Ben de hatırlıyorum o olayı..güya empati kursun diye kolunda sigara söndürmüştü. Ben de orda kopmuştum. Belki çok insafsızca gelecek ama gazi değil Mustafa Kemal Paşa yapsa bu davranışı bi dakika daha durmazdım ben yanında. Bir de yeni değil ki bu adamın hastaneye yatırılışı kaç ay oldu. Yanıbaşında bu kadar vefakarca bekleyen kızı el üstünde tutması gerekirken,yaptıkları bana göre de çok nankörceO da olabilir tabii.
Herkesin kendi seçimi.
Artı ben de sizin gibi düşünüyorum,konu sahibinin kıymetinin bilinmediğinin farkında olduğuna inanıyorum.
Arkadaşın kolunda sigara mı çakmak mı ne söndürmüştü o zaman bitmesi gerekirdi bana göre.
Oooooo şu işve cilve konusunu atlamışım sanırım...konu sahibi baktım şimdi diğer konularına madde madde yazayım ki belki anlaşılır olur
1-adam seni beğenmiyor işven cilven esksik diyor sana hep kusur bulma halinde
2-sen onun iyiliğini düşünürken senin kolunu yakıyor ( ne psikolojide olursa olsun geçerli değil)
3-eski sevgili ile konuşup gülüm diyor vs vs
yani kendini heba etme.
Oooooo şu işve cilve konusunu atlamışım sanırım...
Arkadaş bence psikolojik olarak bu gaziye kendisini sorumlu hissediyor,onun da hisleri bitmiştir artık bence.
Aynen benim de hayatta tahammül edemediğim insan kıymet bilmeyen,nankör kişidir.
Hele ki arkadaş kolay kolay hiç kimsenin kaldıramayacağı bir işi üstlenmiş,ona rağmen değer verilmemiş.
Bilmiyorum,ben çok kırılırdım,affedemezdim.
sadece o değil sevgilisi de bu durumu artık kullanmaya başlamış bence.
konu sahibinin üzerinde her türlü baskıyı uyguluyor.
aynen öyle, adam konu sahibinin eline ayağına kapanıp şükredeceğine daha hala nankör ve terbiyesiz.
Arkadaşlar hayırlı geceler.
Bilmeyenler ve önceki konulara bakmaya üşenen hanımlar için; sevgilim gazi oldu, iki ayağını kaybetti, vücudunda yanıklar var, şu an hastanede, tedavi, protez hazırlığı vs..
Psikolojik olarak ne kötü, ne çok iyi. Öyle ciddi bir problem yaşamıyoruz şu an bununla ilgili, ara ara parlayıp çabucak sönmeleri haricinde bi sorun yok.
Neyse konuma geçiyorum artık.
Şu an kendisi camış gibi yanımda yatmakta, bu gece ve yarın yanında ben kalıyorum. Bu camışın telefonunda bi oyun var, onunki iphone bende bu oyun yok, ondan oynuyorum bende. Kitap okudum sıkıldım dedim oynayayım. Öyle telf saklama gizleme şifreleme huyu yoktur mesajlarına aramalarına bile burdayken ben bakarım bazen istediğimde alır oynarım o da benimkini.
Neyse, whatsapp gruplarından biri birşey yazmış ona bakmaya girdim.
Birde neler göreyim, benim camışın eski ponçik sevgilisinden mesaj.
1 saate yakın konuşmuşlar whatsapptan, ama numarası kayıtlı değil kız kendini tanıtmış yazarken olanları yeni duydum geçmiş olsun nasılsın tedavin nasıl bir ihtiyacın varmı derken konu uzamış ama benimkisi gülücüklü mülücüklü cevaplar vermiş. En son kız bu ara yoğun olduğunu, işleri hafifleyince geleceğini söylemiş bakın şimdii benim camış ne yazmış.
"GEL GÜLÜM BEKLERİM"
Şimdi ben bu adamın gülünü soldurayım mı ? Yoksa uyuyorken yastıkla boğarak öldüreyim mi ?Vücuduna iğneler batırarak işkenceler mi edeyim ? Direk boğazına mı yapışayım ?
Bu arada soranlar olucak.
İlişkileri biteli 3 yıl olmuş, 7 aylık bir ilişki. Benim öküz kızı sevmediğini anlayıp ayrılmış. Birdaha hiç iletişime geçmemişler bildiğim kadarıyla.
Şimdi diyin bana sabaha sağ çıksın mı yoksa gece kimse ortada yokken ümüğüne basıyım mı ?
