Cevap vermek istemedim aslında, çünkü ben şimdi ne desem adamı savunuyor boşuna konu açmış diyeceksiniz. Ama içimde kalır. Birincisi asla savunmam, bu yaptığı hiç hoş değil, hoş olmayan başka şeyler yaptı mı evet yaptı, ben bunlara sessiz kaldım mı kaldım, hatalımıyım evet belki..
Ben ne bu konuda, ne eski konularımda onun her yaptığını haklı bulmuyorum zaten, iyi yönlerinide söylerim,kötü yönlerinide söylerim zaten. Fakat sevgisinden hiç şüphem olmadı benim.
Başkalarıyla konuşuyor demişsiniz, evet mesajlaşmış fakat ben bunu normal buldum. Normal şartlar altında olsa ve eski sevgili ile naber nasılsın muhabbeti yapsa zaten buraya yazıp akıl almam bitti gitti der giderim, seviyorum ama aptal bi kadın değilim kimse vazgeçilmez değil kimsede aşktan ölmez bunu biliyorum.
Ama bu durum farklı, yüceltmek için söylemiyorum ama bu adam bir "gazi" .. Yani bırakın eski sevgiliyi, sokaktan geçen herhangi bir insanın bile minnet duygusu hissedeceği, yardım etmek elinden geleni yapmak isteyeceği bir insan. Basit bir bademcik ameliyatından yatmıyoruz. Haftasonu dahi hiiç tanımayan insanlar, bazı dernekler, klüpler toplanıp geliyorlar, çocuklar mektup yazıp gönderiyorlar mesela. Böyle bir durumda eski sevgilinin mesaj atması çok çok normal, hatta ben tebrik bile ettim, çünkü yaptığı bence çok insanca ve nazik bir davranış, bu aralar pek rastlanmayan birşey insanlık malesef, görünce insan takdir ediyor. Kaldı ki ilişkilerini biliyorum, arada sevgi dahi olmuş denemez, doğru düzgün görüşme yok,paylaşım yok. İkiside çekmiş gitmiş yoluna, bidaha ne ses ne seda çıkmış. Karşıdaki kadın gayet kendi halinde bir insan öyle şüphemi çekicek birisi değil ki konuşmaları çok mesafeli ve resmi zaten.
Hatalı taraf benim sevgilim, ha bu bir aldatma dersem kusura bakmayın ama gerçekten komik olur.
Benim eskiden ya da bugün tanıdığım herhangi bir insanın başına böyle bir olay gelse, ben ya da karşı taraf evli çoluklu çocukluda olsa muhakkak geçmiş olsun derim, hal hatır sorarım resmi bir şekilde bile olsa, bu nezakettir güzelliktir bana göre.
Ha, ben sevgilimi yeni tanımıyorum. Daha öncede bahsettim kendisi benim kız kardeşimin yakın arkadaşlarından birinin abisi. Kişisel olarak tanımazdım ama bi merhabamız vardı, ayrıca tanıdıktan bu olaya kadar geçirdiğimiz süre boyunca ufak bir şüphe, bir öfke, bir aksi davranış, bir yanlış hareket görmedim ben bu insandan. Yani bu bana şu an yapılan birçok şeyin bir travma etkisi ile yapıldığını gösterir, ki zaten bu olaydan sonra kırmızı reçeteli sakinleştiri-ler kullanmaya başladı, yatak demirleri söküp fırlattı yemekleri fırlattı kolumu yaktı burda anlatmadığım birçok şey, istemedi git dedi bağırdı çağırdı. Ama bunu sadece bana değil, annesi kardeşi babası amca çocukları vs vs hepsine yaptı, o zaman benim sevgilim annesinide sevmiyor.
Bu benim baktığım ilk hasta değil, annemde 3-4 kez ameliyat oldu, kız kardeşimde 1 ameliyat oldu. Annemde böyleydi, yaptığım yemeklere burun kıvırırdı, azarlardı öfkelenirdi küfür bile ederdi, ama normalde annemle ben belki bir çok anne kızdan bile daha yakınızdır, o zaman annemde sevmiyor beni.
Ayrıca sevgilimde bende psikolog desteği alıyoruz, hem beraber, hem ayrı ayrı gidiyoruz. Ve bunların "çok normal" olduğu söyleniyor, bunu söyleyen takdir edersiniz ki birçok vaka görmüş doktorlar. Muhtemelen bizden daha iyi biliyorlardır bunun nasıl bir süreç olduğunu.
Bakın adam bir sürü hayali bir sürü planı varken dakikalar içerisinde bu halde buldu kendini, 5 bölmesi olan bir zırhlı araç, 5 özel harekatcı, en arkada oturan benim sevgilim, ve saldırı arkadan yapıldığı için tek yaralananda o.. Ayaklarının olmadığını farketmiyor, ve araçtan inip açılan ateşe karşılık vermeye çalışıcakken ayaklarının yandığını, eridiğini görüyor. Bu silahların bir ismi vardı hatırlamıyorum, uzuvları eriterek bu hale getiren birşeydi belki duymuşsunuzdur bilirsiniz. Bu olayın ufacık bir bölümünü ben yaşasam annemi babamı bile görmek istemem belki..
Herneyse,okursunuz okumazsınız bilmem. Uzun oldu üşenirsiniz belki. Ama sözün özü, ayrılırmıyız bilmem, ama bunlar asla ayrılık sebebi değil, ben sevgilimden bana minnet beslemesini istemem, sevgisi yeterli çünkü, bende iyilik yapmak amacında değilim, seviyorum ve benim için sevgi demek her koşulda bi insanın elinden tutmaktır, ben sadece seviyorum yani, ekstra bir durum yok, yapılması gereken bu ve ben onu yapıyorum. Rabbim esirgesin ama bugün işine dönüp başına daha kötüsü gelse, ben yine yanındaki ilk kişi olacağım. Ben bunu fedakarlık,iyilik diye yapmıyorum. Karşılık beklemiyorum, ha alıcağım tek bir karşılık var, o da sevgisi, ondan da gram şüphem yok gönlüm rahat.