- 2 Mart 2021
- 1.940
- 1.273
- 32
Sibelium bana iyi gelmemişti venegis çok iyi gelmişti bırakmam gerekti 9 ay sonra şimdi yine başladıSibelium kullanıyorum iyiyim çok şükür hazirana kadar kullanmaya devam edeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sibelium bana iyi gelmemişti venegis çok iyi gelmişti bırakmam gerekti 9 ay sonra şimdi yine başladıSibelium kullanıyorum iyiyim çok şükür hazirana kadar kullanmaya devam edeceğim
Sibelium yan etki mi yaptı yoksa hiç işe mi yaramadı?Sibelium bana iyi gelmemişti venegis çok iyi gelmişti bırakmam gerekti 9 ay sonra şimdi yine başladı
Ya hastalığınız tekrarladı mı yaniSibelium bana iyi gelmemişti venegis çok iyi gelmişti bırakmam gerekti 9 ay sonra şimdi yine başladı
Evet denir ilcı kullanmıştım ertesi günü yine byle uyandım demir hapları yapmaz dediler hatta bu sefer daha fazla baş ağrım var anlamadm ben bu hastalığı ne yaşıyoruz bizYa hastalığınız tekrarladı mı yani
Bana doktor geçer dedi umutluyum o yüzden
Hiç işe yaramadıSibelium yan etki mi yaptı yoksa hiç işe mi yaramadı?
Venegisi nasıl kesebildiniz çekilmesi en kötü olan ilaçlardan. Dideral içiyorum ben 1-2 haftadır. En masum olan o şimdilik. Efexor içmiştim venegis ile aynı. Bırakırken çok kötü oldum.Hiç işe yaramadı
Efexorun muadili diyorlar ama ben bu muadil olayına inanmıyorum efexor beni yerde süründürüyordu yan etkilerine dahi dayanamadım ama venegis şeker gibi geldi bana yan etkisi minimal denecek kadar çok az yaşadım ben antidepresan kullanamayan biriyim ama bana venegis çok ama çok hafif gelmişti ve 2. Aydan sonra iyileşmeye başlamıştım doktor kontrolünde hapı kestikVenegisi nasıl kesebildiniz çekilmesi en kötü olan ilaçlardan. Dideral içiyorum ben 1-2 haftadır. En masum olan o şimdilik. Efexor içmiştim venegis ile aynı. Bırakırken çok kötü oldum.
Bence sadece sibelium deneseydiniz ilk etapta. Tek başına bu ilaçtan fayda gören çok. Efexor ağır bi ilaç.emziriyorum bu ilaçları içemem hayatım altüst olmuş durumda ilaçlarla geçiyor mu diye soracaktım ona göre bebeğimi sütten kesecem
Efexor ve efexor xr farklı. Xr olanı içtim. Siz de belki xr kullandınız venegis için.Efexorun muadili diyorlar ama ben bu muadil olayına inanmıyorum efexor beni yerde süründürüyordu yan etkilerine dahi dayanamadım ama venegis şeker gibi geldi bana yan etkisi minimal denecek kadar çok az yaşadım ben antidepresan kullanamayan biriyim ama bana venegis çok ama çok hafif gelmişti ve 2. Aydan sonra iyileşmeye başlamıştım doktor kontrolünde hapı kestik
Merhaba şimdi nasılsınız acaba ilaç kullandınız mı bende aynı şeyleri yaşıyorummerhaba banada vestubiler migren teşhisi kondu,gitmediğim nöroloji,kbb,ve göz doktoru kalmadi.suurekli sersemlik bulanik gorme kulakta ugultu ve görüntüleri sabitleyememe problemim var 1 buçuk yıldır boyleyim ..gittiğim özel klibini olan doktor efexor ve sibelium yazdı...
Sibelium a başladım etkisini gormeye başladım gözlerim eskisinden daha iyi gormeye başladı ve en önemli si spor kaslarini çalıştırmak çok onemliMerhaba şimdi nasılsınız acaba ilaç kullandınız mı bende aynı şeyleri yaşıyorum
Sevindim adınıza banada inşallah bi teşhis konup tedaviye başlanır ve iyileşebilirim neler yaşıyorum bir Allah bilirSibelium a başladım etkisini gormeye başladım gözlerim eskisinden daha iyi gormeye başladı ve en önemli si spor kaslarini çalıştırmak çok onemli
Iyilesme çok yavaş oluyor maalesef inşallah hepimiz iyilesirizSevindim adınıza banada inşallah bi teşhis konup tedaviye başlanır ve iyileşebilirim neler yaşıyorum bir Allah bilir
Banada vestibüler migren anksiyete dendi sibelium a ve antidepresan a başladım en az üç dört hafta kullanmam lazımmış etkilerini görmek için, ilaç kullanmak hiç istemiyordum ama mecbur kaldım artık şifa Allah’tan inşallah bu hastalığı yaşayan herkes şifa bulurIyilesme çok yavaş oluyor maalesef inşallah hepimiz iyilesiriz
Merhaba 1 aydır bende sizinle aynı şikayeleri yaşıyorum. Kafada dengesizlik ve kafa hareketleriyle artan sallantı hissi. Kbb, göz ve nöroloji gittim mr tomografi kan testleri hersey normal. Tanı koyamıyor doktorlar birşeyin yok diyip gönderiyorlar. Siz nasıl oldunuz? İyi gelen ilaçlar oldumu lEfexorun muadili diyorlar ama ben bu muadil olayına inanmıyorum efexor beni yerde süründürüyordu yan etkilerine dahi dayanamadım ama venegis şeker gibi geldi bana yan etkisi minimal denecek kadar çok az yaşadım ben antidepresan kullanamayan biriyim ama bana venegis çok ama çok hafif gelmişti ve 2. Aydan sonra iyileşmeye başlamıştım doktor kontrolünde hapı kestik
Merhaba aynı sikayetler bende de var nasıl oldunuz dengesizlik hissi geçtimi?Banada vestibüler migren anksiyete dendi sibelium a ve antidepresan a başladım en az üç dört hafta kullanmam lazımmış etkilerini görmek için, ilaç kullanmak hiç istemiyordum ama mecbur kaldım artık şifa Allah’tan inşallah bu hastalığı yaşayan herkes şifa bulur
Merhaba bende de aynı sorunlar var geçtimi şikayetlerinizBanada vestibüler migren anksiyete dendi sibelium a ve antidepresan a başladım en az üç dört hafta kullanmam lazımmış etkilerini görmek için, ilaç kullanmak hiç istemiyordum ama mecbur kaldım artık şifa Allah’tan inşallah bu hastalığı yaşayan herkes şifa bulur
Merhaba 1 aydır bende sizinle aynı şikayeleri yaşıyorum. Kafada dengesizlik ve kafa hareketleriyle artan sallantı hissi. Kbb, göz ve nöroloji gittim mr tomografi kan testleri hersey normal. Tanı koyamıyor doktorlar birşeyin yok diyip gönderiyorlar. Siz nasıl oldunuz? İyi gelen ilaçlar oldumu l