Arkadaşça davranmak kesinlikle işe yaramıyor. Bir de ima ile karşındakine üstü kapalı mesaj da vermemek gerekiyor. Ne istiyorsan ya da istemiyorsan açıkça söylemek lazım:)elecda her yıl yanıma 2 ay yardımcı alınır.
o kadar değişik kişilerle çalıştım ki.
seni çok iyi anlıyorum.
Başta makineleri görünce korkuyolar.
Ortamı tanıtıyorum,
Kendi deneyimlerimi anlatıyorum yaptıgım hataları sonra kendime sistem kurduğumu
kurallarımı anlatıyorum sonra
en son ögretiyorum yapması gerekenleri ve süreç başlıyor.
kimisi pes ediyor.
Ben önceden arkadaş gibi davranırdım.
baktım ki işler böyle yürümüyor.
kontrol mutlaka birinde olması gerekiyor.
öyle okuyunca benimde anlatasım geldi :)
Arkadaşça davranmak kesinlikle işe yaramıyor. Bir de ima ile karşındakine üstü kapalı mesaj da vermemek gerekiyor. Ne istiyorsan ya da istemiyorsan açıkça söylemek lazım:)
Ben bir de birşeyi anlattıktan sonra "Anladın mı?" diye soruyorum. "Evet" deyince "Ne anladın bir anlat" diyorum. Şimdiye kadar benim anlattığımı %100 anladığı olmadıDikkatini vererek dinlemiyor çünkü. Ama böyle soracağımı artık bildiği için dinleme konusunda daha gayretli:))
Sanırım bizim nesil öyleydi Mia. Ben de herşeyi öğrenmeye çalışırdım.ben not al istersen diyorum :)
mesela analiz yapmayı ögretiyorum.
sonrasında numune gelince ben yapıyım mı diyen cıkmadı hiç.
benim dememle kalkıp yaptılar.
Ahh ahh ben herseye atlardım çaylakken :)
Sanırım bizim nesil öyleydi Mia. Ben de herşeyi öğrenmeye çalışırdım.
Fotoğraf yükle bakim:))Masa düzenine dünden beri uğraşıyorum
sanırım bu kez oldu :)
Gayet başarılı görünüyor
Süper canım, emeğine sağlık. Kitap tavsiyesinde bulunmuştun,pek çoğunu aldım okuyorum, yeni tavsiyelerin de olursa paylaşırsan sevinirim.Tamam canım. Niyetim okuduğum pedagoji kitaplarının kendimce önemli bulduğum kısımları maddeler haline getirerek burada paylaşmak. Önümüzdeki hafta niyetim var.
Bu mesajınız beni çok mutlu etti. Teşekkür ederim.hayatıma nasıl dokunuyorsunuz bir bilseniz saat başı yazı yazarsınız buraya
Dediklerinizde sonuna kadar haklisiniz.Akrabalik bagi yakin olanlara karsi bunu yapiyorum.Yapmayın, insanı yorar, tüketir bu durum. O insanlar sizin sevmediğinizi anlasa ne olur? Sizi sevmeseler, arkanızdan konuşsalar ne olur? İnanın hiç birşey olmaz.
Gule gule kullanin. Ben de bu urunleri denemek istiyorum. Tekrar tesekkur ederim.Dün geldi. Çarşamba sipariş verince cuma teslim oluyor genellikle. Hepsiburada, tchibo, h&m, d&r internet alışverişini rahat yaptığım güvenilir yerler.
Rica ederimGule gule kullanin. Ben de bu urunleri denemek istiyorum. Tekrar tesekkur ederim.
Rica ederim
Çok teşekkürler, ikimiz de iyiyiz. Siz nasılsınız?