• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vermem gereken 15 kilo ve bu kez gerçekten azimli olan ben.Bana katılmak isteyenler ?

ooomarlaaa

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
4.039
930
398
ARKADAŞLAR MERHABA

Kızıçeler başlıktan da anlayacağınız gibi bende kilo mağdurlarından biriyim. bugün tartıya çıktım ve bu zamana kadar görmediğim kiloyu gördüm ve dank etti. aslında yazdan bu yana her gören sen ne kadar kilo almışsın diyordu ama ben yine de işi sıkı tutmuyordum ta ki bu güne kadar. geçen sene ki kışlık kıyafetlermi bile denedm ve moral bozukluğum daha da artıı. bu sefer gerçekten kararlıyım. elimde diyetisyen listesi mevcut fakat şuan çalışmadgm için geç kalkıyorum ve çok sağlıklı bir şekilde uyamıyorum listeye. ama bugünden itibaren tarçınlı kürü sabah ve akşam aç karnına içmeye başladım. porsiyonları da küçültmeye başladım. bir de ekmeği azaltsam süper olacak. bir de pulbiberli yoğurttan fayda gören arkadaslar varmış onu da uygulamaya başlıcam. aranızda bnimle birlikte bu yola çıkmak isteyen olursa topiciğim sonuna kadar açık. eğer katılım olursa hem fikirleri birbirimizle paylaşır ayrıca her hafta kllo çizelgesi hazırlarım ve böylece motivasyonumuz daha da çok artar diye düşündüm. buyrun efenm gitsin kilolar :)

daha ilk günden aramıza katılan arkadaslarmız var ne güzel ama bilindiği üzere kilo vermek hem çok zor ve sbır isteyen bir iş. bunun içinde disiplinli olabilmemiz açısından da burda bazı kurallarımız olacak. bu kuralları uymayı kabul edip bizimle olmak isteyen arkadaslarla da beraber vericez bu kiloları..

hem motivasyonumuzu artırmak hemde verdiğimz kiloları düzenli takip edebilmek adına CUMA GÜNLERİ LİSTEMİZ OLACAK.. TABİ ONUN İÇİNDE BAZI KURALLARIMIZ VAR..

KURALLARIMIZ

1) regl dahi olsak listeye katılınacak..
2) kilo bildirimi formata uygun olacak.(aşağıda örnek vereceğim).formata uymayanlar listeye alınmayacak.
3) izinli olanlar önceden mazeret bildirecek.
4) 2 hafta mazeret bildirmeden kilo bildirmeyenler liste dışı olacak..DUYURULUR...
5) bildirimler engeç saat 14.00 a kadar yapılacak..
6)listedeki herkesin kilo çizelgesi olmalı ...

Kilo bildirim formatı​

rumuz:adigegupse
baş.tarihi: 05 kasım 2013
baş.kilo: 74 kg
geçen hafta kilo:74 kg
bu hafta kilo:73 kg
fark: - 1,00 (o hafta ki fark yazılacak )
toplam fark:1 kg

beden:42-44
spor: 2 gün yürüyüş

bu ilk haftamız olduğu için ilk kilo bildirim tarihimiz 15 Kasım 2013 olacak.

Umarım istediğimiz kiloya sağlıkla ulaşır ve başarılarımızı hep beraber kutlarız TOPİĞİMİZDE..
:46: :46:

HEPİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM..LAKİN BİR ARAYA GELİP BURADA BULUNMAK DA BİR BAŞARIDIR BENCE.. :kkk::kkk:

Son düzenleme:
Ben geldim :3:
İlk etapta vermem gereken bir 7 kilo var ve aslinda nasil aldigimi bile anlamadim
Yilbasina kadar sure koydum kendime , protein agirlikli, sebze ve sakatasi bol bir diyetten ziyade yemek aliskanligi edinmeye karar verdim.
uzun zamandir icmedigim tarcin cubuklu yesil cayima baslayip,epeydir dadandigim lattelerden vazgeciyorum:5:
umarim birbirimize destek olarak bu yolu beraber asariz
hergun gelip menumu paylasmaya calisicam
Umarim cabucak alisip forma gireriz beraberce:ssz:

