- 24 Mayıs 2008
- 3.719
- 5.929
-
- Konu Sahibi kendimidurduracakdegilim
Çok şanslısınız tam bir ruh hastasından kendinizi kurtaramaya yazmışsınız. Kendi aklınca sizi manipüle etmeye çalışıyor, dram dram yapa yapa sizi kendince bahane ile çekecek ve sonrasında yine saçmalamaya devam edecek. Sizin hiç bir suçunuz yok.
Bir taraftan siz yazıp açıkladıkça sizden yüz bulup yazacak demek ki. Bir taraftan da insan anlamıyor mu diye düşünüyor değil mi?
Sizin kişiye diyebileceğiniz tek şey mesajda belki “ sizin ne düşündüğünüzü, hissettiğinizi vs önemsemiyorum, müstakbel eşimden izin alarak size uygun bir dille cevap yazıyorum, eskiye yönelik düşündüğüm ve merak ettiğim bir konu yok, lütfen kendinize gelin, daha fazla saçmalamayalım, mesajlarınızdan rahatsız oluyorum, tekrar bana ulaşmaya çalışırsanız savcılığa şikayet edeceğim” olabilir ama adam sizi orada burada takip etmeye çalışabilecek birine benziyor. Sakın ama sakın ev adresi bilginiz, sosyal medyada paylaştıklarınıza ulaşamasın.
Haklısınız çok saçma. Bir puzzle gibi düşünün zamanla parçalar birleşecek o zaman anlayacaksınız, her sey için geçmiş olsa da filan dedi. Ortamda duzgun biriydi inanin. Beni görüşmeye ikna etmek icin uyduruyor değil mi? Esrarengiz halleri sevmem dedim.
Peki öyle olayım nasıl olsa anliycaksiniz oldu cevabı
cok fazla turk ve hint dizisi izlemisMerhaba arkadaşlar. Aslinda konu başlığındaki sorunun cevabı yok sanırım yine de içimi rahatlatmak ve fikir almak için açmak istedim konuyu.
Bundan bir buçuk yıl önce biriyle tanışmıştım. Aynı stk ortamında gönüllüydük. Toplantılarda ve programlarda bir aradaydık. Ben hep eskiden beri kendileri için değil de başkalarını düşünerek yaşayanlardan hoşlanmışımdır öyle biri olsun istemiştim hayatımda. Onunla da yaşlarımız yakındı. Ortamda komik biriydi , konuşması düzgündü. Hafif bir etkileşim olmuştu ancak baktim yeşil ışık yok, düşünmedim daha.
Sonrasında o stk'dan ayrıldı başka bir birime geçti. Bizim ortak tanıdığımız olduğunu fark ettim ve bunu ortak tanıdığımız da keşfedince gidip onunla konuşmuş. Bir hissin varsa açıl vs diyerek biraz yonlendirmis kendisini. O zamanlar bu kişi bana yazdı. Bende de hoşlantı olduğu icin cevap verdim. 10 gün yazıştık ama çok dengesizce davrandı bana. Ben de iki defa "bir sorun mu var " dediğim için, " böyle gitmesin , böyle olacaksa başlamadan bitsin" dedi bana ve çok sert şekilde kopardık bağımızı.
Üstünden bir buçuk yıl geçti ve ben nişanlıyım. Bir hafta önce mesaj attı bana bende durumu nişanlıma anlattım habersiz bir şey yapmak istemedigim icin. Yine yazarsa durumu açıklamaya karar verdik nisanlimla. Yani kendisine kibarca nişanlı olduğumu soyleyecektim.
Dün akşam yeniden yazdi, çay içelim mi? diyerek. Bende bunun asla olamayacağını soyledim. "Sen ve benimle ilgili bilmedigin çok şey var, duymazsan çok pişman olacağın seyler ancak yüz yüze görüşürsek anlatabilirim " vs demeye başladı. Boyle konusmasi sinirimi bozdu açıkcası yine de sakince, nişanlı olduğumu onunla görüşmeyeceğimi söyledim . Beni çok şaşırttı birden. "Karşına elbet cikicak ya cesetim ya bir amelim. Ama o gün geldiğinde çok pişman olacaksın. Merak etme seni rahatsız etmek aklımdan geçmez ama ben seni sevmistim, seni düşündüğüm için seni yakmamak için gittim. Mücadele ettim kendimi degistirdim ve geldim. Haklisin daha erken gelmeliydim ama ancak bitti mücadelem. " tadında seyler yazdi. Bu aşamada sert çıkıştım o ise ısrarla "çok pişman olacağımı" kendisinin beni dusunerek gittiğini, mücadele edip döndüğü için içinin rahat ettiğini ancak benim vicdanımın hiçbir zaman rahat etmeyeceğini soyledi.
Sizinle görüşemem dediğim icin, peki görüşmeyin ileride pişman olunca bu da sizin odeceyeceginiz bedel olur filan dedi.
