Bir aksilik olmazsa yani sabah uyuyakalmazsam veya akşam farklı bir durum gelişmezse tutuyor.Elecda gün içinde yaptıklarınla yapmak istediklerin tutuyormu
yani istediklerini yapıyormusun ?
Bir aksilik olmazsa yani sabah uyuyakalmazsam veya akşam farklı bir durum gelişmezse tutuyor.
Günlük rutini saatleri ile yazayım
06:50 Kalkış
06:50-07:20
- Yüz yıkama, dil ve diş fırçalama
- Limonlu su içme
- Kahvaltı Hazırlama
- Giyinme
- Güneş Kremi ve Makyaj
07:20-08:00
Ela'yı uyandırma
Kıyafet seçimi
Saç modeline karar verme ve yapma
Çanta hazırlığı
08:00-08:30 Kahvaltı ve D vitamini takviyesi
08:30 Evden Çıkış
09:30 İşe Varış
09:30-10:00 Günü Planlama
10:00-12:00 Acil ve önemli işlerin halledilmesi
12:00-12:30 Öğle Yemeği ve Omega-3 takviyesi
12:30-13:00 Yürüyüş
13:00-13:30 İnternette takılma
13:30-15:30 Günün kalan işlerinin halledilmesi
15:30-16:00 Ara Öğün ve oyun planlama ve seyredilecek çizgi filmlerin tablete yüklenmesi
16:00 İşten çıkış
17:00 Kreşten Ela'yı alma
17:15-18:00 Sitenin parkında oynama
18:00-18:30 Akşam Yemeği hazırlıkları
18:30-19:30 Akşam yemeği ve mutfak toplama
19:30-20:30 Ela ile Oyun Vakti
20:30-21:30 Uyku Hazırlıkları
-Evdeki oyuncakları beraber toplama
- Çiş diş:)
- Pijama
- Kitap Okuma
21:30-23:00 Telefonda takılma, kitap okuma
23:00 Uyku vakti:)
Salı ve Perşembe akşamları 20:30-22:00 arası eşim havuza gidiyor. Bu nedenle Çarşamba ve Cuma uyku süreci eşime ait. O kızı uyuturken ben de banyoya giriyorum. Saç bakımı yapmıyorum. Vücut için banyo sonrası fındık yağı kullanıyorum.
Çarşamba-Cuma ve Pazar kızımın ve benim banyo günlerimiz. Çarşamba ve Cuma ya parka inmiyor ve akşam yemeğinden önce yıkanıyor ya da oyun saati kısmını doldurulmuş küvette geçiriyor:)
Çamaşır işini sabahtan makineyi ayarlayıp çıkıyorum. Geldiğimde bitmiş oluyor, hemen kurutmaya atıyorum. Kızımızn uyku saatinde bitmiş oluyor. Kızı kim uyutuyorsa çamaşır katlama işi diğerine kalıyor:))Bende sabah erken uyanıp kahvaltı yapmak istiyorum.
geri kalan kısımlar aynı sayılır.
bazen sürekli tempo yoruyor beni :) yo yo üşengeç değilim.
Birazdan işten çıkıcam
kızım gelene kadar yemek ve çamaşır kalama işleri yapılacak
temizlemem gereken 1 oda var
sofra ve toplama işleri
oyun
çay zamanı
kişisel bakımlar ve uyku
kitap okuyamıyorum malesef...
- Pijama
- Kitap Okuma
Ay bugün birşey yazamadımsevdiğiniz bir diziyi heyecanla beklersiniz ya bende oturmuş öyle bekliyoruminternete takılma zamanınız gelsinde sizi okuyup eve enerjik gideyim ama hala yazmamılsınız
Biz tv'yi kızım doğduğunda hayatımızdan çıkardık. Kızımı bakıcıya emanet etmem gerekiyordu ve tv karşısına oturtmayacağının garantisi olmadığı için tv'yi evden gönderdim. Sonra da alıştık televizyonsuz yaşamaya:)Bu saatlerde çoğu günler dizi izliyorum ben . size tebrikler diyorum tv yerine kitap okuyorsunuz ben de böyle yapmaya çalışıcam güzel bir örnek oldunuz
Ay çok sevindim.Slmelecda biz taşındık Berline :) nihayet. Yeni bir hayat başlıyor, yeni heyecanlar. Park dolu burası en çok ona seviniyorum şimdilik
TeşekkürlerAy çok sevindim.Yeni hayatında çocuklarınla beraber mutlu zamanlar geçirmenizi dilerim
Bir aksilik olmazsa yani sabah uyuyakalmazsam veya akşam farklı bir durum gelişmezse tutuyor.