İlk etapta vermem gereken bir 7 kilo var ve aslinda nasil aldigimi bile anlamadim
Yilbasina kadar sure koydum kendime , protein agirlikli, sebze ve sakatasi bol bir diyetten ziyade yemek aliskanligi edinmeye karar verdim.
uzun zamandir icmedigim tarcin cubuklu yesil cayima baslayip,epeydir dadandigim lattelerden vazgeciyorum:5:

öncelikle hoşgeldin canm. dediğin gbi umarım dediğin gbi olur ve kurtlulruz şu kilolardan. bende yarından itibaren menülerimi paylaşmaya başlıcam.

bende hop dıye geldım benım 10 kılom var fazlalık versem cıdden cok rahatlarım ve ıkı gundur rejımdeyım .)

bende hop dıye geldım benım 10 kılom var fazlalık versem cıdden cok rahatlarım ve ıkı gundur rejımdeyım .)

hoşgeldin canım sende. yarından itibaren menülerimizi ve yaptıgımz aktiviteleri buradan paylaşıcaz. hatta yeterli çoğunluğa ulaştığımızda aramızda bir gün belirleyip her hafta listede oluşturucaz.

Ben de varım :41: bıktım bu kilolardan önceliekle 7 kilo hedef sonra ip gibi oluncaya kadar yola devam:32:

hoşgeldin canım sende. yarından itibaren menülerimizi ve yaptıgımz aktiviteleri buradan paylaşıcaz. hatta yeterli çoğunluğa ulaştığımızda aramızda bir gün belirleyip her hafta listede oluşturucaz.

ben elma diyeti yapıcam arkadaşlar anlam veremediğim bir iştah geldi bedenime ne oldum anlamadım :( doğumdan sonra vermiştim o kiloları lakin bu yaz bir oturdum basküller yalan söylemiyor o yalancı desem kıyafetler söylemiyor. bebek arabasınıda alıcam yürüycem vallahi olmuyo böyle .... 10 kilo gitsin bitsin bu dert ...

Ben de varım :41: bıktım bu kilolardan önceliekle 7 kilo hedef sonra ip gibi oluncaya kadar yola devam:32:

sende hoşgeldin canım. öncelikle pes etmicez ve yarından itibaren startı vericez. istersenz kendinize bir kilo çizelgesi de oluşturun o da motive olma konusunda çok yardımcı oluyor

ben elma diyeti yapıcam arkadaşlar anlam veremediğim bir iştah geldi bedenime ne oldum anlamadım :( doğumdan sonra vermiştim o kiloları lakin bu yaz bir oturdum basküller yalan söylemiyor o yalancı desem kıyafetler söylemiyor. bebek arabasınıda alıcam yürüycem vallahi olmuyo böyle .... 10 kilo gitsin bitsin bu dert ...

sende hoşgeldin canım. yarından itibaren paylaşımları yapmayı unutma ;)

Ne güzel yavaş yavaş ekip oluşuyor
Herkese merhaba arkadaşlar.
Bende anlamadan bir iştah patlaması ve düzensiz beslenme sonucu kendimi kilo almış şekilde buldum.
Tam takılacağım bir topic arıyordum bu konuyu gördüm, diğerleri epey yol almışlar.
Öncelikle şu iştah meselesinin üstesinden gelmek lazım.
Özellikle bu arala dışarda çok işim oluyor ve evde yiyemiyorum onunda etkisi oldu biraz.
Biz eşimle fazla gezentiyiz sanırım oda etken:1:
Ama yılbaşına kadar en azından şu aldığımı vermeyi planlıyorum.
Yeşil çay gerçekten çok faydalı özellikle tarçınla beraber kullanılırsa tavsiye ederim.
Sizinde işe yarayan önerileriniz varsa paylaşalım :6:

