günaydın arkadaşlar babamın başına buda geldisonunda abim olucak hayırsız evlat babamı gecenin onunda evden kovdu sebepse emekli maaşı abim babamın emekli maaşını her ay onun eline vermesini ve evin giderlerini o parayla karşılamasına izin vermesini istemiş babamda haklı olarak olamaz öyle bişey demiş bencede olamaz zaten evin kirasını babam ödüyordu geriye üç kuruş bişey kalıyor onada dikmiş gözünü.Çok üzgünüm çoookçok kızgınım abi bile demek içimden gelmiyor o şahısa eşimin cebini aradı gelin alın babamı ben istemiyorum demiş eşimde tabi şaşırdı ve kızdı zaten eşimin babamla arası pek yok özel bi sebebide yok tek sorun babam bana kalmaya geldiğinde gece namaz kılmaya kalkıyor eşim rahatsız oluyor uyanıyor bana söyleniyor uyuyamadım diye bunun gibi küçük şeyleri sorun yapıp beni tüketiyordu şimdi ise babam temelli yanımda artık ben çok memnunum yanıda olmasından daha öncede yazmıştım haftada iki gün yemek ve temizlik yapmaya giderdim babama gerek kalmadı artık cnm babacım yanımdan hiç ayırmıycam artık ama asıl sorun şimdi başlıyor ya eşimde ben istemiyorum derse ne yaparım bilmiyorum ve çok korkuyorum senağlama eğer istemezse ben babamı bırakmam bende onunla giderim ama nereye Allahım bana yardım et kızlar bana dua edin nolur dualarınıza çok ihtiyacım var :a015:
Son düzenleme: