Bence hem bizim için hem de çocuklar için önemli olan ekran süresi değil, o süre içerisinde hangi içerikler ile ilgilendiğimiz. Mesela telefonda reels tiktok bataklığında amaçsızca 4 saat geçirmek ile faydalı içerik seyretmek arasında büyük bir fark var. 4 saati azaltmaya odaklanmak yerine bu süre içinde nerelere baktığın ve bunlardan hangilerinin iyi hangilerinin kötü geldiğini bir değerlendirebilirsin. Kötülerin yerine yine ekrandan ama daha faydalı bir şeyler ekleyebilirsin podcast veya ted videoları gibi.Okuma konusunu ‘Sefiller’i bitirdikten sonra bi türlü toparlayamadım. Ama ‘Sefiller’i mutlaka herkese tavsiye ediyorum. Bir çok konuya değinip çok şey katan bir kitap.
Bunun dışında beslenmede çok güzel bir rutin oluşturmuştum. Hem 3 kilo vermiştim hem de kendimi çok rahat hissetmiştim. Ama okulların kapanmasıyla benim düzen alt üst oldu
Bu arada uğraşıp değiştiremediğim konu telefon bağımlılığı. Günlük ekran sürem ortalama 4 saat ama bence daha fazla gibi bundan çok rahatsızım. Telefon yerine bir şey koymam lazım ama kitap dışında aklıma bir şey gelmiyor. Kitap da her an okuyamıyorum.
İşte böyle benim durumlar bu aralar
Çocuk odası dediğin derin bir bataklık bence. Ben de hale yola koyuyorum tekrar darma duman oluyorÇok güzel olmuş, derli toplu. Çocukların dağınıklığına çözüm bulamıyorum
Oğlumun çalışma masası ve kitaplığı yoktu sanırım bunun da etkisi oldu. Yeni aldık umarım bu sene daha düzenli ve temiz olur.
Ben tiktoka hiç bulaşmadım çok şükürBence hem bizim için hem de çocuklar için önemli olan ekran süresi değil, o süre içerisinde hangi içerikler ile ilgilendiğimiz. Mesela telefonda reels tiktok bataklığında amaçsızca 4 saat geçirmek ile faydalı içerik seyretmek arasında büyük bir fark var. 4 saati azaltmaya odaklanmak yerine bu süre içinde nerelere baktığın ve bunlardan hangilerinin iyi hangilerinin kötü geldiğini bir değerlendirebilirsin. Kötülerin yerine yine ekrandan ama daha faydalı bir şeyler ekleyebilirsin podcast veya ted videoları gibi.
bence hedeflerimizi ve yaptıklarımızı paylaşmak motivasyonumuzu arttıracaktır. belki hedeflerimizin hepsini yapamasak da hiç'ten iyidir. adım adım ilerlerizBu kadar istikrarlı ve düzenli olsam ben de paylaşacağım ama malesef henüz olamıyorum.
teknoloji bağımlılığı benim de kanayan yaram yıllardır. Hala da çözebilmiş değilim. Döngüye giriyorum en azından hesap verme sorumluluğunun olması az da olsa bir şey yaptırır.. Tüm günü dolu dolu geçirmek şart değilOkuma konusunu ‘Sefiller’i bitirdikten sonra bi türlü toparlayamadım. Ama ‘Sefiller’i mutlaka herkese tavsiye ediyorum. Bir çok konuya değinip çok şey katan bir kitap.
Bunun dışında beslenmede çok güzel bir rutin oluşturmuştum. Hem 3 kilo vermiştim hem de kendimi çok rahat hissetmiştim. Ama okulların kapanmasıyla benim düzen alt üst oldu
Bu arada uğraşıp değiştiremediğim konu telefon bağımlılığı. Günlük ekran sürem ortalama 4 saat ama bence daha fazla gibi bundan çok rahatsızım. Telefon yerine bir şey koymam lazım ama kitap dışında aklıma bir şey gelmiyor. Kitap da her an okuyamıyorum.
İşte böyle benim durumlar bu aralar
Ben de çok beğenerek okuyorum kitabı:)inciitanesi Dervişin Teselli Koleksiyonu adlı kitabı ben çok severek okudum.
Çeşitli vesilelerle çevremdeki pek çok kişiye de hediye ben ettim.
Sevgi dilim hediye, ikram, ince düşünceli davranışlar.
Umarım siz de beğenirsiniz.
İyi okumalar.
Ben en soz Zeytin ağacını seyrettim. Eşimle birlikte Dr. House izliyoruz New amsterdam dizisini de seviyorum. Gerçi ben doktor ve hastane dizilerini seviyorum.Bu aralar bilgisayar üzerinden veri girişi işlerik çok yoğun. Bu süreçte çok sıkılıyorum. Bir yandan veri girerken yandan izleyeceğim dizi, film, söyleşi vs tavsiye eder misiniz?
Nilay örnek, bambaşka sohbetler, Sunay Akın söyleşileri dinledim, kuş uçuşu dizisini bitirdim
SelamlarBu aralar bilgisayar üzerinden veri girişi işlerik çok yoğun. Bu süreçte çok sıkılıyorum. Bir yandan veri girerken yandan izleyeceğim dizi, film, söyleşi vs tavsiye eder misiniz?
Nilay örnek, bambaşka sohbetler, Sunay Akın söyleşileri dinledim, kuş uçuşu dizisini bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?