Elma diyetini ben daha evvel yaptım canım tavsiye etmem
Yürüyecek halim kalmamıştı ve acayip başağrısı çektim.
Sonra diyeti kendime göre düzenledim, protein ekledim daha sağlıklı oldu.
O dönem topicte kilo veren arkadaşlar da bende kiloyu aynen geri aldık.
Çok hızlı kilo vermek aynı hızla geri döndürüyor kiloyu.
Metabolizmanın şaşırmasıda cabası:31:

kızıçeler öncelikle sizler ve bize katılmak isteyen diğer arkadaşlarımız için ilk sayfada topic kurallarını belirlemiş bulunuyorum. kuralları dikkatli okuduktan sonra bizimle devam etmek isteyenler başlangıç kilolarını bize bildirip menü bildirimiyle aramıza katılabilirler ..

benimde 5 kilom var kilo takldğım topik dağlmak üzere sizle gaza gelmek istiyorum

İyi geceler bol boll leptinler kızlar... yarın hepimiz için güzl başlangıçların olacağı bir gün olsun inşallah :):16:

Ne güzel yavaş yavaş ekip oluşuyor
Herkese merhaba arkadaşlar.
Bende anlamadan bir iştah patlaması ve düzensiz beslenme sonucu kendimi kilo almış şekilde buldum.
Tam takılacağım bir topic arıyordum bu konuyu gördüm, diğerleri epey yol almışlar.
Öncelikle şu iştah meselesinin üstesinden gelmek lazım.
Özellikle bu arala dışarda çok işim oluyor ve evde yiyemiyorum onunda etkisi oldu biraz.
Biz eşimle fazla gezentiyiz sanırım oda etken:1:
Ama yılbaşına kadar en azından şu aldığımı vermeyi planlıyorum.
Yeşil çay gerçekten çok faydalı özellikle tarçınla beraber kullanılırsa tavsiye ederim.
Sizinde işe yarayan önerileriniz varsa paylaşalım :6:

canım bu arada tarçınlı yeşil çayı nasıl hazırlıyorsun. şuan elimde ikisi de mevcut bende yarın başlayayım bari.. bu ara da bende kendi içtiğim tarçınlı suyu tavsiye edebilirim. ilk duydugumda 2-3 hafta kullanmıştm faydasını gördm sonra elimde tarcın bitince hemen alamadm derken kaldı.

5-6 adet çubuk tarcını 2 su bardağı suda 10 dk. kaynatıyorsun. son 2-3 dk.da ben içine 2 adet karanfil de atıyorum. daha sonra bunu cam kavanoza koyup buzdolabında saklıyoruz. sabah ve akşam aç karnına içilcek. bardagın yarısına bu karısımı diğer yarısına da kaynamış suyu koyup içicez. sizde bir deneyin istersenz :34:

canım bu arada tarçınlı yeşil çayı nasıl hazırlıyorsun. şuan elimde ikisi de mevcut bende yarın başlayayım bari.. bu ara da bende kendi içtiğim tarçınlı suyu tavsiye edebilirim. ilk duydugumda 2-3 hafta kullanmıştm faydasını gördm sonra elimde tarcın bitince hemen alamadm derken kaldı.

5-6 adet çubuk tarcını 2 su bardağı suda 10 dk. kaynatıyorsun. son 2-3 dk.da ben içine 2 adet karanfil de atıyorum. daha sonra bunu cam kavanoza koyup buzdolabında saklıyoruz. sabah ve akşam aç karnına içilcek. bardagın yarısına bu karısımı diğer yarısına da kaynamış suyu koyup içicez. sizde bir deneyin istersenz :34:

Günaydın herkese
Bismillah deyip ilk günümüze başlayalım bakalım.
Kahvaltıda kızarmış ekmek, çay, kahvaltılık yetecek bugün bana
Bugün dışardayım , tadilat işlerim var yanıma elma alıcam artık.

Adisse yeşil çayı demlerken içine çubuk tarçını kırıp atıyorum , bazende karanfil ekliyorum
Tarçını kaynatmayı denedim fakat içemedim
Buda yetti bana şekeri dengeliyor.
Günde 3 bardak yeşil çay cok farkettiriyor gerçekten.
Bu aralar dışardayım hep o yüzden biraz zor olacak ama azimliyim bakalım. :31:

Back
X