• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vurup öldüreyim mi ? İşkence mi edeyim ?

Standart affettirme şeyleri, seviyorumlar özür dilerimler, kötü birşey yapmadım hiç öyle birşey geçmedi aklımdan yazıverdim birden falan,çok üstelemedim çok uzatmadım zaten gidicem yorgunum dedim gittim
Sürttur burnunu biraz bunun bir değişik modeli bende vardı o kelimeleri tedavülden kaldırdı son çare olarak

Geçmiş bir ilişkide her ne kadar sevmedim uyusmadik ayrildik desek de yillar sonra karşılaştığımızda aslında yaptığımız hataların ne kadar basit oldugunu fark ederiz.ben ölüyü diriltemezsin derim buna.biten bir ilişkiyi tekrar başlatmaya.ki sizin mesajlasma konusunun buraya kadar gidecegini sanmiyorum.evet özlem olabilir belki.yasanmisliklara duyulan saygi olabilir.uzaktan izlemenizi öneriyorum sadece size.

aman aman bi sevgisi olmadığına siz nasıl emin olabiliyorsunuz ki? gören de adamın kalbinin içine girip baktınız zannedecek. düşünün bu adam polisti. severek yaptığı bi mesleği vardı. ama bi patlamada iki ayağını da kaybetti. orda gördüğü o vahşet manzaraların üzerine bi de kendi bedenine ne olduğunu idrak etmeye çalıştı.

böyle bi olayı yaşayan insanın, ölüme bu kadar yaklaşmış bi insanın hayata bakış açısı da farklılaşır. artık mesleğini yapamayacak olmanın verdiği acı başka, ölümden dönmenin verdiği şok başka, iki ayağını da kaybetmenin verdiği acı başka...
allah bilir daha benim tahmin edemediğim ne düşünceler vardır kafasında.

böyle bi durumda hangi insan sevgilisine aman aman bi sevgi gösterebilir? bakın ''aman aman sevebilir'' demiyorum. belki de aman aman çok seviyordur, bilemeyiz bunu. ama böyle bi durumda tek derdi bu sevgiyi göstermek mi?
onun psikolojisi ne halde acaba...

gülüm olayında da hata etmiş evet, yapmamalıydı. ama bütün bu yaşadıklarını ve psikolojisini, başkalarına ispatlamaya çalıştığı bi takım şeyleri, bir de herkese gülüm diye konuştuğunu, bu kelimenin onun için normal bi kelime olduğunu ve mesajları silme gereği bile duymadığını göz önüne alırsak affedilemez bi şey olduğunu düşünmüyorum. üstelik bu konuyu konuştukları zaman kötü bi niyeti olmadığını da defalarca söylemiş ve özür dilemiş.

şartlar başka olsaydı belki ayrıl bile derdim. ama bütün bunları üst üste koyunca bu bi aldatma girişimi falan değil kesinlikle.

bir de anlayamadığım şu, ''karısı değilsiniz, nişanlısı değilsiniz'' demişsiniz de, o zaman konu sahibi ''amaan ben nasıl olsa sadece sevgilisiyim ne sorumluluk alacağım'' mı demeliydi?

sevgili olmanın nişanlı ya da eş olmaktan farkı ne? zaten sevgililiğin bi sonraki adımı nişanlılık, bi sonraki adımı da evlilik.

ama böyle bi durumda sorumluluk almayan, sevdiğinin yanında olmayan bi sevgiliden zaten eş olmaz.

ayrılık insanlar için, evet ilerde belki de ayrılırlar. ama bu kesinlikle başka sebeplerden ötürü olur. belki aldatılır, belki sevgileri biter, belki ailevi mevzular olur, vs vs.. o zaman ayrılır. ''sorumluluk almak istemiyorum'' diye ayrılmak bana göre çok alçakça.

burdan bakınca konu sahibinin ne yapmaya çalıştığı da gayet net anlaşılıyor, siz anlamamışsınız sadece.
ben burdan baktığımda kötü gününde sevgilisinin yanında olan, onun psikolojisini anlayan ve destek olan bi kız görüyorum.

Çok komiksin.Önceki konularına bakarsan neden sevmediğini düşündüğümü anlarsın.Ki ben değil pek çok üye de aynı şekilde yorum yapmış zaten.Psikolojisi bozulan herkes eski sevgilisiyle "gülüm" diye konuşmuyor.İnsanlar evlenip evlatlarını kaybediyorlar napıyo bu insanlar eski sevgilileriyle mi yazışıyolar psikolojim bozuk diye.

