- 18 Kasım 2021
- 54
- 5
- 24
kortizon almadım. Epilepsi ilacına başlandı bende de ama inanılmaz tansiyon düşürüyordu daha kötü oldum. Normalde de tansiyonum düşüktür.Bende aynı durumdayım 1 aydir bas ağrısı epilepsi ilaçları verdiler ve kortizon durumunuz nedir düzelen varmi arkadaşlar
Doktor önerinizi ben de alabilir miyim? Daha iyi hissetmenize sevindim. İlaç adlarını paylaşırsanız çok mutlu olurum.Nerde yasıyosunuz? Doktor önericem
Merhaba, ilaç adını ve doktoru öğrenebildiniz mi?Şuan ağlıyorum mutluluktan ya Allah kimseye dert verip derman aratmasın o kadar stresliyimki bir aydır anlatamam, icime su serptiniz. Ne kullandınız acaba hangi doktoru öneriyorsunuz cokkkk teşekkür ederim bu arada
Merhaba yan etkileri ne kadar zaman da geçti ve ne kadar zaman da etki görüdnixüBende paxera kullanıyorumdum baya kilo aldım on kilo kadar şimdi doktorum değiştirdi secita 1 mlgrm verdi iştahını keser dedi ama bilemiyorum sizde nasıl yan etkileri
Merhaba tedavi oldunuz mı nasıl bi tedavi yaptılar şu anda nasılsınızArkadaşlar vestibüler migren teşhisi kondu bana 2 aydır ilaç kullanıyorum fakat kafamda sersemlik gçemiyor bi türlü hayatımı çok etkiliyor sizin nasıl seyrediyo nasıl geçti neler yaşadınz veya neler yaşıyosunuz lütfen yardım??
Babada 1 ay önce vestibüler migren tanısı kondu ilaca başladım 1 aydır düzelmiştim dün tekrar bir baş dönmesi atağı geldişimdi yine kafam boşlukta her an dönecek gibi tuhaf
Çok seviniyordum geçti diye umarım Buda hemen geçer
Merhaba sibelium kullanalı 2 ay olacak biraz daha iyiyim yani %80 oranında diyelim ama hala eskisi gibi dinç hissetmiyorum kendimi hastalıktan öncesi gibi… her an böyle kötü olacakmışım gibi bir his var bazen kafam sersemliyor gün içinde.. bi daha kontrole gideceğim.. artık tamamen eskisi gibi olmak istiyorumNasıl oldunuz şimdi daha iyi misiniz
Benim bir buçuk ay oldu ilk zamanlar biraz iyi gibiydim sonra tekrar aynı oldu gibi beklemedeyim içbştaz geç fayda ediyor diyorlar. İlk ay 5 mg ile başladık 15 gün önce 10 mg geçtik. Fayda eder inşallahMerhaba sibelium kullanalı 2 ay olacak biraz daha iyiyim yani %80 oranında diyelim ama hala eskisi gibi dinç hissetmiyorum kendimi hastalıktan öncesi gibi… her an böyle kötü olacakmışım gibi bir his var bazen kafam sersemliyor gün içinde.. bi daha kontrole gideceğim.. artık tamamen eskisi gibi olmak istiyorum
Siz nasılsınız
Merhaba nasıl ıldunuzMerhaba sibelium kullanalı 2 ay olacak biraz daha iyiyim yani %80 oranında diyelim ama hala eskisi gibi dinç hissetmiyorum kendimi hastalıktan öncesi gibi… her an böyle kötü olacakmışım gibi bir his var bazen kafam sersemliyor gün içinde.. bi daha kontrole gideceğim.. artık tamamen eskisi gibi olmak istiyorum
Siz nasılsınız
Daha iyiyim ilac kullanıyorum eskisi gibi sağlıklıyım ama ilacı 6 ay daha kullanmam gerekiyormuş.. doktor geçer diyor inşallah tamamen geçmiş olur hepimizin hastalığı siz nasılsınjzMerhaba nasıl ıldunuz
Ne kullanmaya başladınız siz?Daha iyiyim ilac kullanıyorum eskisi gibi sağlıklıyım ama ilacı 6 ay daha kullanmam gerekiyormuş.. doktor geçer diyor inşallah tamamen geçmiş olur hepimizin hastalığı siz nasılsınjz
Sibelium kullanıyorum iyiyim çok şükür hazirana kadar kullanmaya devam edeceğimNe kullanmaya başladınız siz?
Bana soruyorsanız eğer ilaç kullanmak dışında pek bişey yapmadım uyku saatlerime dikkat ediyorum birdeNeler yaptınız başka nasıl beslendiniz detaylı bilgi verirmisiniz