Vestibüler migreni olan varmı?

Merhaba nasıl.oldun7z

Nasıl bir tedavi gördünüz acaba
Benim migren ağrılarım da oluyordu kafamı sıkıştırır tarzda ağrılarım da vardı enson çareyi nöroloji doktoruna gittim bana migren tedavisi başladı şükür onla daha iyiyim tamamen geçmiyor maalesef bu hastalık

Bende aynı durumdayım migrenim var.uzun zamandır çekiyorum ama son evreye geldi galiba artık öyle doğru düzgün tedavide görmedim.12 yıldır çekiyorum.ama idare ediyordum hep kendimi bir iki yıldır kötü olmaya başladı.on gündür hiç kalkamıyorum artık.aurali migren var.vestibuker migren de var.m diyorlar şimdi.banada tedavi başlandı ilaç kullanıyorum.siz ne kullandınız ne kadar kullandınız.ozelden de yazabilirsiniz iiyi olmanız bana umut verdi.

Merhaba, öncelikle sakin olmanız lazım, stres durumunuzu tetikler. Şu an çok çaresiz hissediyorsunuz muhtemelen ve ben hep böyle mi kalıcam diye düşünüyorsunuz. Ama kalmayacaksınız merak etmeyin. Ben dört yıl yaşadımı bu hastalığı. İlk 2.5 yılı çok fenaydı çünkü teşhis konulamadı. Daha sonra vestibuler migren ve depresyon teşhisi konuldu. Bu hastalık genelde bi olaydan sonra ortaya çıkıyor. Baş dönmesi atağı olabilir, ateşli hastalık olabilir. Ben böbrek taşı düşürmüştüm mesela büyük stres yaşamıştım hemen sonra bu çıktı. Öncelikle bir nörologa gidin ve bu vest. Migren yönünden değerlendirilmeyi isteyin. Migren için kullanılan 1 antidepresan+ migren ilacı büyük ölçüde fayda sağlar ama sabırlı olun. Çoğumuzun sadece hastalığının keşfetmesi seneler sürdü. Siz tedaviden 5-6 ay sonra %70 daha iyi hissedersiniz. Ara sıra boyun egzersizi yapın kafanız biraz daha hafifler. Sevgiler içinizi ferah tutun :)

Ya sizin adınıza çok sevindim.nasik oldu da iyilestiniz.neler yaptınız.nasik bir tedavi oldunuz.tam rahatsızlığınız neydi vestibüler migren mi?
Kafamda inanılmaz bir sersemlik ve baskı vardı. Ağırlık gibi kafamı taşıyamıyordum. Halsizdim gözlerim odaklanamıyordu vs. Bi doktor büyük ihtimal vest. Migrensin dedi. Tedaviye başladı ama ilaçlar çok ağırdı. Daha hafiflerine geçtim çok stres olmadığım ve tetikleyicilere maruz kalmadığım sürece daha iyiyim. Ben venegis kullandım 7-8 ay. 4 gündür de sibelium kullanıyorum.

Ama bu durum psikolojimi bozdu çünkü 4 sene sürdü neredeyse. Her gün kabus görüyorum uykularım vs çok kötü. Çok uyuyorum ama verimsiz uyuyorum. Sizler nasılsınız uykuda?

Ama bu durum psikolojimi bozdu çünkü 4 sene sürdü neredeyse. Her gün kabus görüyorum uykularım vs çok kötü. Çok uyuyorum ama verimsiz uyuyorum. Sizler nasılsınız uykuda?
Ben şuan yürüyemiyorum Bike etkileyen ney bilemiyorum çünkü hiç gitmeyen bir şey 10 gündür bi geldi hiç gitmiyor sabah akşam 7/24 aynıyım biraz ayakta dursam kötü oluyorum.citoles kullandım bir yık üç ay önce bıraktım ama yanında migren ilacı vermediler tedavim eksik oldu galiba herkes bir sey dedi şuan başa döndüm hatta daha kötü oldum psikolojim iyice kötü oldu buda tabi daha kötü yapiyor.9.gun topamax içiyorum sadece ama daha hiç etki etmedi aynıyım.uykukatimds bozuldu normalde sorun yoktu uyuyorum ama sanki tedirgin uyuyorum sıçrama oluyor hep odami psikolojik vucud rahat değil ondan mı bilemiyorum

Benim de başı. Dönüyor hangı ılacı kullandınız ıntıhar sebebi sankı ağlıyorum başım dönüyor beynim sallanıyor hep sankı düğünüm var üç aya ama ağlıyorum her gün gecsın dıye yalvarıyorum betaserc kullanıyorum sadece

Bu siteyi bulana kadar kendimi yalniz zan ediyordum. Bende nalet 12 nisanda basladi. 3 hafta yemek yiyemedim su icemedim. Belcikada yasiyorum aylar sonra randevu verdiler. Turkiyeye gittim kbb betaserc yazdi hic etki etmedi. Nurologa ugradim kortizone yazdi 1,5 ay ictim. Azda olsa etki etti. Simdi 4.5 ay olur sonra bazi gunler iyim bazi gunler cok dengesiz his ediyorum kendimi. Mr im iyi cikti. Fisiyoterapiste gittim. Ama yinede gecmedi. Yorulunca kotu uyuyunca extra donuyor. Bazi sabahlari kalkiom ohh hic bisey yok bazen kalkiyorum off yinemo basliyor diyorum buna caresi olan lutfen yazsin duacinizim

Bende bi ara dua ediyorumdum Allahim canimi alda kurtulim diye

İstanbul’da emel Gökmen diye bir nörolog var lütfen araştırın çok faydasını görürsünüz

Merhaba,
Ben de vestibüler migren hastayım. Çok uzun zamandır çekiyorum. 2008 yılında gebelikten sonra cok daha kötü oldum. Gebeliğim boyunca yattım. Sonrasında yıllarca cesitli tedaviler gördüm. Bir dönem iyileşir gıbı oldum. Şimdi menapozdayım, şikayetler yeniden basladı. Sanırım aranızda bu konuda en kıdemli benim

merhabalar ben geçiyor diye duymuştum menepozda ama yeniden başlması ilginçmiş

Merhaba lar bende iki gündür şakaklarımdan yakalıyor dengesizlik yapıyor aşırı mide bulantısı yapıyor bu şikayet ler norma mi bu kadar bulantı olması ve geçmemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…