Vicdan yapmam gereken ne var ki?

kendimidurduracakdegilim

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2008
3.719
5.929
Merhaba arkadaşlar. Aslinda konu başlığındaki sorunun cevabı yok sanırım yine de içimi rahatlatmak ve fikir almak için açmak istedim konuyu.
Bundan bir buçuk yıl önce biriyle tanışmıştım. Aynı stk ortamında gönüllüydük. Toplantılarda ve programlarda bir aradaydık. Ben hep eskiden beri kendileri için değil de başkalarını düşünerek yaşayanlardan hoşlanmışımdır öyle biri olsun istemiştim hayatımda. Onunla da yaşlarımız yakındı. Ortamda komik biriydi , konuşması düzgündü. Hafif bir etkileşim olmuştu ancak baktim yeşil ışık yok, düşünmedim daha.
Sonrasında o stk'dan ayrıldı başka bir birime geçti. Bizim ortak tanıdığımız olduğunu fark ettim ve bunu ortak tanıdığımız da keşfedince gidip onunla konuşmuş. Bir hissin varsa açıl vs diyerek biraz yonlendirmis kendisini. O zamanlar bu kişi bana yazdı. Bende de hoşlantı olduğu icin cevap verdim. 10 gün yazıştık ama çok dengesizce davrandı bana. Ben de iki defa "bir sorun mu var " dediğim için, " böyle gitmesin , böyle olacaksa başlamadan bitsin" dedi bana ve çok sert şekilde kopardık bağımızı.
Üstünden bir buçuk yıl geçti ve ben nişanlıyım. Bir hafta önce mesaj attı bana bende durumu nişanlıma anlattım habersiz bir şey yapmak istemedigim icin. Yine yazarsa durumu açıklamaya karar verdik nisanlimla. Yani kendisine kibarca nişanlı olduğumu soyleyecektim.
Dün akşam yeniden yazdi, çay içelim mi? diyerek. Bende bunun asla olamayacağını soyledim. "Sen ve benimle ilgili bilmedigin çok şey var, duymazsan çok pişman olacağın seyler ancak yüz yüze görüşürsek anlatabilirim " vs demeye başladı. Boyle konusmasi sinirimi bozdu açıkcası yine de sakince, nişanlı olduğumu onunla görüşmeyeceğimi söyledim . Beni çok şaşırttı birden. "Karşına elbet cikicak ya cesetim ya bir amelim. Ama o gün geldiğinde çok pişman olacaksın. Merak etme seni rahatsız etmek aklımdan geçmez ama ben seni sevmistim, seni düşündüğüm için seni yakmamak için gittim. Mücadele ettim kendimi degistirdim ve geldim. Haklisin daha erken gelmeliydim ama ancak bitti mücadelem. " tadında seyler yazdi. Bu aşamada sert çıkıştım o ise ısrarla "çok pişman olacağımı" kendisinin beni dusunerek gittiğini, mücadele edip döndüğü için içinin rahat ettiğini ancak benim vicdanımın hiçbir zaman rahat etmeyeceğini soyledi.
Sizinle görüşemem dediğim icin, peki görüşmeyin ileride pişman olunca bu da sizin odeceyeceginiz bedel olur filan dedi.
Biri bana anlatsa saçmalama film karesi mi bu derdim ama su an içim içimi yiyor. Düşünüyorum vicdan yapacağım ne olabilir ki diye toplasaniz 10 gün mesajlasmistik ancak bir 5 ay ayni ortamdaydik. Kendi hatası yüzünden bitti ben neden vicdan yapacakmışım ki. Canımı çok sıktı

Son düzenleme:
Haklısınız çok saçma. Bir puzzle gibi düşünün zamanla parçalar birleşecek o zaman anlayacaksınız, her sey için geçmiş olsa da filan dedi. Ortamda duzgun biriydi inanin. Beni görüşmeye ikna etmek icin uyduruyor değil mi? Esrarengiz halleri sevmem dedim.
Peki öyle olayım nasıl olsa anliycaksiniz oldu cevabı

cevap vermeyin hiçbir şeyine. engellemeyin de ama azıtabilir. ama cevap vermeyin.

Zaten nişanlı olduğum halde nasıl görüşelim dedi anlamadim. Siz benim arkadaşım değilsiniz bir geçmişimiz olmuş az da olsa, nişanlıyken sizinle gorusemem, ne diyecekseniz o vicdanımı sızlatacak sey neyse buradan yazın dedim . Kabul etmedi görüşürsek söylermiş .

nişanlınıza bahsettiniz madem güncel durumdan da haberdar edin. biber gazı veya muadili bir savunma aracı olmadan da sokağa çıkmayın. ağır ruh hastası bu adam.
Ciddi misiniz o kadar var mıdır? nişanlıma yazdığımı söyledim ama yazdıklarını söylemedim. Canını sıkmamak için onun

Ciddi misiniz o kadar var mıdır? nişanlıma yazdığımı söyledim ama yazdıklarını söylemedim. Canını sıkmamak için onun

anlattıklarınızı siz yaşadınız, bu kadar dramatize edilecek bi on gün yaşayabileceğinizi sanmıyorum yani. adam kafada ne kurduysa bambaşka alemlerde yaşıyor.

bu arada bu lafları kaydedeyim ben, korkutmak istediğim biri var onda kullanırım :)

cok güldüm var olun :) insan bir kendinden şüphe duyuyor . Evet gayet sıradan tanışmaya yönelik mesajlasmalar, hafif flortlesmeler vardı o kadar. Ama 5 ay aynı ortamdaydık flört öncesi. Neyi kastettiğini bile asla söylemiyor herhalde hayatımda biri olmasa görüşürdüm çatlamamak için:)

Çok şanslısınız tam bir ruh hastasından kendinizi kurtaramaya yazmışsınız. Kendi aklınca sizi manipüle etmeye çalışıyor, dram dram yapa yapa sizi kendince bahane ile çekecek ve sonrasında yine saçmalamaya devam edecek. Sizin hiç bir suçunuz yok.

Bir taraftan siz yazıp açıkladıkça sizden yüz bulup yazacak demek ki. Bir taraftan da insan anlamıyor mu diye düşünüyor değil mi?

Sizin kişiye diyebileceğiniz tek şey mesajda belki “ sizin ne düşündüğünüzü, hissettiğinizi vs önemsemiyorum, müstakbel eşimden izin alarak size uygun bir dille cevap yazıyorum, eskiye yönelik düşündüğüm ve merak ettiğim bir konu yok, lütfen kendinize gelin, daha fazla saçmalamayalım, mesajlarınızdan rahatsız oluyorum, tekrar bana ulaşmaya çalışırsanız savcılığa şikayet edeceğim” olabilir ama adam sizi orada burada takip etmeye çalışabilecek birine benziyor. Sakın ama sakın ev adresi bilginiz, sosyal medyada paylaştıklarınıza ulaşamasın.

"Madem görüşmüyoruz benimle mezara gitsin bu da sizin ödeyeceğiniz bedel olsun. Haberiniz er ya da geç olacaktır o zaman anlarsınız"
attığı mesaja baksanıza
Psikopat resmen git at kendini bi yerden diyecen olmayacak. Güya tehdit ediyor kendimi öldürcem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…