allah yarve yardımcın olsun arkadasım içim parçalandııı... yarabbim yaaa nasıl bir evlat bunu yapar atar evinden((( canım senin yakınlarında bir ev tutun sen devamlı kontrol edersin.... benim babannem de ortada kalmıstı kimse istemidi annem gel dedi ama babannem gelmek istemedi... diger gelinlerde ve annemde elinden çok cekmisleridi neyse ev aldılar ailecek babannemi oraya yerlestirdik yani çözümü anca bu olur... sende yuvanı bırakma baban ama evladın var ise onlarıda babalarından mahrum bırakma bence
baba oğula bağ bırakmış oğul babaya bir salkım vermemiş. ne demek ben bakamıyorum alın... ilerdede senin oğlun sana bakmayacak gelin alın diyecek... insan unutmamalı bugun bana yarın sana... canım baban kaç yaşında gençse keşke yeniden evlenseydi kendi yaşında biriyle en azından kendine ait bir hayatı olurdu emekli maaşı için çocuk denen zebanilerin hışmından kurtulurdu
yorumunuz için teşekkür ederim size katılıyorum 89 a giricek :asigim: pamuk babam şimdi evlendirelim seni desem olmaz demez babam bazen öyle şakalaşıyorum bulalım bi cici anne (bul ama malım mülküm kalmadı kimse almaz beni diyor) canım o benim yaa kıyamam ben kimselere vermeye hor görürüler kötü davranırlar diye aklım kalır:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?