- 24 Mayıs 2008
- 3.719
- 5.929
- Konu Sahibi kendimidurduracakdegilim
Ulasabilir maalesef stkda o ust duzeydeydi ve hala arkadaslari var. Orada tum bilgilerimiz var tc no'muza , ev adresimize kadar.
Ben kendisine aşırı rahatsiz olduğumu söyledim ve nişanlımın yazdığından haberi olduğunu da. O cevabımdan sonra bir şey yazmadı sanırım ağrına gitti nişanlımin haberi dahilinde yazıyorum deyince.
Ben kendisine aşırı rahatsiz olduğumu söyledim ve nişanlımın yazdığından haberi olduğunu da. O cevabımdan sonra bir şey yazmadı sanırım ağrına gitti nişanlımin haberi dahilinde yazıyorum deyince.
Çok şanslısınız tam bir ruh hastasından kendinizi kurtaramaya yazmışsınız. Kendi aklınca sizi manipüle etmeye çalışıyor, dram dram yapa yapa sizi kendince bahane ile çekecek ve sonrasında yine saçmalamaya devam edecek. Sizin hiç bir suçunuz yok.
Bir taraftan siz yazıp açıkladıkça sizden yüz bulup yazacak demek ki. Bir taraftan da insan anlamıyor mu diye düşünüyor değil mi?
Sizin kişiye diyebileceğiniz tek şey mesajda belki “ sizin ne düşündüğünüzü, hissettiğinizi vs önemsemiyorum, müstakbel eşimden izin alarak size uygun bir dille cevap yazıyorum, eskiye yönelik düşündüğüm ve merak ettiğim bir konu yok, lütfen kendinize gelin, daha fazla saçmalamayalım, mesajlarınızdan rahatsız oluyorum, tekrar bana ulaşmaya çalışırsanız savcılığa şikayet edeceğim” olabilir ama adam sizi orada burada takip etmeye çalışabilecek birine benziyor. Sakın ama sakın ev adresi bilginiz, sosyal medyada paylaştıklarınıza ulaşamasın.