Vücut tipi nasıl düzeltilebilir

Armudun sapi uzumun copu var. Gogus kismin ne durumda. Gosterecegim korseler su sekilde.
thermo Neoprene diyorlar parafin degil galiba. Ben sortunu aldim acaip terletiyor.

Eki Görüntüle 2089190
Göbeğimden kurtulsam yeter göğüslerimde büyük ama önemli olan kötü görünen mesela bikiniyi düşünelim göbek hiç yakışıyor mu

Peki diyette ne yapıyorsunuz

Bende kilo aldimmi once karin bolgesinden alanlardanim,eger karin bolgesinden kilo aliyorsaniz bunun en buyuk nedeni yagli beslenmedir,oncelikle beslenme duzeninizi elden gecirin derim,spor olarakta ben evde sporu cok daha konforlu oldugunu dusunenlerdenim imkaniniz varsa kosu bandi veya eliptik aleti edinebilirsiniz,yada youtube ozellikle hiit cardio iceren videolari yapin gunde en az yarim saat spora ayirin+beslenmenize cekiduzen verin bakin gobeginiz yavas yavas nasilda duzlesiyor...

Tüm vücut çalışın zaten fazlalık neredeyse orası gider tek bir bölgeye yüklenmeye gerek yok. Yağı ve karbonhidrattan uzak durun.

Merhba
Rica etsem ne kadara aldığınızı ve cidden kaç cm ise yaradığını soylermisiniz

Tabi ki ben yurt disindan aldim . Sizin parayla 50 tl ye geliyor.

Yalniz ben kisin basinda kullandim . Buna ragmen terletti. Kullanmayi biraktim cunku yaz aylarinda daha iyi verim alacagima eminim.

Ben daha cok selulit icin kullaniyorum incelmek icin degil.

Daha once su tv lerde satilan sortlardan almistim. Hic memnun kalmadim , ne terletti ne bir sey yapti. Onun disinda baska bir sort aldim yine ayni sekilde ama bunun her gun kullanimda ve diyetle incelme saglayacagini dusunuyorum.

Elma tipisiniz.Bol Mekik. Internette Karin ve bel icin yer hareketleri var. Evde vileda sopasini alip ensenize koyun kollarinizi takin belinizden asagisi hareket etmeyecek sekilde saga sola donun.

Sitesi önerisinde bulunurmusun bir araştırayım uygunmus fiyatin

Daha çok gençmişsin, yanlış hayat tarzından değildir o genetiktir çok fazla değişmez. Sen yine de kilo ver sağlık için. Bir de sadece göbek karin deyince aklıma şu geldi, pcos olabilir mi acaba? Adet düzenin nasıldır? Gizli şeker filan da olabilir. Tüm bunlar bölgesel yağlanma ve kalinlasma yapabiliyor

Canım faydası illaki olur da sen bi yerde bi yanlış yapiyorsun. ya diyetine sadık kalmıyorsun ya da 1 2 ay spor yapıp bırakıyorsun. Bu isi cok uzun sureli yap ki degisimi gor. Bol su ve bol yuruyus tavsiyem. Bi de tek set 50 kere sağa sola eğil ger vucudunu

Elmayım evet ama bu fazlaliklarmdab kurtulmam lazım ck kötü görüntü olmaya başladı kile aldıkça
Elma tipi vücut sporsuz asla şekillenmez, böyle yazarak moralinizi bozdum belki ama kum saati tipi veya armut tipi vücutlarda biraz diyet, biraz sporla çok çabuk şekillenebilen beden, elma tipinde şekillenmiyor, korse vb geçici çözüm olur, eğer spor salonuna gitmeyecekseniz evde kendinize günlük spor çizelgesi hazırlayın, günlük sporunuzu 2'ye bölmeniz iyi olacaktır kanaatindeyim, misal günde 2 saat spor yapmayı hedefliyorsanız 1 saatlik bölümünü sabah, 1 saatlik bölümünü akşam yapın, eliptik bisiklet, yürüyüş ama bayır yukarı olursa iyi olur bu yürüyüşler, pilates, aynı anda birçok kas grubunu çalıştıran egzersizler, yüzme sizin vücut tipinize en uygun sporlar. Karın kaslarınızın hepsini çalıştıracak egzersizlere yönelin, bu arada bel ve göbek çevrenize göre daha zayıf görünümlü olan kol ve bacaklarınızında kaslarını çalıştırın, kuvvetlendirin, böylece vücudunuz daha şekillenmiş ve aradaki fark orantılanmış olur.

Diyet şekliniz için bir diyetisyenden yardım alın, elma tipi kadınların diyetleri farklı oluyor bildiğim kadarıyla ama diyetiniz yanında yağ yakımını hızlandıracak, metabolizmanızı çalıştıracak doğal bitki ve meyvelerden faydalanabilirsiniz.

Çok çok çok teşekkür ederim tek tek okudum çok haklısınız hem diyet hem spor şart, ve irademi de katmalıyım :) Spor yapsam zor mu şekillenir yani

Çok çok çok teşekkür ederim tek tek okudum çok haklısınız hem diyet hem spor şart, ve irademi de katmalıyım :) Spor yapsam zor mu şekillenir yani
Vücut tipiniz için doğru sporu yaparsanız şekillenir ama spor yapmazsanız tek başına diyet sizin vücudunuzun şekillenmesine faydalı olmaz, bir arkadaşım sizin gibi elma tipi vücuda sahip, diyet yapıyor ama sporu hep kulak ardı ediyor veya günlük rutin hareketlerini spordan sayıyor, o yüzden de yıllardır vücut şekli değişmedi, siz gençsiniz, biraz azmeder, yediklerinize dikkat eder, karın kaslarınızı sıkı çalıştırır, aynı zamanda kol bacak kaslarınızı da şekillendirirseniz belki süper ince bir bel yapısına sahip olmazsınız ama şekilli, bel kavisinizin belirgin olduğu bir vücut şekline ulaşırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…