Önceki konularından birinde adam konu sahibinin kolunu yakmış ne psikolojide olduğumu anla diye.Ne büyük acılar yaşayan insanlar da birbirlerinin boğazlarını sıkıyolar o zaman sizin görüşünüze göre.Sizin sevgi anlayışınız buysa onu bilemem tabi.

Ölüme bu kadar yaklamış bi insanın hayata bakışı da farkılaşır elbet mesela sevdiklerinin kıymetini bilir bence, böyle abuk subuk ve nankörce davranmaz.

Sevgili olmakla eş olmak arasında çok büyük farklar var mesela bu adam bu işi evliyken yapsa boşanma sebebi olur mahkemeye o mesajı delil olarak sunarsın hakim seni tek celsede boşar bilmem anlatabildim mi.

Destek olmak, sorumluluk almakla kendini kullandırmak ve safça davranmak başka şeyler.Farkında olamamış olmanız şahsi probleminiz, hayat ne yazık ki sandığınız gibi bir yer değil ve konu sahibinin sevgilisi de öyle.

Beni hiç tanımayan bir insan, nasıl içimden geçenleri nasıl benim cümlelerimle anlatır şaşkınım, ancak bu kadar olabilir.
Dediğiniz gibi, sevgisi konusunda benim şüphem yok, bu psikolojide bile sevgisini dibine kadar hissettirdi, ha bağırdı mı öfkelendi mi elbette çok kez, ama sonra ağzını yüzünü büze büze özrünü diledi affettirdi. Ben öyle deli gibi ilgi isteyen bir insan değilim zaten ama onun gösterdiği ilgi deli gibi. Bu olaydan öncesinde özellikle görevdeyken nöbetleri hep birlikte tutardık biz her saniyesi konuşurduk benim sesimi duymadan uyumak mı asla delirirdi adam.
Şu an onu çok iyi anlıyorum, iyi gözlemciyimdir, öğretmenim aynı zamanda, az da olsa anlarım halinden tavrından, ben varken daha hareketli keyifli, dışarı çıkmak ister, daha çok yer içer, hadi şunu yapalım bunu yapalım der, ben yokken öyle kös kös yatar tv izler kitap okur. Ben bu adama kalkıp bana sevgisi yok dersem şuracıkta çarpılır kalırım, ki bu olanlar benim başıma gelse bütün insanlığa annem babam dahil nefretle bakabilirdim çıldırabilirdim.. Binbir tane hayali olan, çakı gibi bi adam, dakikalar içerisinde hepsi puff uçtu, ben bile anlayamam bunun ne demek olduğunu..
Yaptığı şey beni çok mu kızdırdı, hayır sadece bozukluk benimkisi.. Eski kız arkadaşı gelebilirde, hiç sorun yok şu durumda, öyle aralarında büyük birşey yaşanmamış ayrılık sebebide birbirlerini yeterince sevmediklerini düşünmeleri zaten, çok kafama takmam gereken bir durum değil. Gülüm kelimesine bozuldum, e içimdeki birikenlerde vardı patladım konuştum kızdım. Elbet gönlümü almak için uğraşıcak, o da çabalar bunun için çünkü onu çok iyi tanıyorum.
Ayrılık için bir sebep yok, tabiki bu bir ilişki ayrılıkta olabilir bunun sonu, evlilikte olabilir. Bunlar kısmet.. Ama sorumluluk alamam gibi bir sebepten olmaz bu, anlaşamayız çözümsüz sorunlar olur aldatma aileler vs bitmesi gerekirse biter bu çok başka bir mevzu zaten..
Ama ben şu an bu adamın kötü öfkeli sinirli halinide seviyorum, iyi halinide başka seviyorum. Onun sorumluluğunu almaktan mutluyum, keza yük gibi hissetmiyorum zaten hayatımın rutini bu benim artık, herkesin bir normali vardır benim normalim bu şekilde zaten artık..

Mesleğine gelince, bayılır aşık mesleğine. O kadar gurur duyuyor ki. Bir meslek bu denli yakışır insana.

Madem yaptıklarına kızmıyosunuz sizin için sorun yok ve onun da sizi çok sevdiğini biliyosunuz neden buraya konu açtınız? "Vay be kıza bak ne büyük destek oluyo gazi sevgilisine" dememiz için mi?
Konuna yorum yapan herkes sabahtan beri boşa konuşuyo o zaman.

