hastanede yatarken en sevmediğim insanların bile arayıp sorması duygulandırmıştı beni hatta vicdan yapmıştım.

Arkadaşlar hayırlı geceler.

Bilmeyenler ve önceki konulara bakmaya üşenen hanımlar için; sevgilim gazi oldu, iki ayağını kaybetti, vücudunda yanıklar var, şu an hastanede, tedavi, protez hazırlığı vs..

Psikolojik olarak ne kötü, ne çok iyi. Öyle ciddi bir problem yaşamıyoruz şu an bununla ilgili, ara ara parlayıp çabucak sönmeleri haricinde bi sorun yok.

Neyse konuma geçiyorum artık.
Şu an kendisi camış gibi yanımda yatmakta, bu gece ve yarın yanında ben kalıyorum. Bu camışın telefonunda bi oyun var, onunki iphone bende bu oyun yok, ondan oynuyorum bende. Kitap okudum sıkıldım dedim oynayayım. Öyle telf saklama gizleme şifreleme huyu yoktur mesajlarına aramalarına bile burdayken ben bakarım bazen istediğimde alır oynarım o da benimkini.
Neyse, whatsapp gruplarından biri birşey yazmış ona bakmaya girdim.

Birde neler göreyim, benim camışın eski ponçik sevgilisinden mesaj.
1 saate yakın konuşmuşlar whatsapptan, ama numarası kayıtlı değil kız kendini tanıtmış yazarken olanları yeni duydum geçmiş olsun nasılsın tedavin nasıl bir ihtiyacın varmı derken konu uzamış ama benimkisi gülücüklü mülücüklü cevaplar vermiş. En son kız bu ara yoğun olduğunu, işleri hafifleyince geleceğini söylemiş bakın şimdii benim camış ne yazmış.

"GEL GÜLÜM BEKLERİM"

Şimdi ben bu adamın gülünü soldurayım mı ? Yoksa uyuyorken yastıkla boğarak öldüreyim mi ?Vücuduna iğneler batırarak işkenceler mi edeyim ? Direk boğazına mı yapışayım ?

Bu arada soranlar olucak.
İlişkileri biteli 3 yıl olmuş, 7 aylık bir ilişki. Benim öküz kızı sevmediğini anlayıp ayrılmış. Birdaha hiç iletişime geçmemişler bildiğim kadarıyla.

Şimdi diyin bana sabaha sağ çıksın mı yoksa gece kimse ortada yokken ümüğüne basıyım mı ?

Saçmalama sevgilin sakat ona öyle davranmalısın.Bir zaman sonra ayrılırsın.

Bu Bnm telefon da da var, en çok yazdığım kelimeler yada otomatik tamamlama oluyor.

Ama Apinklady Apinklady knuştu sevgilisi ile, öyle olsa derdi otomatik yazdı / tamamladı diye.

Yok yok otomatik değil, zaten o özellik kapalı onda beceremiyoruz onu kullanmayı hep yanlış yazıyoruz. Gülümü zaten çok kullanır bu bildiğim birşey, hiç sıkıntı olmadı aramızda ama bu eski sevgili olunca bende e yeter ama dedim.

Sağlığı yerinde olsaydı eğer kalkıp yanına gidermiydi acaba kızın diye düşünmeden edemedim

Saçmalama sevgilin sakat ona öyle davranmalısın.Bir zaman sonra ayrılırsın.
O sakat dediğiniz bizim refahımız için bacaklarını vermii bir KAHRAMAN.
Ki öyle olmasa bile sakat denmez bi engelliye.
Biraz üslüp çalışın insan içine öyle çıkın lütfen ya

Back