Biri bana anlatsa saçmalama film karesi mi bu derdim ama su an içim içimi yiyor. Düşünüyorum vicdan yapacağım ne olabilir ki diye toplasaniz 10 gün mesajlasmistik ancak bir 5 ay ayni ortamdaydik. Kendi hatası yüzünden bitti ben neden vicdan yapacakmışım ki. Canımı çok sıktı
"Madem görüşmüyoruz benimle mezara gitsin bu da sizin ödeyeceğiniz bedel olsun. Haberiniz er ya da geç olacaktır o zaman anlarsınız"
attığı mesaja baksanıza
Öyledir değil mi? tövbe est böyle sorgulayinca kendime de kızıyorum prim verme diye. Ya da sanki ne olacak başka? söylediklerini görüşmek için ikna amaclı kullanıyor bencede.Koşarak uzaklaş..Belli ki görüşmeye ikna etmek için hikaye yazıyor.
Yorumlarınızı beğendiğim bir üyesiniz böyle aklı selim yorumlar alıp rahatlatmaya geldim aslinda kendimi:) yoksa nisanlimdan habersiz asla buluşmam. Nişanlıma haber verip buluşmak istemem de sacma olur zaten. Buluşmak sacma :/Evet dikkat cekmeye, ilgi uyandirmaya cisiyor merak edip bulusmayin veya yazişmayin bu kişi size zarar bile verebilir tam deli cunku deli deli konusuyor
Açıkçası üzülsün istemiyorum akli bende kalmasın diye ancak bir şey saklamak beni de rahatsiz ediyor. Doğrusu bahsetmek olur değil mi?Engelle gitsin, nişanlına da bahset bu durumdan.
Inanın bu kadar abartılı seyler yazmasa umursamazdım hiç ama böyle ağır konuşması cook şaşırttı . Çok cool takılan biriydi oysa ki bana karşı şimdi sırf görüşmek için bu kadar sacmaladigina inanamiyorum .sizli bizli mi konuşurken çok sevmiş..
kendini düzeltmiş..
olmamış biraz daha düzeltsin..
Haklısınız ya bende kendime kızdım hiç uzatmama gerek yoktu ama engellemek istemedim. O yazdıkça da kayıtsız kalamadım çünkü sinirlerimi bozdu. Yoksa inandığımdan değil de gözümden kaçan bir şey mi var diye düşünerek konu açtım.Çare gelmez ağlaamaktan ayrılır mı et tırnaaaktaan başka yol yook ayrılmaaktann farzet sevgi yalan yarimm
Ben olsam böyle cevap verirdim heralde.
Hadi adam dağ kütüğü, ya siz ? Bir şey diyeceğim amagerek yok
cok fazla turk ve hint dizisi izlemis
Haklısınız keske uzatmasaydım ama hep aynı tarz yazdim bir vicdan azabımin olmadığını ve nişanlı olduğum için yazmasindan aşırı rahatsiz olduğumu söyledim. Engellemekte istemedim daha hırs yapar diye.Allah kurtarmış sizi, yatın kalkın dua edin. Arada tanıdık kişiye de söyleyin kesinlikle muhatap olmasın. STK’ya da haber verin eğer devam ederse.
Ne iğrenç, arabesk kafalar, küçük Emrah mısın sen? Kız seninle hala sizli bizli konuşuyor farkında bile değil bunun ne anlama geldiğini. Rahatsız etmek istemem ama sonuna kadar rahatsız ederim.Sormak lazım hangi gezegendensin? Bu kafalar nasıl oluyor?
Sırf mesaj attınız diye devam etmiş de olabilir, adam belli ki hep kendi dünyasında yaşayan, kendini önemseyen bir tip, sırf kendini göstermek için gelebilir, ortam yaratabilir, ama beni dinle ayağına girebilir? Sprey vs taşıyın.Böyle bir durumda avazınız çıktığınkadar bağırın kesinlikle dinlemeyin, yardım isteyin çevrenden.
Haklısınız ya bende kendime kızdım hiç uzatmama gerek yoktu ama engellemek istemedim. O yazdıkça da kayıtsız kalamadım çünkü sinirlerimi bozdu. Yoksa inandığımdan değil de gözümden kaçan bir şey mi var diye düşünerek konu açtım.
Yorum için teşekkür ederim kesinlikle bende zannetmiyorum 10 günde ne sevgisi en fazla hoşlantı olabilirdiPaçalarından arabesklik akan biri için ne vicdanı yahu.
Böyle kişiler boş konuşur merak etmeyin içinde yaşadığı derin fırtınalar falan yoktur.
Öncesinde bahsetmemiş olsaydın hiç söyleme derdim ama zaten biliyor. Sonradan duyarsa tepki gösterebilir.Açıkçası üzülsün istemiyorum akli bende kalmasın diye ancak bir şey saklamak beni de rahatsiz ediyor. Doğrusu bahsetmek olur değil mi?
Ben kesinlikle böyle düşünüyorum. Elbette ne yaşadığınızı siz bilirsiniz. Fakat bana içinize kurt düşürmeye çalışıyor gibi geldi. İrtibatı kesmenizi öneririm bir de nişanlınız haberdar olmalı her bir adımdan. Sevgiler.Öyledir değil mi? tövbe est böyle sorgulayinca kendime de kızıyorum prim verme diye. Ya da sanki ne olacak başka? söylediklerini görüşmek için ikna amaclı kullanıyor bencede.