Çok komiksin.Önceki konularına bakarsan neden sevmediğini düşündüğümü anlarsın.Ki ben değil pek çok üye de aynı şekilde yorum yapmış zaten.Psikolojisi bozulan herkes eski sevgilisiyle "gülüm" diye konuşmuyor.İnsanlar evlenip evlatlarını kaybediyorlar napıyo bu insanlar eski sevgilileriyle mi yazışıyolar psikolojim bozuk diye.

Önceki konularından birinde adam konu sahibinin kolunu yakmış ne psikolojide olduğumu anla diye.Ne büyük acılar yaşayan insanlar da birbirlerinin boğazlarını sıkıyolar o zaman sizin görüşünüze göre.Sizin sevgi anlayışınız buysa onu bilemem tabi.

Ölüme bu kadar yaklamış bi insanın hayata bakışı da farkılaşır elbet mesela sevdiklerinin kıymetini bilir bence, böyle abuk subuk ve nankörce davranmaz.

Sevgili olmakla eş olmak arasında çok büyük farklar var mesela bu adam bu işi evliyken yapsa boşanma sebebi olur mahkemeye o mesajı delil olarak sunarsın hakim seni tek celsede boşar bilmem anlatabildim mi.

Destek olmak, sorumluluk almakla kendini kullandırmak ve safça davranmak başka şeyler.Farkında olamamış olmanız şahsi probleminiz, hayat ne yazık ki sandığınız gibi bir yer değil ve konu sahibinin sevgilisi de öyle.

eski konularına da hakimim az çok. her insan aynı değil, kimisi daha çok hayata bağlanır kimisi de ölmek ister. kimisi sevdiklerine daha iyi davranır, kimisi yaşadıklarının acısını etraftan çıkarır. her insanı aynı kalıba sokup bunu yaşadıysa böyle davranmalı diyemeyiz.

komik olduğumu da düşünmüyorum, espri yapmadım, ne düşünüyorsam onu söyledim.

eş olmakla sevgili olmak arasında kanunen olan farkları ve hakları biliyorum. ama biz burda eş ile sevgili olmak arasındaki farkı konuşurken ''gönül bağını ve sorumluluk almayı'' baz alıyoruz, kanunen olan hakları ya da kanun önündeki farkları değil ki...

yani sizin demek istediğiniz ''karısı değilsin, ne diye sorumluluk alıyorsun''
ben de ''sevgilisi olarakta sorumluluk almalı, gerçekten seviyorsa, ben bu konuda eş ile sevgili olmak arasında fark görmüyorum, eğer birini seviyorsanız, sevgiliyseniz, onun sorumluluğunu almak için illa imza atmak şart değil'' demek istedim.

neyse bunlar da sizin düşünceleriniz tabi. ne siz bunları yazdınız diye benim ve konu sahibinin düşünceleri değişecek ne de ben bunları yazdım diye sizin düşünceleriniz değişecek. saygı duyarım, iyi forumlar.

eski konularına da hakimim az çok. her insan aynı değil, kimisi daha çok hayata bağlanır kimisi de ölmek ister. kimisi sevdiklerine daha iyi davranır, kimisi yaşadıklarının acısını etraftan çıkarır. her insanı aynı kalıba sokup bunu yaşadıysa böyle davranmalı diyemeyiz.

komik olduğumu da düşünmüyorum, espri yapmadım, ne düşünüyorsam onu söyledim.

eş olmakla sevgili olmak arasında kanunen olan farkları ve hakları biliyorum. ama biz burda eş ile sevgili olmak arasındaki farkı konuşurken ''gönül bağını ve sorumluluk almayı'' baz alıyoruz, kanunen olan hakları ya da kanun önündeki farkları değil ki...

yani sizin demek istediğiniz ''karısı değilsin, ne diye sorumluluk alıyorsun''
ben de ''sevgilisi olarakta sorumluluk almalı, gerçekten seviyorsa, ben bu konuda eş ile sevgili olmak arasında fark görmüyorum, eğer birini seviyorsanız, sevgiliyseniz, onun sorumluluğunu almak için illa imza atmak şart değil'' demek istedim.

neyse bunlar da sizin düşünceleriniz tabi. ne siz bunları yazdınız diye benim ve konu sahibinin düşünceleri değişecek ne de ben bunları yazdım diye sizin düşünceleriniz değişecek. saygı duyarım, iyi forumlar.

