⁹siz gittiniz mi.bende araştırıyorum o doktoruİstanbul’da emel Gökmen diye bir nörolog var lütfen araştırın çok faydasını görürsünüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
⁹siz gittiniz mi.bende araştırıyorum o doktoruİstanbul’da emel Gökmen diye bir nörolog var lütfen araştırın çok faydasını görürsünüz
Merhaba gittiniz mi bu doktora bende araştırıyorumİstanbul’da emel Gökmen diye bir nörolog var lütfen araştırın çok faydasını görürsünüz
Merhaba ağrılarınız sürekli miydi acaba benim hiç geçmiyor tam ağrı gibi de değil bana da vestibüler migren dediler 2 yıl önce tedavi görmüştüm şimdi yine tekrarladı başka ilaç başladık hala geçmedi sizin nasıldıBenim migren ağrılarım da oluyordu kafamı sıkıştırır tarzda ağrılarım da vardı enson çareyi nöroloji doktoruna gittim bana migren tedavisi başladı şükür onla daha iyiyim tamamen geçmiyor maalesef bu hastalık
Baş ağrısı yapıyor mu sizdeMerhaba lar bende iki gündür şakaklarımdan yakalıyor dengesizlik yapıyor aşırı mide bulantısı yapıyor bu şikayet ler norma mi bu kadar bulantı olması ve geçmemesi
Evet yapıyor bazen enseden bazen tam tepe den bazen şakaklardan oluyor benim ağrım tam teşhis konulmadı gerilim tipi de olabilir dediBaş ağrısı yapıyor mu sizde
Bana vestibüler migren tanısı koydular eskiden sadece baş dönmesi atağım olurdu 1 ay önce baş dönmesi atağı yaşadım. Ama son zamanlarda 20 gündür baş ağrısı yaşıyorum bazen kafamın solunda bazen tepem de bazen kafamın arkasındaEvet yapıyor bazen enseden bazen tam tepe den bazen şakaklardan oluyor benim ağrım tam teşhis konulmadı gerilim tipi de olabilir dedi
Topamax başladım 2 hafta oluyor hala fayda etmedi 20 gün sonra kontrole gideceğim siz ne kullanıyorsunuzEvet yapıyor bazen enseden bazen tam tepe den bazen şakaklardan oluyor benim ağrım tam teşhis konulmadı gerilim tipi de olabilir dedi
Topamax başladım 2 hafta oluyor hala fayda etmedi 20 gün sonra kontrole gideceğim siz ne kullanıyorsunuz
Yok ben 2 yıl önce çektirdim mr temiz çıktı şimdi mr istemedi nörolojik bişeyin yok dediCanım bana boyun ve beyin emarı istedi daha çektiremedim kollarım güçsüzleşiyor bazen parmaklarım uyuşuyor midem bulanıyor emar olmadan teşhis koyamam dedi bakalım hayırlısı sen emar çekildin mi bulantı sende de oluyor mu
Muayenen temiz dedi fıtık yada düzleşme ne durumda bakalım dedi sizde bulantı ve dengesizlik böyle baş dönmesi gibi durumlar oluyor muYok ben 2 yıl önce çektirdim mr temiz çıktı şimdi mr istemedi nörolojik bişeyin yok dedi
Yok bende 2 yılda bir baş dönmesi atakları oluyordu 1 gün sürüyordu baş dönünce bulantı oluyorduMuayenen temiz dedi fıtık yada düzleşme ne durumda bakalım dedi sizde bulantı ve dengesizlik böyle baş dönmesi gibi durumlar oluyor mu
Bu aralar ağrınız mı fazlalaştıYok bende 2 yılda bir baş dönmesi atakları oluyordu 1 gün sürüyordu baş dönünce bulantı oluyordu
Evet öyle olduBu aralar ağrınız mı fazlalaştı