Vicdan yapmam gereken ne var ki?

abartmış bence arabeske bağlamış.bu adamla görüşmeyin zaten normal bir insan olsa nişanlıyım diyen kadına hala görüşelim demez.çok önemliyseniz daha önce bırakmasaymış.

Sizi korkutmak istemem ama bunları okuduğumda ya intihar edecek ya da sizi rahatsız edecek izlenimi uyandırdı bende.

Tedbirsiz çıkmayın dışarıya Bence.
Öyle mi diyorsunuz? bende açıkçası boşa sıkıyor diye düşünmüştüm. Daha önceden yaptığı dengesizlikleri duyguları için söyledim. En basta yazisirken 4 , 5 ay önceki toplantıda giydiğim kıyafetleri saymıştı. Üstünde bunlar vardı vs diyerek. Çok ilgiliydi. Yazışmanın 5.günü gibi asker arkadaşı tarzına geçmişti . Ben de iki kez bir sıkıntı mı var diye sorunca , patladı. "Beni düsürdüğün duruma bak böyle olacaksa hic olmasin" dedi bir anda kopardı her seyi. O günden sonra gorusmemistik. Yani çok istekliyken bir anda değişmesi bana tuhaf gelmisti. Hatta ortak tanıdığımıza ben mesajına cevap verince " son dakika gol atmış Türkiye gibiyim" vs demisti.
O zamanlardan anlamalıydım değil mi yine abartı davranışlar

abartmış bence arabeske bağlamış.bu adamla görüşmeyin zaten normal bir insan olsa nişanlıyım diyen kadına hala görüşelim demez.çok önemliyseniz daha önce bırakmasaymış.
Kesinlikle görüşmem haklisiniz .
Dün buradaki yorumlardan sonra nişanlıma anlattım. Kendisi görüşmek istedi ama su aşamada gerek yok dedim. Bir daha mesaj atarsa hiç cevap vermeden bana numarasını gönder , dedi nişanlım. Umarım gerek kalmaz yüz göz olmasını istemiyorum.

Evet duygu bozukluğu ve takıntısı var gibi duruyor buradan Siz böyle anlatınca.

Son mesajlar zaten akıllara zarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…