İşte ben de tam olarak o farktan bahsediyorum sabahtan beri eleştirilen de o.Konu sahibi adamın eşi gibi sorumluluk altına girmiş durumda ama adam başkalarıyla mesajlaşıyor ki bu bence aynı sorumluluğu ve sevgiyi adamın konu sahibine duymadığını gösteriyor ki bu onca yükün altına girmiş birisi için çok aşağılayıcı ve kırıcı.

Neyse konu sahibi zaten konuyu laf olsun diye açmış.Size yazdığına göre başından beri sevgilisinin sevgisi ve davranışlarıyla ilgili bi sorunu yokmuş, bu da küçük bi kırgınlıkmış zaten.Ne diyelim böyle bi durumda daha fazla konuşmak düşmez zaten bize de.Herkes halinden memnun madem sorun yok.

Size de iyi forumlar, iyi akşamlar.

Yorumlara cok sasirdim acikcasi. Fedakarlik bireysel bi tercihtir, hangi konumda olursan ol minnet duyulmasi istenmemelidir. Minnet duymasini beklersen her tartismada susmasinida, alttan almasinida, karsinda ezilip buzulmesinide beklersin. Birine iyilik, fedakarlik yapip minnet duymasini beklemek cok yanlis.
Yanlis anlasilmasin, minnet duymasin dedim diye konu sahibinin sevgilisini savunmuyorum, bana kalan yerde kolunda sigara sondurdugunde bitiremese bile iliskiye mesafe koymaliydi.

Konu sahibi bu arada sen cok iyi, sabirli ve fedakar bir insansin. İnsallah yuzun hep guler, her zaman mutlu olursun.

Katılıyorum.

Erkek milleti değil mi ya serum şişesini kır kafasında

aman aman bi sevgisi olmadığına siz nasıl emin olabiliyorsunuz ki? gören de adamın kalbinin içine girip baktınız zannedecek. düşünün bu adam polisti. severek yaptığı bi mesleği vardı. ama bi patlamada iki ayağını da kaybetti. orda gördüğü o vahşet manzaraların üzerine bi de kendi bedenine ne olduğunu idrak etmeye çalıştı.

böyle bi olayı yaşayan insanın, ölüme bu kadar yaklaşmış bi insanın hayata bakış açısı da farklılaşır. artık mesleğini yapamayacak olmanın verdiği acı başka, ölümden dönmenin verdiği şok başka, iki ayağını da kaybetmenin verdiği acı başka...
allah bilir daha benim tahmin edemediğim ne düşünceler vardır kafasında.

böyle bi durumda hangi insan sevgilisine aman aman bi sevgi gösterebilir? bakın ''aman aman sevebilir'' demiyorum. belki de aman aman çok seviyordur, bilemeyiz bunu. ama böyle bi durumda tek derdi bu sevgiyi göstermek mi?
onun psikolojisi ne halde acaba...

gülüm olayında da hata etmiş evet, yapmamalıydı. ama bütün bu yaşadıklarını ve psikolojisini, başkalarına ispatlamaya çalıştığı bi takım şeyleri, bir de herkese gülüm diye konuştuğunu, bu kelimenin onun için normal bi kelime olduğunu ve mesajları silme gereği bile duymadığını göz önüne alırsak affedilemez bi şey olduğunu düşünmüyorum. üstelik bu konuyu konuştukları zaman kötü bi niyeti olmadığını da defalarca söylemiş ve özür dilemiş.

şartlar başka olsaydı belki ayrıl bile derdim. ama bütün bunları üst üste koyunca bu bi aldatma girişimi falan değil kesinlikle.

bir de anlayamadığım şu, ''karısı değilsiniz, nişanlısı değilsiniz'' demişsiniz de, o zaman konu sahibi ''amaan ben nasıl olsa sadece sevgilisiyim ne sorumluluk alacağım'' mı demeliydi?

sevgili olmanın nişanlı ya da eş olmaktan farkı ne? zaten sevgililiğin bi sonraki adımı nişanlılık, bi sonraki adımı da evlilik.

ama böyle bi durumda sorumluluk almayan, sevdiğinin yanında olmayan bi sevgiliden zaten eş olmaz.

ayrılık insanlar için, evet ilerde belki de ayrılırlar. ama bu kesinlikle başka sebeplerden ötürü olur. belki aldatılır, belki sevgileri biter, belki ailevi mevzular olur, vs vs.. o zaman ayrılır. ''sorumluluk almak istemiyorum'' diye ayrılmak bana göre çok alçakça.

burdan bakınca konu sahibinin ne yapmaya çalıştığı da gayet net anlaşılıyor, siz anlamamışsınız sadece.
ben burdan baktığımda kötü gününde sevgilisinin yanında olan, onun psikolojisini anlayan ve destek olan bi kız görüyorum.

