allah yarve yardımcın olsun arkadasım içim parçalandııı... yarabbim yaaa nasıl bir evlat bunu yapar atar evinden ((( canım senin yakınlarında bir ev tutun sen devamlı kontrol edersin.... benim babannem de ortada kalmıstı kimse istemidi annem gel dedi ama babannem gelmek istemedi... diger gelinlerde ve annemde elinden çok cekmisleridi neyse ev aldılar ailecek babannemi oraya yerlestirdik yani çözümü anca bu olur... sende yuvanı bırakma baban ama evladın var ise onlarıda babalarından mahrum bırakma bence
yorumun için teşekkür ederim ama babam birazdaha genç olsaydı zaten evlenirdi ayrı bir ev tutmaya gerek olmazdı kendi evide vardı babamın iki sene önce oğluyla benm üzerime verdi oğlunun ısrarı üstüne! fakat babam önüne sehpaya koyduğum çayını bile göremiyor bastonsuz yürüyemiyor yine yaşıtlarına göremaşallahı var rabbime şükür fakat dediğim gibi tek başına yaşayamaz bir çok aradığı şeyi eliyle yoklayarak buluyor gözleri o kadar az görüyor yani. ben babam yaşadıkça evlat bile düşünmüyorum babam herşeyden önce geliyor benm için nasıl bir anne evladını kimselere emanet edemezse bende babam için o duyguları hissediyorum babam benm evladım gibi evlat ve baba sevgisi birbirineharmanlandı kalbimde anneler beni çok iyi anlarlar daha fazla yazamıyorum arkadaşlar bu konu benm için çok hassas göz yaşlarıma hakim olamıyorum herşeye rağmen babam yanımda eşimin dırdırlarına kulağımı tıkadım sabrediyorum rabbim yardımcım olsun :Saruboceq: kayın validemde haberdar olmuş oda aradı beni çok iyi konuştu buda çok hoşuma gitti çok mutluyum.