Apinklady Tüm mesajları gülerek okudum vallahi çok eğlenceli cevaplarınız var özellikle Akaba nın yorumu beni kopardı Şaka bir yana da şuan psikolojisinden dolayı kendine hala güçlüyüm imajı vermiş olabilir çok da yanlış düşünmemek gerekir. Tabii ki kullanılmaması gerek bir kelime ki hele de söz konusu eski sevgili ise.. Ama camış arkadaşımız kötü niyetli değil siz bizden daha iyi bilirsiniz elbet aman nolur vurmayın öldürmeyin, ümüğünü sıkmayın sadece biraz trip atsanız laf sokuştursanız sevdiceğiniz anlar zaten bu arada sizin konularınızı biliyorum ve takdir ediyorum doğrusu her insan yapamaz, Rabbim acil şifalar versin, mutluluklar sizin olsun
yani bencede psikolojiniz bozulmuşGülüyorum falan ama benimde sinirler iyice laçka artık
Şu an için pek fazla birşey yapma şansı yok zaten, ya ben burdayım ya ailesi burda. Benim sinirleri hoplatan böyle birşeyler yaptıkca sesimi çıkaramıyorum kıyamıyorum galiba bu durumdan dolayı onun tarafından düşünücem diye diye benim psikoloji gitti delirdim bu hale böyle geldim
Çok anlayışlisiniz da "gülüm" demek ne oluyor... empati yapın benceyani bencede psikolojiniz bozulmuş
çatacak yer arıyorsunuz
ben de bu durumda olsam can düşmanım geleyim mi dese gel derim bunda çamişlık uluğunu sıkacak bir durum yok sizin sevginiz bitmiş yorulmuş ve sıkılmış olabilirsiniz ama kim olsa merak eder gelse yatıyormuş ne olacak
Apinklady canim simdi gordum konunu.
Bi gariplik seziyorum ben sende.
Cok asiri neselisin.
Bu tanidik geldi bana bi yerlerden.
Bisey sormak istiyorum.
Bu gulum mesaji felan bi kenara; nasil hissediyosun kendini onun yanindayken? Sevildigini ve sevdgini hissediyomusun? Sana nasil davraniyor? Aksilikler oldumu iliskinize dair? Neler oldu?
Arkadaşlar hayırlı geceler.
Bilmeyenler ve önceki konulara bakmaya üşenen hanımlar için; sevgilim gazi oldu, iki ayağını kaybetti, vücudunda yanıklar var, şu an hastanede, tedavi, protez hazırlığı vs..
Psikolojik olarak ne kötü, ne çok iyi. Öyle ciddi bir problem yaşamıyoruz şu an bununla ilgili, ara ara parlayıp çabucak sönmeleri haricinde bi sorun yok.
Neyse konuma geçiyorum artık.
Şu an kendisi camış gibi yanımda yatmakta, bu gece ve yarın yanında ben kalıyorum. Bu camışın telefonunda bi oyun var, onunki iphone bende bu oyun yok, ondan oynuyorum bende. Kitap okudum sıkıldım dedim oynayayım. Öyle telf saklama gizleme şifreleme huyu yoktur mesajlarına aramalarına bile burdayken ben bakarım bazen istediğimde alır oynarım o da benimkini.
Neyse, whatsapp gruplarından biri birşey yazmış ona bakmaya girdim.
Birde neler göreyim, benim camışın eski ponçik sevgilisinden mesaj.
1 saate yakın konuşmuşlar whatsapptan, ama numarası kayıtlı değil kız kendini tanıtmış yazarken olanları yeni duydum geçmiş olsun nasılsın tedavin nasıl bir ihtiyacın varmı derken konu uzamış ama benimkisi gülücüklü mülücüklü cevaplar vermiş. En son kız bu ara yoğun olduğunu, işleri hafifleyince geleceğini söylemiş bakın şimdii benim camış ne yazmış.
"GEL GÜLÜM BEKLERİM"
Şimdi ben bu adamın gülünü soldurayım mı ? Yoksa uyuyorken yastıkla boğarak öldüreyim mi ?Vücuduna iğneler batırarak işkenceler mi edeyim ? Direk boğazına mı yapışayım ?
Bu arada soranlar olucak.
İlişkileri biteli 3 yıl olmuş, 7 aylık bir ilişki. Benim öküz kızı sevmediğini anlayıp ayrılmış. Birdaha hiç iletişime geçmemişler bildiğim kadarıyla.
Şimdi diyin bana sabaha sağ çıksın mı yoksa gece kimse ortada yokken ümüğüne basıyım mı ?
Fazla sakin buldum sizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?