- 24 Ekim 2017
- 3.156
- 3.090
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Spor salonunda çok ağır çalıştırdıklari için gitmek stemiyirum 2 kere gittm daha ilk gittim çok ağır şeyler yaptırdılar bu yüzden param da boşa gittiSpor salonuna gitmelisin canım kendi başına yapacağın sporla vücut tipi düzelmez kolay kolay, oradaki hocalar senin fiziğinin en mükemmel hali için orda program hazırlamak zorunda zaten.
Elmayım evet ama bu fazlaliklarmdab kurtulmam lazım ck kötü görüntü olmaya başladı kile aldıkçaAnladığım kadarıyla elma tipi vücuda sahipsin
Aslında yapacak pek birşey yok kendinizi sevmekten başka
Elmayım evet ama bu fazlaliklarmdab kurtulmam lazım ck kötü görüntü olmaya başladı kile aldıkça
Keşke bende armut tipli olsaydım bende çok memnun olacaktım ama yine de arkadaşlar memnun oldum :)Ben de armut memnun oldum.
Bunu hocaya söylersen programını hafiften başlatırlar, bende gittim spor salonuna isteğim doğrultusunda düzenlendi programımSpor salonunda çok ağır çalıştırdıklari için gitmek stemiyirum 2 kere gittm daha ilk gittim çok ağır şeyler yaptırdılar bu yüzden param da boşa gitti
Bunu hocaya söylersen programını hafiften başlatırlar, bende gittim spor salonuna isteğim doğrultusunda düzenlendi programım
Spor salonunda çok ağır çalıştırdıklari için gitmek stemiyirum 2 kere gittm daha ilk gittim çok ağır şeyler yaptırdılar bu yüzden param da boşa gitti
Her gün kola içiyorum bağımlısıyımMerhaba elma ben de armut :)
Aslinda elma tipi daha kolay forma giriyor, en inatci bolge basen ve sizde o sorun yok. Bir kere gobekte yaglanma yapan her seyi birakmalisiniz (gazli icecekler, sekerli gidalar, hatta fazla meyve tuketimi) sonra bol spor yapilacak, squatla hem gobeginizi eritip hem kalcanizi sekillendirirsiniz.
Mucize olmaz, vucut tipiniz degismez ama cok daha formda ve fit gorunursunuz.
Acilen 3 beyazdan uzak durman lazım!Merhaba arkadaşlar ben 20 yaşındayim göbek bölgem aşırı yağlı ve belim kalinbacak bölgem baya zayıf diyet spor vs. Denedim ama çok bi fark olmadı ne yapabilirim bu inceltici korseden de aldım ama ne yazık ki fayda etmiyor bilgisi olanlar yazabilir mi
Armudun sapi uzumun copu var.Keşke bende armut tipli olsaydım bende çok memnun olacaktım ama yine de arkadaşlar memnun oldum :)
Bölgesel çalışmak gerekiyor. Bi de abur cubur fazla yiyince hemen kilo alımı başlıyor o yüzden bu tip beslenmeden uzak kalmak gerekiyor. Benimde kilo alınca belden yukarısı alıyor bacaklar kilo almıyor :)Merhaba arkadaşlar ben 20 yaşındayim göbek bölgem aşırı yağlı ve belim kalinbacak bölgem baya zayıf diyet spor vs. Denedim ama çok bi fark olmadı ne yapabilirim bu inceltici korseden de aldım ama ne yazık ki fayda etmiyor bilgisi olanlar yazabilir mi
Sana sunulan cozumlere verdigin cevaplara gore sen yememden icmemden kısmayım. Hic hareket de etmeyim. Oturdugum yerden kilo vereyim ya da bölgesel inceliyim diyorsun. Mutlaka planli olarak bolgesel calismalisin. Hareket etmeden olmaz. Bir de sekeri hayatindan cikarmalisin!!! Kolanin bagimlisiysan tedavi gor. Seker varken o gobek de varolmaya devam edecek!Merhaba arkadaşlar ben 20 yaşındayim göbek bölgem aşırı yağlı ve belim kalinbacak bölgem baya zayıf diyet spor vs. Denedim ama çok bi fark olmadı ne yapabilirim bu inceltici korseden de aldım ama ne yazık ki fayda etmiyor bilgisi olanlar yazabilir mi
Zamanında 17 kg verdim 8. Sınıfa giderken ama herkes bak örnek al nasıl zapzayıf oldu dedi artık irademe engel olamıyorumSana sunulan cozumlere verdigin cevaplara gore sen yememden icmemden kısmayım. Hic hareket de etmeyim. Oturdugum yerden kilo vereyim ya da bölgesel inceliyim diyorsun. Mutlaka planli olarak bolgesel calismalisin. Hareket etmeden olmaz. Bir de sekeri hayatindan cikarmalisin!!! Kolanin bagimlisiysan tedavi gor. Seker varken o gobek de varolmaya devam edecek!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?