Hay agzina saglik ya.

Apinklady Apinklady konu etiketindeki camış-ı acaba canım mı yazmaya çalışmış diye düşündüm. konuyu okuyunca camışşığı çözdüm, tutamadım kendimi :D

Yazık adama kız bağışla canını şimdilik.
Çok geçmiş olsun bu arada.

Arkadaşlar hayırlı geceler.

Bilmeyenler ve önceki konulara bakmaya üşenen hanımlar için; sevgilim gazi oldu, iki ayağını kaybetti, vücudunda yanıklar var, şu an hastanede, tedavi, protez hazırlığı vs..

Psikolojik olarak ne kötü, ne çok iyi. Öyle ciddi bir problem yaşamıyoruz şu an bununla ilgili, ara ara parlayıp çabucak sönmeleri haricinde bi sorun yok.

Neyse konuma geçiyorum artık.
Şu an kendisi camış gibi yanımda yatmakta, bu gece ve yarın yanında ben kalıyorum. Bu camışın telefonunda bi oyun var, onunki iphone bende bu oyun yok, ondan oynuyorum bende. Kitap okudum sıkıldım dedim oynayayım. Öyle telf saklama gizleme şifreleme huyu yoktur mesajlarına aramalarına bile burdayken ben bakarım bazen istediğimde alır oynarım o da benimkini.
Neyse, whatsapp gruplarından biri birşey yazmış ona bakmaya girdim.

Birde neler göreyim, benim camışın eski ponçik sevgilisinden mesaj.
1 saate yakın konuşmuşlar whatsapptan, ama numarası kayıtlı değil kız kendini tanıtmış yazarken olanları yeni duydum geçmiş olsun nasılsın tedavin nasıl bir ihtiyacın varmı derken konu uzamış ama benimkisi gülücüklü mülücüklü cevaplar vermiş. En son kız bu ara yoğun olduğunu, işleri hafifleyince geleceğini söylemiş bakın şimdii benim camış ne yazmış.

"GEL GÜLÜM BEKLERİM"

Şimdi ben bu adamın gülünü soldurayım mı ? Yoksa uyuyorken yastıkla boğarak öldüreyim mi ?Vücuduna iğneler batırarak işkenceler mi edeyim ? Direk boğazına mı yapışayım ?

Bu arada soranlar olucak.
İlişkileri biteli 3 yıl olmuş, 7 aylık bir ilişki. Benim öküz kızı sevmediğini anlayıp ayrılmış. Birdaha hiç iletişime geçmemişler bildiğim kadarıyla.

Şimdi diyin bana sabaha sağ çıksın mı yoksa gece kimse ortada yokken ümüğüne basıyım mı ?

Ben senin neyinim gülünmuyum diyin evet derse kactane gülün var senin cicekcimisin sen diyin anlar sonra baslar aciklamaya

sigara söndürmeler aldatmalar ama ayrılma yok
insanlara acımayın siz de insansınız acımaya hakkınız yok

Aldatma? Ben böyle birşey söylemedim. Adamın aklı beyni yerinde en azından, aldatma girişiminde bulunsa o konuşmayı siler benimde ruhum dahi duymaz.
Yaptığı hoş mu savunuyor muyum şu durumda asla savunmuyorum, ama bu bi aldatma asla değil, benim bugün eski arkadaşlarımdan sevgili dahil, herhangi birşey olsa bende mesaj atar halini sorar geçmiş olsun dileklerimi iletirim bunda ben kötü birşey görmüyorum ki karşıdaki kadını suçlamadım bu konuda zaten onun yaptığı şeyin adı insanlık bana göre, takdir bile ettim, benim sevgilim cozutmuş haddini aşmış yanlış yerde yanlış bir hitap kullanmış bende sıkıntımı belirttim, isterse çabalar didinir alır gönlümü, ha yok almazsa onu o zaman düşünürüm.

Ben sevgilime acımıyorum, ben sevgilimi seviyorum.

Back