İşte bana ondan diyor senin terapin iyi gidiyor rüyalar duygular yas hüzün hepsi normal ilaç alırsan nötrlenirsin . Çok zorlanıyorsan yönlendireyim psikiyatriye ama duygularına izin ver . Ben çok ağrı çekiyorum , seğirme , iğne batar gibi ağrılar . Zor geldi farkettiklerim. Şimdi de şöyle bi takıntım ortaya çıktı işte yeni farkettim ben önceden bedenimde bi kusur var sanıp bedenime yüzüme saçıma dişime takıyordum . O tamamen geçti . Şimdi farkettiğimiz takıntım içimdeki herşeyi açıklamalıyım , kendimi ifade etmeliyim , olayları düşünmeli ve hazır olmalıyım çünkü bana inanılmayabilir , şiddet görebilirim , dayak yiyebilirim , dışlanabilirim gibi hisler . Ailemden kaynaklı küçükten beri dövdü babam kendimi ifade ermeme izin vermedi her şeyde panik ve öfkeliydiler beni dışladılar hissetmediğim şeyleri düşünmediğim şeyleri hayır öyle düşünüyorsun diye zorladılar , ailem rahatsızmış onu da terapide anladım . Babam vücudumu ezerek döverdi genç kızkende bi şaka yapardım örneğin açıkladığımda bişey yok bunda dediğimde şiddete maruz kalırdım . Yada izlediiim bi dizi vardı küçükken onu kendine bi hakaret olarak algılamış ondan dolayı beni dövmüştü gibi . Ben korkuyorum o yüzden sanki tetikte olmazsam kendimi ifade etmezsem bana hep kızılır hislerim var . Sürekli aynı şeyleri konuşup düşünüp duruyorum . Mesela şimdi de hislerime taktım . Neden böyle hissediyorum ben deli miyim babam bana deli derdi hastalık hastası derdi panik olur nefes alamazdım ilgilenmezdi bir de kızardı dalga geçerdi. Ben değersiz miyim ben gerçekten deliricem mi korkuları girdi içime ölüm korkusu tedirginlik boğulma korkusu gibi