Günlük rutini saatleri ile yazayım
06:50 Kalkış
06:50-07:20
- Yüz yıkama, dil ve diş fırçalama
- Limonlu su içme
- Kahvaltı Hazırlama
- Giyinme
- Güneş Kremi ve Makyaj
07:20-08:00
Ela'yı uyandırma
Kıyafet seçimi
Saç modeline karar verme ve yapma
Çanta hazırlığı
08:00-08:30 Kahvaltı ve D vitamini takviyesi
08:30 Evden Çıkış
09:30 İşe Varış
09:30-10:00 Günü Planlama
10:00-12:00 Acil ve önemli işlerin halledilmesi
12:00-12:30 Öğle Yemeği ve Omega-3 takviyesi
12:30-13:00 Yürüyüş
13:00-13:30 İnternette takılma
13:30-15:30 Günün kalan işlerinin halledilmesi
15:30-16:00 Ara Öğün ve oyun planlama ve seyredilecek çizgi filmlerin tablete yüklenmesi
16:00 İşten çıkış
17:00 Kreşten Ela'yı alma
17:15-18:00 Sitenin parkında oynama
18:00-18:30 Akşam Yemeği hazırlıkları
18:30-19:30 Akşam yemeği ve mutfak toplama
19:30-20:30 Ela ile Oyun Vakti
- Pijama
- Kitap Okuma
23:00 Uyku vakti:)
Salı ve Perşembe akşamları 20:30-22:00 arası eşim havuza gidiyor. Bu nedenle Çarşamba ve Cuma uyku süreci eşime ait. O kızı uyuturken ben de banyoya giriyorum. Saç bakımı yapmıyorum. Vücut için banyo sonrası fındık yağı kullanıyorum.
Çarşamba-Cuma ve Pazar kızımın ve benim banyo günlerimiz. Çarşamba ve Cuma ya parka inmiyor ve akşam yemeğinden önce yıkanıyor ya da oyun saati kısmını doldurulmuş küvette geçiriyor:)
Ocean omega-3 şurup kullanıyorum. Bir önceki şişe portakal aromalıyı kullanmıştım. Bu sefer ondan bulamayınca karışık meyveli olanı aldım. Kızım beğenmedielecda merhaba canım kızına omega-3 olarak ne kullanıyorsun, daha önce yazmıştın ama tekrar yazarsan sevinirim. ayrıca içinde multivitamin var mı acaba
Ben de şöyle oluyor. Günlük takvimi bu şekilde listeleyince, liseye uyma konusunda gayetli oluyorum ama akışına bırakınca bir sürü şey halledilmeden kalıyor. Ama arada kendime hiçbir şey yapmama günleri düzenliyorumsen çok düzenlisin. ben eskiden bu tür programlar yapar yapar uymazdım, sonra da suçluluk duygusu, yetersizlik duyguları, listeyi gördükçe gerilme, uyamamaktan kaynaklı kızgınlık gibi duygular oluyordu. yapamadığımda tüm enerjim kaçırıyordu
ben saldım gitti,bir otokontrol listem olmadıkça da bir gevşeme rahatlama hali oluyor
teşekkür ederim. o kadar uykusuzum ki, ocean portakallı vitamin siparişi vermişim, kargo ile 17 tl tuttu. neden bu kadar ucuz diye bakarken yanlış sipariş verdiğimi farkettim, sonunda omega 3 almayı başardım.Ocean omega-3 şurup kullanıyorum. Bir önceki şişe portakal aromalıyı kullanmıştım. Bu sefer ondan bulamayınca karışık meyveli olanı aldım. Kızım beğenmediTekrar portakallı alqcağım.