Çok yaşa sen e mi yaaTeşekkür ederim bunlar şeker olduğum son saatler yarın bakarsınız hastane kamerası bizi çeker haberlere çıkarım ümük sıkarken ya da gül yedirirken
İletişime geçilmesine tabi bende karşıyım, ama böyle bir durumda bende geçerdim muhtemelen. Bir geçmiş olsun,hal hatır sorma vs mutlaka yapardım. Normalde kıza şu an sinirlenmem gerekir ama, kız gayet resmi mesafeli, profil fotoğrafında ikimiz varız zaten bunuda görmüştür, cozutan taraf benimkisi, yani kız belki öylesine gelicem dedi geçiştirdi, ama benimki gel gülüm olayına girmiş. Ben ona yedire yedire öğreticem kime gülüm denmiceğini.
Çok yaşa sen e mi yaa
Yemin ederim kahkahalarla gülüyorum
Bak şimdi onun psikolojisinin normal olmasını bekleyemeyiz.. Bu,bu.
Şaşırmış yapmış bir nane.. Bence sadece bu kadarla kalacak,üzülüp sıkılma. Ama gözdağını vermeyi ihmal etme tabii
Böyle durumda da geçmeyebilirdim ben, ama dediğim gibi geçmiş iletişimlerine, ortak çok varsa çok duyduysa falan bunlara bağlı biraz da belki.. Yaşamadım hiç ondan belki... Normalde katıyım çünkü.
Evet kız resmi konuşmuş.. Gülün geldi deyin sabah dank diye
Bu da güzel fikir
Ümüğünü sıkmayım şimdi adam sonra bana lazım olucak en iyisi biraz korkutup terletmek
Apinklady bize yaz mutlaka yarın gelişmeleri sen ne yapacaksın o ne diyecek ne olacak... çok merak ettim
düzenleme: yarın dediğim bugün yani sabah olup uyanınca :) ay uyku düzenimin bozukluğundan hangi günün içindeyiz yarın ne zaman ben kimim demeye başlayacağım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?