Vestibüler migreni olan varmı?

Bende paxera kullanıyorumdum baya kilo aldım on kilo kadar şimdi doktorum değiştirdi secita 1 mlgrm verdi iştahını keser dedi ama bilemiyorum sizde nasıl yan etkileri
Merhaba yan etkileri ne kadar zaman da geçti ve ne kadar zaman da etki görüdnixü

Merhaba tedavi oldunuz mı nasıl bi tedavi yaptılar şu anda nasılsınız

Babada 1 ay önce vestibüler migren tanısı kondu ilaca başladım 1 aydır düzelmiştim dün tekrar bir baş dönmesi atağı geldi şimdi yine kafam boşlukta her an dönecek gibi tuhaf
Çok seviniyordum geçti diye umarım Buda hemen geçer

Nasıl oldunuz şimdi daha iyi misiniz

Nasıl oldunuz şimdi daha iyi misiniz
Merhaba sibelium kullanalı 2 ay olacak biraz daha iyiyim yani %80 oranında diyelim ama hala eskisi gibi dinç hissetmiyorum kendimi hastalıktan öncesi gibi… her an böyle kötü olacakmışım gibi bir his var bazen kafam sersemliyor gün içinde.. bi daha kontrole gideceğim.. artık tamamen eskisi gibi olmak istiyorum
Siz nasılsınız

Benim bir buçuk ay oldu ilk zamanlar biraz iyi gibiydim sonra tekrar aynı oldu gibi beklemedeyim içbştaz geç fayda ediyor diyorlar. İlk ay 5 mg ile başladık 15 gün önce 10 mg geçtik. Fayda eder inşallah

Bendeki migrende auralı migren olarak geçiyor, gelince hayatımı ele geçiriyor resmen. Sizdekinin ne olduğunu bilmiyorum ama hepimize şifa dilemeye geldim

Merhaba nasıl ıldunuz

Arkadaşlar merhabalar var mı aramız da iyileşeen sanırım benim de artık migrene bağlı bu hastalık ama migren atagım olsun olmasın kafam hep sersem gözlerim bulanık nöroloji dru venegis yazmıştı onunla iyidim 8 ay oldu bırakalı geçen hafta kan hapına başladım aşırı baş ağrısı baş dönmesi yaptı hapı bıraktım ama sersemliğim alnımda ki ağrılar geçmedi çocuk düşünüyorum venegisede tekrar başlayamam nasıl geçicek bu durum ilaçsız

Daha iyiyim ilac kullanıyorum eskisi gibi sağlıklıyım ama ilacı 6 ay daha kullanmam gerekiyormuş.. doktor geçer diyor inşallah tamamen geçmiş olur hepimizin hastalığı siz nasılsınjz
Ne kullanmaya başladınız siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…